2011 júliusi babák (beszélgetés)
:(((
Jobbulást Andriskának!!!!
Én GErgőn azt vettem észre, hogy t a nagyobb babák ösztönzik. Őket megpróbálja utánozni. Engem nem - pedig újra tudok négykézláb közlekedni....
Ja, Bolha, úgy volt, hogy ma is megyünk nagybabás jógára, de nem vitt rá a lélek, hogy összeszedjem magunkat. Lakás szalad, kaját is kéne csinálni, és ááááááá, még a fogamat sem mostam meg, brrrrr....
sőt van ahol még a redőnyt sem húztam fel, ne is lássam, hogy hogy tekeri a szél a fákat.
Sétálni akarok menni legalább 2 órát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Editke nagyon ügyes, de ő nagyon mozgékony kislány volt mindig is:)
Dénes pedig teljesen rendesen viselkedik, pont úgy, mint ahogy egy nagy fiúhoz illik - lusta. De ez így van jól. Gergő csak akkor fordul a hasáról vissza, ha nagyon jó napja van - azaz szökőévben egyszer, és négykézláb rázza a seggét, de nem tud elindulni. Dénes legalább oda gurul, ahova akar. Már írtam, hogy én úgy hallottam, hogy ha gurulva elér mindent, akkor lehet, hogy egyáltalán nem fog mászni, és az is teljesen normális.
Én a dévényt sem erőltetném.
Remélem Csabika hamar meggyógyul.
remélem gyorsan meggyógyul!
amúgy csak most jutott eszembe, tesómék most kórházban vannak a kicsi babával, aki 2 hónapos, mert köhögött nagyon és pöttyös lett az egész teste. bent fogták őket, valami szteroidos krémet kapott és állítólag a megfázás-köhögéstől van a kiütés. lehet nálatok is?
HAhó Mindenkinek!
Az első bekezdést én is írhattam volna:)))
Másodikhoz, nekem nem szegi kedvem, én várom a tesót, apa egyre inkább ellenzi:(((
Egyébként én most valamiért aludtam hajnalban. Arra emlékszem, hogy odaadtam az apjának reggel 6kor, hogy sétáljanak, aztán vmikor fél óra múlva visszahozta, tök éber GErgőt, aki meglátott, és cuppogott, cici, és alvás 9ig:)))))
Csajok, le sem merem írni, hogy mennyire hülye vagyok. Olyan égő!!! :(
Mondta a védőnő, hogy pénteken menjünk hozzá, mert csüt-ön értekezleten lesznek. Erre ma felkeltünk, Csaba is itthon dolgozott ma addig, Olcsit felöltöztettük, stb. Odaérünk és látom, hogy ki van írva: "Értekezleten vagyunk." Na, én begurultam, hogy miért nem hívott fel, ha ma is értekeznek. Nem hiszitek el, de én teljesen biztos voltam abban, hogy ma péntek van. :DDD Majdnem felhívtam Ildit is, hogy ne jöjjön tanácsadásra. :)Tegnap végig azt mondogattam magamnak, hogy kibírom a hisztit, mert holnap péntek és jön a hétvége.
Teljesen leépülök. :(
sziasztok
ma még mindig pöttyös a pici
Az első pár hónapban csak akkor hagyhattuk itthon, ha aludt. Nem is azért, mert félt, hanem mindig fájt a hasa, stb. és csak bizonyos praktikákkal lehetett megnyugtatni. Neki még az is számított, hogy mit énekelek, milyen gyorsan, közben milyen módon ringatom....:) Komolyan! Elaltatni is csak mi tudtuk. Az etetésről már nem is beszélek.
Ezek miatt nem sokszor vigyázott rá más. Most már elvan, játszik, stb.,de most is előfordul, hogy elkezd sírni és nem tudja senki megnyugtatni, csak mi. Illetve pár napja kezdte el, hogy ha már felállok mellőle, elkezd sírni. :) (De ma hála az égnek minden rendben van. Nincs kedve minden nap szeparálódni. :)
:))
Igen, tegnap csak a védőnőhöz mentünk, meg a sétatárséket levittük a dokihoz, mert neki most nincs autója...
Hú, milyen ügyes Editke is!!!
Nagyon örülök neki, csak én azért ilyenkor picit aggódom, hogy mi miért nem csinálunk még semmit :(, a legidősebb babák között vagyunk, hetente 3500-öt hagyok ott a hülye Dévényre, és még csak nem is négykézlábazunk :(, az ülés sincs így még sehol. :(
Sziasztok,
Én megjöttem az okmányirodából, nem is volt vészes, csak nem értem az egész rendszert. Kell ugye sorszámot húzni, ami mint utóbb kiderült, hogy csak a csekkfelvételhez, meg a fényképezéshez van. Sorra kerültem, odaadták a csekket, ki kellett menni befizetni, aztán utána visszakellett menni, és sorszám nélkül várakozni míg az ügyintézőhöz kerül az ember... ott várt utána egy kupacban mindenki. Hát ekkora marhaságot, miért nem oda kell a sorszám?????
Miután ezzel végeztem, elmentem a rossmannba, hát ott meg még többet kellett várni mint az okmányirodába, megint kifogtam egy öregasszonyt, aki FÉL ÓRÁt válogatta a parfümöket a pénztárnál, az összes létezőt végigszagolta, aztán nem tudta eldönteni, hogy melyik legyen, mert az egyik drága, a másik nem tetszik, a harmadik nem tudja, hogy tetszene-e az unokájának, a negyediket inkább magának veszi, de akkor az miért drága, beváltott húszmillió kupont hozzá. Végre végzett fél óra után, aztán akkor meg az eladó kezdte el neki reklámozni az új pontgyűjtő kártyát. Hát azt hittem már odavágom az eladóhoz a kosarat és kimegyek a francba..
ÉN basszus a Rossmannban mindig kifogom az előttem parfümöt válogató banyákat :(((
sziasztok:)
Csak gyors bejelentkezés mert elaludt vivi és nekikeztem a takarításnak ha kész meg apa is elment jövök:)
Éjszakánk nem volt túl jó mert fél 11-kor elaludt de fél 1-kor már sírt kapott cumit és elaludt de 2-kor ordítva ébredt és ki kellett venni fél 3 körül aludt el a nagy ágyon köztünk majd áttettem a helyére és aludt háromnegyed 6-ig de akkor úgy nézett ki nem is akar már aludni de elaludt és fél 8 körül keltünk ismét majd nyűgösködés majd elvagyok kis evés és most kitettem aludni az erkélyre egész melegem süt oda a napocska:)