2011 júliusi babák (beszélgetés)
Remélem már Vivi is alszik, Luca már egy fél órája alszik, Milán is most dől ki.
Remélem mindenki jól van, ma hisztisek voltak a gyerekeim, főleg Milu, most nő az utsó tejfoga... hát botrány, egésznap nyávog (így beszél), sajnálom szegényt, de estére úgy elfáradok...
Luca is hisztizett mert kézben akart lenni... eddig ezért sose ment a rinya, úgyh felköthetem a gatyámat :)
sziasztok:)
Megvolt a pancsi ma velem pancsizott Vivi mert apa nincs itthon és 200 tápit bevágott vacsira:)most a kiságyban van kínlódik és remélem addig míg el nem alszik:)
nem semmi
Vivi ma egyszer majdnem 3 órát aludt meg egyszer 1 órát.
Olcsi ma hihetetlen mennyiséget aludt nappal. Délelőtt 2 órát, délután 2,5 órát. Néha az időjárás segíteni is tud? :)
mi nappalra pelenkadiszkontos pelust használunk,100db-os 3300ft-int,és meg vagyok vele elégedve.éjjelre meg pamperst.
jobbulást neki,reméljük hamar kibujnak a fogak.és más babának is ezt kívánom.
keress rá netem szerintem jó mondjuk ezek amiket mi használunk valamilyen gyártáshibásak azért olcsók de azonkívül hogy nagyobb fülei vannak vagy épp el van csúszva a minta semmi bajuk 1-2 kivétellel de azt visszaveszi a csávó:)
az milyen az a labelle? nem ismerem!
Tesóm éjjelre rossmannosat használ nappalra meg labelleset.
Én mondjuk felváltva használom, utazáshoz, éjjelre a liberot adom rá azért, mert Barni rengeteget pisil... nem tudom beszívná-e ez a másik.
:)
én már rég ennyiért veszem de talán most emelték:(de még így is olcsóbb mint a nagy márkák pelenkái és ugyanolyan jó:)egy zsákkal szoktam én is venni ha van pénzem/120db/
Rögtön vettem 200 darabot, még mielőtt felemelik az árát :D
aszem én is annyié veszem darabját dada-sat jó ez is:)mi mindig ezt vesszük:)
énis:D
Most kipróbáltunk egy új fajta pelus (legalábbis nekünk új), Berni a neve, nagyon jó és 37 ft-re jön ki darabja ha 100at veszek. :-) Jobb áron van mint az 56 ft-s libero... Ha megyünk vhova meg éjjelre persze marad az, de itthonra tökéletesen megfelel ez az olcsóbb is.
én szorítok hogy megmaradjon a pénzed másra:)
hát ha ez nem következik be egy hónapon belül akkor lassan elkezdek a parókámra spórolni!
szerintem addig már nem fog tartani és hamarosan Barnus fogakkal dicsekszik.
már nagyon kijöhetnének mert kezdek tényleg marha dühös lenni.. jó tudom semmit nem érek el vele meg attól nem jönnek ki gyorsabban, de ÁÁÁ!!! basszus, és azt mondja anyum h én 9 hónaposan növesztettem ki az első fogamat, hát ha még ezy 2,5 hnapig megy akkor megőszülök.
Jaj csajok, tiszta ideg vagyok, Barni annyira szenved azoktól a hülye fogaktól, már most algoflexet kellett neki adnom :((( délelőtt 10 óta összesen kb 3 dl tápit ivott meg pár kanál ez-az... :(((( úgy ordít mint akit élve nyúznak és közbe sóznak :((((
ja és stabilan ülünk is ha be tudja akasztani a lábát valahova vagy megfogom neki fel is ül és nyomja magát ácsiba is:)
ezzel igen majd vége lesz ennek is ha kiér mind:)
:))) ez aranyos.
azt mondják ezzel jár ,sajnos.
reszelnek már:)
Nálunk a változás az volt fogzás miatt hogy kicsit nyűgösebb és nem akar enni de most hogy már kint vannak is maradt szóval tuti jön a többi.
de jó, már teljesen kint vannak ?
nekünk most szakadt át és látom/érzem a kis vonalakat :)
de hál Istennek nem vettem észre semmi változást a fogzás miatt.
bele merültem a naplokba,nagyon el vagyok amardva az olvasással
szia mi is jól vagyunk van már 2 fogunk és most úgy néz ki jön a többi is mert semmi sem változott azóta hogy a 2 kint van.
További ajánlott fórumok: