2011 júliusi babák (beszélgetés)
Én sem szoktam ha itthon van mert nem tetszik neki nem hallja tőle a tv-t:)
Majd holnap újabb próbát teszünk hátha
Nekem a férjem kifejezetten utálja a porszívót, ha itthon van, tőle nem lehet :)
Nem baj, holnap újrapróbálkozol.
Igazából 31-én kapjuk meg a kulcsokat,csak még ki kell festeni. :) De már nagyon várom...
Mi is voltunk sétálni,fantasztikus ez az idő,engem a szél nem zavar ha ilyen meleg van. :)) Nagyon élvezem. :)
Az alvás biztos jobb lesz nem sokára...
Szuper hír ez az ápr. 7. Épp ma gondoltam, h 31-e, amiről múltkor beszéltünk már csak pár nap, de 1 hét ide-vagy oda már mindegy!
2 saridon van bennem, de szétmegy a fejem :( a mandulafájás el is múlt...
mi is most tervezzük majd a sétát ma még mi sem voltunk:)
Holnap mehetünk ha jó idő lesz benne vagyok:)
Jaj, jó régen kérdezted már, de akkor aludt, igen. :) Nem sétáltunk ma, lusta voltam. De lehet, hogy apával elmegyünk még kicsit később.
Holnap összefuthatunk, ha nem fúj nagyon a szél! :)
Sajnálom az éjszakát:(
De nagyon örülök hogy végre megvan mikor költöztök na majd ott Liza olyanokat alszik hogy csak na:)
Sziasztok!
Niki, jobbulást! Eszti nektek is, puszilgasd meg a kis beteget a nevemben! És kitartás...
Mi ismét jó sz@rul aludtunk, 5-6 keléssel, de ez nem meglepő, lehet, hogy most már le se írom ezt minden nap, csak ha majd aludni fogunk. :D
Kati a romantikus esték nálunk már rég csak álmunkban léteznek, mivel Liza minden este fél óránként felkel... :( :) Legalább Te aludhattál helyette. :) Ha minden jól megy hétvégén Karesz szülinapján Anyunál alszik Liza és akkor HA nem alszom el én is betervezek egy romantikázást. :)
Úgy örülök, örököltünk egy csővázas babahordó túrahátizsákot. :D Megyünk is hétvégén túrázni. Ma benne volt Liza 1 órát, nagyon tetszik neki! :)
Na megyek folytatom a pakolást, már dobozolok.:))) Milyen régóta vártam erre. :D Most nem annyira élvezem... DE ápr. 7. végre költözünk. :)))
Puszi Mindenkinek
éppen ebéd van, gyorsan írok egy pár sort
eszti reggel fél 5 óta csak 10 percet aludt...ebéd után elmegyünk sétálni, akkor biztos alszik majd, nekem sem árt egy kis levegőzés..
jobbulást gergőnek és nikonak
én sem:(
De ez így nem lesz jó:(
hát csajok ennyit a porszívózásról:(
Bekapcsoltam a porszit és Vivi elkezdett ordítani és pillanatok alatt jött és felállva kapaszkodott a lábamba hátulról na így porszívózzon az ember:(Ilyet még nem csinált nem tudom most mi van:(Teregetni is csak úgy tudtam hogy kocsiba be és vittem magammal az erkélyre.
Hello lanyok,
sok idö telt el a legutobbi forumozasom ota, de a naplom irtam, szoval nehanyan tudjatok mizu velünk.
Ne haragudjatok, h ide nem irtam, kb senkihez sem volt kedvem, magam kellett összeszedni.
Gratulalok minden fogacskahoz, a betegeknek jobbulast kivanok!
Nekünk, meg mindig nincs fog, csak sok nyöszörge es siras, no meg alvasmentes ejszaka:( Ma ejjel a viborcul bevallt, de van h mar az se hasznal.
Jo lehetett a tali, sajnalom, h ilyen messza vagyok töletek:)
Anna imadja a baby kompot, en mindenkinek ajanlom, akinel van hely! Mit ebedelnek ma a babak? Nalunk krumpli+gesztenye lesz, aztan irany a tente, mert jön a tanitvanyom :)