2011 júliusi babák (beszélgetés)
Ismerős ... gyerekkoromban mi is a 4.en laktunk, meg anyáék még mindig ott laknak.
Hányszor hangzik el tőlem, hogy "Ezért nem mászok fel a 4.re..."
Mi is 4en lakunk, de szerencsére van lift. Bár tároló gondunk nekünk is van, így marad a lakás. Majd kerülgetjük. Vagy összecsukva megy az ajtó mögé.
Most nézem, hogy amit meg akarunk rendelni babakocsit jár hozzá pelenkázós táska, én meg ma vettem egyet. :)
Igaz lengyel piacon 400.-ért alkudtam. :D
Legalább lesz kettő. :D:D:D
köszi,
hűha...van ám ára..nem is láttam még ilyet, bár nem is én nézegetem a babakocsikat:)
nálunk is probléma a lift nélküli 3.emelet.a tároló pedig...hagyjuk..szóval marad a cipekedés..és ezért már érdemes rászánni..mint megszakadni.
Szia gratulálok a kis Natihoz :) Mi ma voltunk babakocsit nézegetni, és úgy tűnik megtaláltuk azt ami mindkettőnknek tetszik (mert Nálunk ez is fő szempont) :D na meg az, hogy fixen elférjen a kocsim hátuljában, mivel itt a ház tárolója egy káosz, oda nem szívesen tenném be a babakocsit (mindenkinek van hozzá kulcsa aki a házban lakik), a 4.re pedig mivel nincs lift nem cipelném fel minden nap. Így a Concord neo babakocsit néztük ki, nagyon szép...könnyen összecsukható, és néztem vaterán-teszveszen is jól tartja az árát.
Vagyis nem sok a különbség a használt és az új ár között. [link]
Így rémisztő az ára, de mi csak az alap kocsit vesszük meg ami elvileg 6 hónapos kortól használható, a mózest és a hordozót pedig vadászok hozzá használtat a neten.
köszi mindenkinek a hozzászólást:)aranyosak vagytok
A Renniet kipróbálom, mert már a nyelőcsövem is mar :(
köszi a tippet
Végülis nem téli baba lesz. :)
Ha nagyobbacska, meg szerintem pléddel is meg lehet oldani.
Mi tegnap voltunk a helyi bababoltokban és megállapítottuk, hogy teljesen fölösleges. Olyan árakkal dolgoznak, hogy az embernek kikerekedik a szeme.
Sokkal olcsóbb a net. Főként használtan, de sok új dolog is olcsóbb.
Pl. amit kinéztünk babakocsit, autósüléssel és postával együtt kb.55ezer. Ugyanez (más márka) a bababoltban 90ezer körül mozog.
nekem nagyon ég a gyomrom, kb egy hete! én is a 19. héten vok
A Nati nagyon szép név.
Az én férjem is babakocsi és autósülés függő lett, pedig ülni végképp nem mostanában fog a baba.
Legközelebb ha mész UHra egyél meg előtte egy csokit v cukrot, vagy igyál egy kis kólát, attól egy kicsit pörögni fog és többet láthatsz, de nem árt neki :-)
Gratu a kislányhoz. :-)
Bárcsak már nekünk is kiderülne, na nem baj, majd holnap után! :-) Kár, hogy nem valentin napra kaptunk időpontot, az lett volna a szép ajcsi. :-)
Csajok,
Úgy néz ki kislány lesz! :)
olyan kis édi, nyugodt baba volt az ultrahangon(18 hetes uh).megkellett mozgatni egy picit,még alaudt :) de a kiskezét egyből az arcához rakta,elbújni vagy mintha telefonálna :)
Minden okés volt. Szégyenlős volt, de a doki tapasztalatai szerint kislány lesz !!
Még aznap hazafelé kitaláltuk a nevét! Natália :) , becézve Nati.
(((Ha netán kisfiú lesz , akkor pedig Zétény)))
Ildi mostmár beírhatod a táblicskuba.
Mi még nem vettünk semmit.Eddig úgy gondoltam, h babonából nem veszek semmit előre, de aztán belegondolva annyi mindent kell venni, h később nagy hassal vagy a páromra hagyatkozva míg én a korházban vok nehéz volna ..
A kiságyat, egyéb bútorokat már kinéztük. A párom babakocsi függő lett. már három hete a vaterát bújja, h melyik volna jó stb..
szóval a vásárlásiláz bennünket is utólér ::)
UI: neketek nem ég a gyomrotok mostanában?
üdv.
Edina
Sziasztok!
Megint akkor sikerült idejutnom, mikor nincs senki. :(((
Mi is elkezdtünk vásárolgatni, inkább minden hónapban egy kisebb kiadás, mint a végén óriási.
Ezeket vettük eddig:
-kiságy, pelenkázóval egybeépítve, hozzá szivacsok
-fejvédő
-ágynemű (lepedő kell már csak)
-forgós játék kiságy fölé
-játszószőnyeg
-kiskád állvánnyal
-szoptatós párna
-bébiőr
-légzésfigyelő
-pelenkás táska
Az ágynemű kivételével mindent használtan vettünk, imádom a vaterát. :D
A ruhákkal várunk még, mert kapunk két zsáknyi ruhát, csak nem tudom még, hogy mik vannak benne, így előbb azt kell megvárni, aztán azokat kiegészíteni.
Jó reggelt!
Ha még valaki nem talált nevet a babájának az anyuci.hu-n van név kalkulátor. Nagyon jó:)