Voltunk a gasztrón... hát vettek vért a drágámtól olyan ari volt büszke vok. rá nem sírt nagyon kedvesek voltak a vérvételen még énekeltek is neki :) ugyanez a doktornőről nem mondható el... kaptunk beutalót hasi uh.-ra meg v.mi kifújásos dologra ez után még utána kell nézzek... mindenesetre márc 22.-én kell visszamenni akkorra lessz meg minden eredmény ha nem lessz semmi akkor azt mondták nem tudnak mit kezdeni ezekkel a nem evős babákkal... ja és rossz a családi háttere mivel ugyanis cukros anyai ágamon mindenki én is terhességis voltam na de ilyet mondani... 6710g-osak vagyunk :) így 7 hónaposan :)
le a kalappal minden fogyózó és fogyó szuper anyukának itt a fórumon nekem sajnos nem megy gyenge vagyok és nem tudom megállni hogy ne egyek édességet:(köszönhető ez az uramnak akinek mindig van itthon valami kis ez vagy az ha nem lenne itthon semmi nekem is könnyebb lenne.
attól még zavarhatja az is lehet viszket neki már Vivinek sem látszott nagyon semmi az ínyén erre kibújtak a fogacskái:)meg az idő is tuti összezavarja őt is