2011 júliusi babák (beszélgetés)
igazából nagyon piros a torka, azt mondta a doki, így nem mondta, hogy mi baja. végülis én döntöttem, hogy mától kapjon antibiotikumot, vagy várunk, hátha hétfőig javul úgymond magától és az anyatejtől a torka, de sztem inkább jöjjön rendbe. kap mellé egy kis probiotikumot is. amúgy tök jókedvű, kicsit többet és hamarabb alszik, mint amúgy, de ennyi. hát remélem nem bántja majd nagyon a pociját ez a gyógyszer....
á, ez az órarend meg idegesítő. és akkor azt mondják nekem, hogy majd még egyezkedhetek a hallgatókkal, hát köszi. most az dívik amúgy, hogy kb 2 napot jönnek be a hallgatók és akkor reggeltől estig bent vannak, a maradék napok meg teljesen szabadok. pl pénteken senkinek nincs órája, se hétfőn. vicc az egész...
jajj, szegény :(
Hogyhogy antibiotikum? MIt mondott mi a baja? De nem lázas nem?
NE, már, nem hiszem el, hogy nem tudták úgy rakni az óráidat, hogy 3 előtt legyenek. :(((
Egyáltalán melyik diák jár be három után órára :?
hát totál kiakadtam most minden téren. egyrészt Editke antibiotikumot kapott és egy hétig itthon kell lenni, remek, hogy már beszokott a bölcsibe, majd kezdhetjük elölről...
másrészt meg átvariálták az órarendemet, és csak annyit kértem, hogy ne legyenek 3 után óráim, na most ezt nem sikerült betartani az okos munkatársaimnak. hát szétszáll az agyam....
Hát igen....:))))
ilyenek ezek a gyermekek!!!:))
Sziasztok!
Mi jól vagyunk, itt van Andris.
Voltunk kint sétálni, -10ben :D 1 órát. Utána megfogtuk kocsitól a gyereket, majd beszartunk mire felhoztuk a 25 kgt az emeletre, d emég aludt fenn másfél órát... :D Mondanom sem kell, hogy a legjobbbkor ébredt fel. :D:D
Remélem mindenki más is jól van ebben a cudar hidegben:)))
Szép hétvégét Mindenkinek! Puszi
szió
jól van akkor ,megnyugodtam!!:))))
Tényleg írtad is,hogy jönnek!!!:)))
sziasztok!
Minden okés, csak jöttek anyumék és havazva vagyok!
Puszi mindenkinek!
Persze, hogy nem az, de akkor is na...:)
Kíváncsi vagyok mit mond a doki, azért jó, hogy kijön házhoz is.
:) dehogy szadista, szegény Déneske :)
én ma nem megyek sétálni azt hiszem. Edit úgy köhög, tök rémisztő. már itt van előttünk a doki kocsija, remélem hamarosan ide is ér :) persze Edit alszik, tipikus. ja és képzeljétek, újabban úgy alszik, hogy a kezében van a cumi, nem a szájában, és befúrja a fejét az alvós nyusziba teljesen. alig kap levegőt sztem. pluszban most még olyan kis vastüdő is a betegsége miatt. akkora hanggal alszik, mint egy kamion :)
Én is annyit terveztem, de úgy bealudt, hogy nem volt szívem feljönni, hogy itt meg sírjon :(
Leültem egy padra aztán néztem a korizókat míg ő aludt. 10 perc után szétfagyott a fenekem :(
Mi 25-30 percet lehettünk kint, de teljesen szétfagytam.
Gergő ki sem látszott:)))
Mi megjöttünk a sétából, a fiam egy kis szadista :)
Pont reggel írtam, hogy a babakocsiban max 20 percet szokott aludni, na most a mínusz 8 fokban úgy aludt mint a kisangyal, egy és negyed óra után már nem bírtam, szétfagyott a fenekem. Úgyhogy feljöttünk :( Kíváncsi vagyok meddig aludt volna
Gabi volt reggel, Nikit nem láttam:((
Mostmár jöhetne!
Nikiékkel remélem ,hogy minden oké!!!??
És Gabi sem volt még ma!!Vagy csak én vagyok szemilis????
Na lanyok, megjött a varva vart level.
Hozzateszem a legjobb baratnöm.
Egy e-mail, 4 melleklet, 3 fenykep es egy doc. Egy hivatalos level, sziasztok, jol vagyunk, minden rendben, stb stb. De a level nem nekem szolt..Hanem mindekinek, az összes ismerösenek.Engem is odatett közejük..
Most meg azert sirok, micsoda bolond vagyok..hogy azt hittem szamitok..
jó utat, Ildi! nem tudom, hogy bírjátok ezt minden héten, mindig elgondolkozok ezen. én egy hónapja nem tudom rávenni magam, hogy hazautazzunk anyáékhoz :S
Kriszti, na látod, csak írt, tök jó!