2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nektek szoktak olyat mondani távol lévő nagyszülők, hogy adjatok puszit a nevükben is a gyerkőcöknek?
Biztos én vagyok a hülye, de ez engem kiborít. és tegnap apu is ezt mondta, jó, őt sajnálom, mert már készül 3 hete jönni, de dolgoznia kellett, aztán tüdőgyulladása lett, most meg a hó miatt nem mer elindulni
vannak ilyen rossz napok sajna.nekem tegnap volt.majdnem elhagytam a bankkártyám,szerencsére a vásárba az eladó hölgy utánam szólt...hálát rebegtem neki.
haza felé menet a babakocsi kereke kiakadt,majdnem elhagytuk......de megcsináltam!!!
a kapu ajtó lefagyott,én meg annyira löktem,hogy átfordult....ma ezt is megcsináltam............:D
értem
azért nem semmi hogy ezek a dolgok így mennek
azt mondta a csomagos, hogy ilyenkor neki még egyszer meg kell próbálnia kézbesíteni....
pénzre meg majd este írok egy levelet, hogy utalják vissza. másfél hét alatt a posta biztosító nem könyveli le a postai csekket.... vicces
Ja, sztem véletlenül bezárhattam az egyik kutyát a garázsba, be is kakilt.
és még van itthon - mindjárt csak volt - még egy zacskó csokis almaszirom. tolom is befele, jól bosszút állok az egész mai napon
te jó ég jól összejöttek a dolgok:(
akkor most mi lett a csomaggal és levont pénzzel?
Csajok, ez a mai nap nem az enyém.
Reggel kapom az sms-t, hogy levonták a számlámról az éves kötelező biztosításomat. Igen ám, de két hete küldtek egy levelet, hogy a bankom még nem dolgozta fel, ezért januárban nem tudták levonni, ugyan menjek már fizessem be csekken. Ez meg is történt múlt hét hétfőn.
Na, ezek után anyós küldött csomagot, tegnap hozták, pont mikor a védőnőnél voltunk. Megnéztem a neten a posta nyitvatartását. Irja, hogy ma 4ig van nyitva. MEgyünk, kettőig volt. Gergő pont bealudt. Nem baj, gondoltam elmegyek az auchanba. Elmentem, de fogalmam se volt miért. Ez 8000 ft-omba került. (Kaja, és popsitörlő)
Itthon vagyok, hívnak telefonon, hogy hoztak egy csomagot (jan28án rendeltem) 10 eft, és a-ban vagy b-ben lakunk. Mondom csávesznak az a keresztutca ahol áll, de nálam most nincs itthon annyi pénz. Mi ilyenkor a teendő. Hát ő pont leszarja, nem várja meg, míg elmegyek az atm-ig.
anyád
b@kker, falun lakiunk egy db atm van, ha megerőltetem magam, akkor is kocsival 5 perc alatt megjártam volna gyerekestül oda-vissza, de a k.csögje akár el is jöhetett volna velem.
ja persze azért mentem az auchanba, mert ott van normális, nem takszövös atm, és hogy vegyek fel pénzt, mert azért még bíztam benne, hogy előbb utóbb megjön ez a csomag, és hétfőn elköltöttem az uszibérletre a csomagra félrerakott pénzt
és a kozmetikus is jövő héten délelőttös
és Andris 4re még tárgyalni ment
ja Gergő sem alszik ebben a b.zi szélben
áááááááááááááááááá