2011 júliusi babák (beszélgetés)
Annyira vicces ez, h én mondtam a helyszínt, és ideköltöztünk mellé közben:)
Pedig akkor még vidéken laktunk, álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar sikerül elköltözni, szóval onnan tök mindegy lett volna, hogy Pesten hol:)
Ja, és Andris is utálja a focit:))
Csajok mennem kell, sajna felébredt Hella, nemkap levegőt az orrán! :(
Mindenkinek szép estét!
És Holnapi talihoz jó időt, érezzétek jó magatokat!
SZIASZTOK!
Hááát, azért lehet, hogy kocsizunk;D
NA, de mindegy is, mert 5 perc tőlünk - állítólag. Szóval szerintem simán haza tudunk benneteket dobni:) Max Áronka GErgő ülésében fog utazni, GErgő meg a bicajon, v otthon v a gáton, meglátjuk:)
:) jujj ez izgi, bicajoztok?
Férjem visz, de utána bemegy dolgozni, így még nem tudom hogy jutunk haza, BKV-val iszonyat macera, mert nekünk világvége ez a Kopaszi gát :) de majd megoldjuk valahogy...
Siasztok!
CSajok!
Mi viszünk plédet.
Andris jön, bár tart tőle, de én mondtam ,hogy azért csak jöjjön, azt se tudom, hova kell menni. Max hazaküldöm:)
Niki, férjed hoz? Mi meg max hazaviszünk, vhogy megoldjuk, ne aggódj!!!
(Bár mi elvileg bicajjal megyünk, amire én befizetek, mert nem merek rá felülni;DDD
reméljük
hú már nincs egy hónapunk a szülinapig:)
Halihó nálunk is meg volt a pancsi de még nem alszik Vivi kínlódik a kiságyban.
Dorcsi lehet még csatlakozni ha ráértek és el tudtok jönni:)És Vivi is keveset alszik nappal többnyire csak 1-szer van hogy 1 órát van hogy 2-őt.
Olyan jó nektek, hogy holnap taliztok. Csináljatok sok-sok képet, hogy mi is lássuk, akik kimaradunk belőle.
A következő talin mi is szeretnénk majd részt venni. :)
Petra, Olcsi mennyit alszik napközben?
Mert Lilla is ilyen kis koránkelő (általában 5-kor kelünk) és fél 7-kor alszik el este. De napközben csak 2X fél órát alszik délelőtt, délután meg nem akar és én ezt egy kicsit kevésnek tartom...