2011 júliusi babák (beszélgetés)
igen, abból nem kell levonj
ha a homlokára tapasztott "hőmérő" 38-at mutat, akkor az már láz?
de ez undorító, ez az állandó harc az idővel, ha éppen nem mosogatok, akkor főzök, ha nem főzök, akkor mosok, vasalok, szoptatok, etetek, rendet rakok...tudom, hogy ezzel ti is így vagytok, mindenkinek ugyanezek a dolgai, de én ezen mindig felidegesítem magam....
kb fél óra séta után bealszik 1 órácskára általában (bár tegnapelőtt másfél órát aludt) ha nem alszik, akkor fél óra kb és nyűgi van
közben már biztos sétáltok, de igen, én is sapit és télikabátot adtam rá (rövid body+pulcsi+nadrág+zokni)az előbb mikor leszaladtunk boltba, meg a tappancsára takarót.
és ha ebéd után mentek meddig bírja a kocsiban ?
Dóri! Hol vettétek Lizusnak a napszemüveget? Sajna Áronkának is kell, kész van a naptól
ebéd után szoktunk, vagy pedig a délutáni alvás előtt, remélve hátha elalszik :)
jobbulást kívánok.hát igen,sokan így vagyunk vele.csinálod csinálod,de olyan hogy azt mondanád,na végeztem,olyan ritka.mindig lehet valamit csinálni.
tudom nem vigasztal, de én is így vagyok ezzel :) én nem izgatom magam, ami ma elmarad, megvár
eszti alszik a teraszon, lement a láza egy kúptól, de még folyamatosan nézem, hátha felmegy:(
kicsit nyűgös volt, de érthető..
gyorsan főztem, most gyorsan ebédelek, nemsokára felkel...
t@köm tele van, hogy mindig el vagyok úszva a munkálatokkal itthon:((
egyszerűen nem érem utol magam, ez egy igazi mókuskerék...
még nem voltunk sétálni, pedig jó idő van.
Nati alszik féldél óta...tudom, böjtje lesz megint.már hatalmas kofferek lesznek a szemeim alatt, de sebaj.
a térdem miatt nehezen akaródzom elindulni bárhova is. no meg hajcsavarókkal ülök itt. épp lemondták a cipőfutárosok a kiszállítást, mondván, h elfogyott, elnézték és tévesen maradt fent készlet. így majd mennem kell rendesen majd üzletbe is nézgelődni.
Ti hogy mentek a lurkókkal sétálni ? Ebéd utáni alvás után vagy még félálomban beöltöztetitek ?
ez aranyos felsorolás volt, tetszett :))
na ilyesmire nem is gondoltam , de nem is hallottam még... Akkor a gyerkőcöt kell már csak oldalkocsiba tenni :))
A felöltöztetéssel én is bajban vagyok...
Egyébként én sem a koplaláspárti vagyok, csak ki kell iktatni a káros dolgokat az étrendből, napi többször étkezni és mindenképpen a mozgás! Legalábbis nekem mozgás nélkül nem megy. Na meg ha sportolok, sokkal jobban érzem magam.
elküldenéd nekem üzibe?köszönöm
na felébredt a legényem.sziasztok
Van egy nagyon jó blog és az alapján szeretném elkezdeni a diétát. Nyárra formában kell lenni. :)
nekünk van vékonyabb overál,azt adtam rá ittbennti cuccára.nem szeretünk öltözni.takaró,és kész
Na, ez az én bajom is.
Én harisnya pulcsi és macijelmez, mert itt nagyon fúj a szél. body is van rajta természetesen, meg sapi., és viszek ki egy kis takarót, plusz a babakocsiban benne van a bundazsák, de arra gondoltam, azt kihajtom...
Akkor jól belehúztatok, ügyes a legényke :)
Jó sétálást, mi is megyünk mindjárt :)!!
Rohannom kell, mert sztem megyünk végre tényleg ki, plusz állatokat is meg kel etetnem, mert reggel elmaradt:(
de: alma, őszi, banán, brokkoli, krumpli, sárgarépa, finomfőzi. keksz. könyv. popsikrémről a felirat. ezeket ette eddig:))) ja, meg próbáltam neki adni vaníliás tejpépet, de azt abbahagytuk.
sztem más nincs:)
KAnalat imádja, székét is, csak valahogy az anyját kéne már megnevelni, hogy nem hülye, hanem gyerek!!! ;DD
én nem diétázom!!!sose voltam híve.abba hagytam,és ha még nem is ettem utánna sokat,akkor is vissza híztam.Így mindent eszek,csak mértékkel.Napi 5-6x,este semmit.és a mozgás,ami fontos.mondjuk most nem tudok bejátni konditerembe,de remélem azért sikerül leadnom pár kilot.....
CSajok, aki volt ma már sétálni, mit adtatok a babára?
Itt 13 fok van, gondolom elég a télikabát, melegítőnaci, body, pulcsi-takaró ugye??
mit követsz?bocs de tudatlan vagyok..........
csabika végre alszik kint a teraszon,már két órája.ja,és nem kellett közbe tologatni,nem ébredt föl egyszer sem.kopp-kopp.
További ajánlott fórumok: