2011 júliusi babák (beszélgetés)
hasonló a szitu :)
majd eztán még nehezebb lesz :)
bejjebb de nincs vége még mindig nyafi jön a másik mellette.
Ma pl. nem tudtam letenni még addig se még elmentem wc-re mert rögtön ordított mikor eltűntem vagy letettem így vagy vittem magammal vagy sírva mászott utánam a wc-re. Pedig ezer dolgom lenne de eddig nem tudtam neki állni talán majd most mert kidőlt és elaludt:)
nahát neketek is :)
ez olyan fogas 7vége volt valóban :)
Nálunk dettó ez van !
Azt hiszem Nati rekordot döntött az éjszakai keléseivel. 5 után nem számoltam...nem voltunk fent sokáig, több ideig tartott az ágyból kimászni, mint a két korty szopiját megkapnia.
hulla vagyok.ő most alszik...nekem meg ezt-azt kéne csinálni de semmi kedvem, ezért inkább bele sem kezdek :)))
sziasztok
nekem apa 2,5 napot volt itthon,hát nálunk ez is nagy szó.de jó volt nagyon.voltam kozmetikusnál nagykezelésen,ezt kértem szülinapomra.hu de rám fért..ja és köszönöm a köszöntéseket,most olvasgatok vissza
niko, hogy vagy?
eszti, hogy van gergő?
eltelt a négy nap, pedig olyan jó volt, hogy itthon volt apácska 4 napig, ma reggel ,amikor elindult a melóba, szomorú voltam:(((
eszti reggel fél 5 óta foglalkoztat, nyugtalan, azóta nem akar aludni...sirály....
biztos, hogy a foga és ahogy olvasom a többség nem unatkozik...betegség, fogzás, front..mindig van vmi...zajlik az élet
Szerintetek túl türelmetlen vagyok, vagy jogosan akadok ki, ha anyukám olyan tanácsokkal lát el (mint az előbb is a telefonba), hogy vigyázz ám kislányom, nehogy a Lilla hátra essen a térdelésből, mert agyrázkódást is kaphat. Mintha nem én lennék vele egész nap és nem felügyelném minden lépését. Meg tegnap is segített este etetni és Lillácska nem akart enni. Anyu meg mondja, hogy rakjál a kezemre az ételből, nem túl meleg? Mintha annyira hülye lennék, hogy nem tudom a hőfokot megállapítani...
Jaj, most gonosznak érzem magam, hogy így kibeszélem anyukámat.. :/
Mindenkinek nagyon szép napos reggelt kívánunk! Ma ezer elintéznivalóm van, úgyhogy szerintem lassan neki is indulok, hogy ebéd után tudjunk menni sétálni a rég nem látott barátnőnkkel. :)
Agi! Sajnálom, hogy ilyen sírós volt az éjszaka. Ez a fog alattomos egy dolog. Én abban bízom, hogy ezt idővel könnyebben fogják viselni a babók.
na fel is ébredt a kisasszony:)
Bolha Vivi is sokat eszik mostanában éjjel meg tegnap már nappal is nem tudom mi lelte:)
sziasztok!
én is most váltottam tápit, 2-es jóéjt-tápra, de ennek a Marcinak tök mindegy, egyre többet követel enni éjjelente.
Na nem mintha nappal nem ezt tenné, 2 üveg kaja az adagja/étkezés. Mindehhez a legutolsó méréskor 74 cm és 7,68 kg volt! De ez az éjjeli követelőzés kiborító kezd lenni.
Amúgy mi is voltunk Balcsin, mi is lesültünk, nagyon jól áll neki :)
Sziasztok jó reggelt:)
Egész jó éjszakánk volt Vivi csak 2 és 3-kor volt fent de ebből 2-kor csak nyöszörgött majd negyed 7 felé ébresztett most meg negyed 8 óta alszik:)
És már itthon aludtunk nem tudom ez volt-e a jó éjszaka hozzávalója vagy az hogy vettem neki 2-es tápit tegnap és azt vacsizott.
nagyon kész voltam az éjszakától,de látom nem csak nekünk volt gondunk vele!
eddig tartott a jó lét....kezdődik!!!:(((