2011 júliusi babák (beszélgetés)
Igen, de visszajön. Szeretnék menni masszíroztatni, vagy csontkovácshoz.
Elolvasom Szandust, etetem Gergőt és rohanunk jógázni. Ifiúr most kelt, pedig indulni kellene:))
Mindjárt megnézem. :)
Persze, ha gondolod, kipróbálhatod. Én nagyon szeretem hason hordozni, de most már könnyebb lenne háton, vagy itthon a csípőmön.
Ezt most mondod????
MEhetek hozzád? Most?
Kipróbálni?
MEgveszem!!!
Olyat szeretnék!!!! Rékának sajnos nincs...
Küldtem üzit!
Na ez az!! Miért most írom? :D Most jutott eszembe. :) Igen, én lakom ott. :)
Megírnád priviben? Megbeszélem férjemmel.
Amúgy kérdezz, mert négymillió kétszáz honlapot, videót elolvastam, megnéztem, és két tanfolyamos is voltam. Elméletben nagyon megy.
Csak nálunk apa a nehéz eset.
De GErgő most is a hátamon alszik...
B@kker, ezt miért mst írod?????
Múlt pénteken volt itt a csajszi 4900ért, összehozhattuk volna egybe is:))) (Ugyanannyiba került volna)
De nagyon aranyos, ha gondolod tudom ajánlani.
Te laksz Szszmiklóson, ugye?
MErt akkor kocsival a 0-áson közel van, mert a 17-ben lakik a csajszi
CSajok! Én nem vagyok beképzelt, de még mindig q.va jól tudom a krumpli levest. Már aki ezt a fajtát szereti:)))
Azon gondolkodom, hogy kicsit megupdatelem egy kics nokival;DDDD Ha lúd, legyen kövér:)))))
Igen, én nagyon szeretnék, de persze olyan Esztisen. Imádom ezt a házat, szerintem ilyen panoráma sehol sincs még egy, ilyen nyugodt környék, egytől-egyig rendes szomszédok, nem is hangoskodnak.
Én terveztem a házban mindent, gyönyörű kert, kinti sütögető, leülő eszegetős hely, duplakocsis fűtött garázs, 3 szoba (két gyerekszoba egy háló:)))), nappali-konyha-étkező. Van két wc-nk, és van két mosdókagyló a fürdőben. Ez a volt uram után alap:)))) szóval az álomgyárban élünk. Hárman.
És iszonyatosan messze a családomtól és a barátnőmtől. Volt két nagyon jó barátnőm, az egyik egy utcában lakik anyuval és a tesómmal, a másik gyalog tőlük 5 percre. Azóta csak a "messzebbivel" vagyunk jóban:(
Apukámnak és a nagymamámnak is közelebb lennénk ott.
Andris szülei meg így is úgy is bazi messze vannak. Andris melóhelye onnan 10-15 perc. innen a csúcsforgalomban 1-1,5 óra. Ez alsóhangon két óra egy napból, amit a forgalom tőlünk vesz el.-
Benzinről, idegeskedésről nem is beszélek.
Hát nagy vonalakban ennyi
De a házat és a panorámát és a környéket annyira imádom, hogy még vajúdok egy kicsit.
asztatata!
most voltam kint először, és MELEGEN süt a nap!
úgy amikor már el lehet hinni, h lesz nyár is az idén! ti ezt tudtátok?
Nekem is ez a bajom, hogy nehéz eligazodni...
Én bízom a kistesóban, addig maradt minden.
Vagy ha sikerül eladni a házat, akkor viszont kiárulok mindent:)))))
ó, hát sajnálom :( próbáld meg eladni, az enyémet már az utcán is meg akarták venni :D
amúgy ahány embert kérdezek, annyian mást mondanak a hordozásról meg a kengururól, igazodjon el az ember. Editnek mondjuk mindegy, csak valakin rajta legyen :)
elhiszem:)
hülye telefon sose azt csinálja amit én akarok nagyon nem tudom irányítani még igaz nem is az enyém hanem a páromé csak néha kölcsön kérem netezni:)
Nekem nagyon, Gergőnek nem:((((
Pici nagyon, a háta közepéig sem ér...
Amúgy a csajszi, aki itt volt nem sok jót mondott a varratott mei taiokról....
Meg azt mondta, hogy rosszul is kötöttem.
Mindegy, kíváncsi vagyok, mennyivel lesz másabb, amit ő ad.
Nagyon jó kis kocsi! :)
Nálunk is a külcsín fontos volt. Mi piros színűt vettünk. A kisfiúnk imádja a piros színt. A nagy kocsija is piros.