2011 júliusi babák (beszélgetés)
köszi :)
nem félek, mert muszáj, ez a dolgom :) első gyereknél én is túlkíméltem magam, kis korkülönbségnek ez az ára :)
én megszoktam h emelem, azért légy óvatos, karból emeld, ne pocakból
nagyon csini vagy!:) nem felsz emelgetni a fiad?
mar csak azert kerdezem, mert most szerdahoz egy hetre megyek haza, es anya pont akkor kezd dolgozni, es en fogom vinni reggel a hugom a bolcsibe, meg hat sokat lesz velem, es elofordul majd sokszor, hogy felemelem, csak kicsit parazok tole, megiscsak ket eves lesz juniusban:D
sziasztok! mult ejjel megint a szulessel almodtam:D miota terhes vagyok, mar harmadszor. mind haromszor lanyom szuletett, pedig ugye fiam lesz, de az almos konyvben is igy van a jelentes, hogy forditott.
most meg alomban voltam, mikor lemertek, szoval itt vannak a fejemben az adatok:D
54 cm, es 4200 grammal szuletett:D kivancsi vagyok, hogy igazibol mekkora lesz, lehet e adni az alomnak...majd kiderul durvan 16 het mulva.
vettem ma Dominak 2 torolkozot, meg ket kispledet.
meg egy utleveltartot, kek-feher csikos, van rajta egy maci, meg ra van irva, hogy az elso utlevelem-angolul. Kis cukorfalatom:)
Én is kivettem az unisex rucikat, de sok közötte a fodros ujjú, rózsaszin lányos cucc. Ezeket nem tudom ráadni a tesóra.
Én holnap fotózok mert megyünk anyuékhoz és ott van az összes kis ruha.Lehet h csak hétfőn rakom fel én is.
Én is lefényképezzem akkor a ruhákat?
Nekem sok közte a scamp ruha stb...jó kis márkás cuccok :)
Holnap lefotózom és felteszem.Így jó lesz?
56-68-ig fotozok egyenlőre.Vagy nagyobb is kell már most?
most jöttem ovis találkozóról. Milán is oda fog járni, ahova én jártam oviba. Vittem őt is, volt az én csoportomban, olyan furi volt :))))
Aztán jött érte apukája, mi meg átmentünk az ovi melletti helye beülni és dumcsizni, én ittam egy limonádét és jöttem haza.
1 évet még itthon lesz velem és a kistesóval és utána megy oviba :)
Szia:)
Persze hogy csatlakozhatsz:)
Van egy táblázatunk is ahol mindenki benne van ha gondolod oda is beírlak az adatokat priviben kérem hozzá.
Sziasztok!
Beszállhatok még az 2011 júliusi babák fórumába? Még csak egy-két hete hoxázom, tetszik. Tök jó, hogy az ember beszélgethet hasonló "cipőben" járó emberekkel és tapasztalatokat cserélhet. Nem sikerült minden végig olvasni, de igyekszem. Én most 22 hetes vagyok. Júli 31.-re vagyok kiírva.
Van egy eladó babahordozónk narancs-szürke szinben.
Valamint egy eladó autósülés 9-18 kg-ig fekete-rózsaszin szinben.
Akit érdekel írjon és megbeszéljük priviben.
Jucka:
Milyen ruhák érdekelnének? Úgyértem bady, napozó stb... Mekkora méret? Egészen 56-tól kéne?
:)
Reméljük mi is ilyen szerencsések leszünk.
Igen az a lényeg hogy már itt van és minden ok:)
Te pedig akkor ezek szerint a szerencsésebbek közé tartozol:)Remélem a másodikkal nekünk sem kell olyan sokat várni mint az elsőre.
sziasztok
én figyeltem a tüneteket és éreztem a peteérést fél időbe. és együtt voltunk ott 3x. és sikerült elsőre a kis tesó. sose hittem volna h lehet ilyen könnyű is a dolog.
pidiko sajnálom h nektek ilyen nehezen jött össze, de fő h már itt van és minden ok.
nekem Martin az első fiam a második, hónapba jött össze, de akkor nem figyeltünk semmire, csak spontán voltunk együtt.
nekem 32hónap lesz a fiúk között, nem épp könnyű nekem is sem, sokat megyünk, sétálunk, van h egész nap 10percere ülök le. de még bírom hál isten. nem vagyok fáradtabb. de félek a melegtől, ha 30fok lesz, biztos nehezen bírom majd én is. de az a jó h nagy a kertünk, lehet itt játszani, medencézni, és akkor nem kell annyit sétálni, mert most napi 3órákat simán csatangolunk.mert imádunk jönni menni.