2011 júliusi babák (beszélgetés)
nekünk jó éjszakánk volt, csak éppen hamar indult a reggel ismét, el nem tudom képzelni, hogyan elég az én lányomnak ennyire kevés alvás, de reggel fél6kor, mint akit kidob az ágy, felkel és indulhat a nap...egész éjjel meg sem mozdul, de ez a hajnali ébresztője, hát nagyon korán van. esélyem sincs előtte elkészülni, hogy felébredne. vagy kelek 4kor.
kiszámoltam, hogy Edit egy nap összesen kb 12-13 órát alszik. ennyit egy éves korában kéne aludnia. nem tudom, fél, hogy lemarad valamiről, vagy mi van....
Itt Halason is!!:((((
jó reggelt neked is!!
Akkor neked is dupla kávét kellett volna küldenem!!:((
hát bele...hú de most csak csöndben nézelődik,és néha játszik!
Szerintem gyűjti az erőt,az újabb hisztire!!:)))
Natesz bealudt :)
lejár a mosógép és én is ledőlök...ha tudok.
Igazad van!!:)
Gergő felébredt mikro alvásból....5 percet aludt!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
akkor megint a fórum babák egy húron pendülnek!!:((
Ott biztos várhatok annyit,ha csak nem előre engednek!!
Sziasztok,
CSatlakozom, nekünk is szar éjszakák volt, két óránkén fél óra hiszti :(
12 , 2 , 4, fé7 megint evett kétszer is éjjel. Nem tudok mit csinálni, mert vagy gyószer vagy cici, akkor már inkább cici, de hát ez sem megoldás :(
Ma meg mehetek okmányirodába a hülye jogsi miatt, megint 4000 a semmiért, plusz gondolom várhatok majd 2 órát minimum :(
Hú Szandus nem irigyellek titeket az éjszaka végett!!Remélem nem lesz egész nap hisztis Barni,és te is bírsz aludni,piheni egy kicsit!!
Nem lehet,hogy őt is megviseli ez a szél??Mert Gergő is többször ébredt éjjel,meg most is csinálja feszkót!!
Kitartás nektek is Szandi!!:(
hát nálunk is az lesz ,mert nagyon nyűgi 6 óta,most hagyom egy kicsit,mert sehogy sem jó neki,hátha bealszik!!!Én erre a szélre saccolok,hogy ez lehet a ludas!!:(((
Kitartás Gabi!!
Sziasztok!
Olyan éjszakánk volt, de olyan... fél12től fél3ig gyakorlatilag végig fenn voltunk... aztán akkor kpott algoflexet mert már nem bírtam vele, és aludt 4ig. -.- Ja és egész éjjel evett, megint elfogyott vagy fél liter kaja. Most persze megvn a böjtje, mert nem akar reggelizni és hulla fáradt... lassan elkezdődik a hisztijárat is.
Sziasztok!
Utálom a telet!
Negyed1-től sírdogálás 5 percenként fél2-ig aztán ordítás, de olyan ám, h csak álltam a kiságy mellett és néztem, h most mi van!Ez megint valami új!
Csak cicin nyugodott meg!
Negyed7-kor ébresztő volt, nagyon nyűgös napunk lesz...
aham :)
képes haspréseket (próbál felülni, de még nem tud )csinálni szopi közben, h láthassa a hanghoz tartozó képeket...
tudtam, h böjtje lesz a tegnapi sok alvásnak.05.20-tól fent van.már kivasaltam stb...lehet, h du visszaalszom vele.csak félek, h estére nem leszek álmos...
Jó reggelt csajok!!
Itt nagy a szél,de hál istenek 0 fok körül van,végre ezt is megéltük!!:)
Gergő 3-szor ébredt éjjel ebből egyszer szerintem rosszat álmodott,mert nagyon sírt!:(
Reggel 6 után egy picivel ébredt végleg!:(
Most nagyon nyűgösen kezdte a napot,úgy hogy fel vagyok készülve a kiborulásra!
Valószínű ez a szél viseli meg,mert én is szarul vagyok tőle!!
Várom én is a TAVASZT!!!:)
Végre elaludt Vivi megyek én is ledőlök lassan apa is hazaér.
jó éjt mindenkinek:)
de hát még sose volt ilyen(
szerinted az segít? Aloe first-re gondoltam
kipróbálom mindkettőt