2011 júliusi babák (beszélgetés)
férjem elment az ügyeletes gyógyszertárba sterimar orrcseppért :) már egyik orrlyukam se szelel... Milán rám ragasztotta a nyavaját... ő fele ennyit nyavalygott :)
Igen én is az ára miatt rágódok rajta, nem 2ft sajnos..és főleg így, hogy nem is tudom tutira, hogy használnám is-e :)
Ok. Szerintem pár hét múlva kész a gyerekszoba. Teszek fel majd képet:)
:) Kérdeztem a dokimat. Azt mondta, hogy megcsinálja, de még nem dolgozott vele... Én az ára miatt gondolkozok még rajta, sajnos nem olcsó. :(
Köszi.És biztos szépek lesznek azok a bárányok,majd tegyél fel képet az adatlapodba,ha készen van.
Temperával szoktam csinálni.
Nem szoktam rosszul lenni és nem is értettem,hogy hogy lehet ilyen alacsony.Én azt hittem,hogy ők írták el az eredményt!
Nagyon ügyes vagy!:)
Én bárányokat szeretnék festeni a falra. Remélem szépen fognak sikerülni. Te milyen festéket használsz?
Ezt már én is nézegettem :) csak nem lesz fogadott orvosom, és félek hogy az ügyeletes "elhajt" majd vele :)
Bocsi, nem figyeltem, hogy ezt a kérdést már feltették és válaszoltál is.
Én dianatal gélt szeretném majd kipróbálni. Nagyon pozitívakat írnak róla fórumokon is.
[link]
Komolyan? Tényleg azt hittem, hogy elírtad. Furcsa, hogy ilyen adag cukor után ennyire lement.
Nem szoktál rosszul lenni picit, ha nem eszel?
Nekem 2-3 hete még nem nagyon volt hasam, most pedig hirtelen nagy lett, igazi "terhes pocak".:)
Sziasztok lányok!
Nem olyan régen kezdtem el falra mesefigurákat festeni.Ha esetleg valaki szeretne a gyerekszoba falára velemi figurát,nagyon szívesen megcsinálom neki.Egyelőre csak Budapesten és környékén.Az árban majd megegyezünk,de persze sokkal kedvezőbb áron,mint amit a neten lehet találni.A képeim között megnézhetitek amiket eddig csináltam.
Szia!
NST nem a 36 héttől kezdődik?
én is ittam málnalevél teát. én nem tudom h segített e, de én mondjuk gyorsan tágultam hál isten.
mondjuk utáltam az ízét, sőt a szopis teát se szerettem, de ittam.
most is fogom inni a málnalevél teát.
Sziasztok. Köszi az orrcsepptippeket, kipróbálom azt a S-betűset :)
Tőlem is kérdezik h ikreket várok-e, Milánnál is hatalmas hasam volt, sztem ez is alkati kérdés :)
Málnalevelet én is ittam, sok haszna nem volt, mert túlhordtam Milánt 6 nappal és császár lett, de jó íze volt :)
Szia.Nem írtam el,tényleg 2,9 lett a második mérés.
Nálunk is 4hónap lesz a barátnőm babája és a mienk között. :D
Veszprémben az első szülésnél nem lehet megúszni a gátmetszést. :( Másodiknál már talán.
De jóóó! Gratula. Képzeld mi is így vagyunk a barátnőmmel :D, igaz mi nem ovitól csupán 4 éve, de jóban rosszban betegségben...szinte házasság.Neki most született a kisfia 3 hete és köztük is kb 3 hónap lesz.
Ami feltűnt nagyon hogy most fiú hullám van vagy mi a szösz? Körülöttem mindenki kis fiút vár, és én is.
Sebaj úgyis nő uralom volt.
Szia! A 36. héttől ajánlják a málnalevél teát, én is ittam anno, elviselhető az íze, aztán kb. onnantól vannak a homeok is, már nem tudom, mik voltak, nekem a szülésznőm a vajúdás alatt is adagolt bogyókat, majd most is kérek, placebo-nak biztos jó, ha másra nem.Aztán nekem dokim mondta, hogy szintén a kb. 36. héttől lehet a gátmasszázst is csinálni olajjal, most nem hagyom ki, Dorkánál olyan bénának éreztem,hogy előtte nyomogassam én magam, vagy a férjem:), (ja, milyen prűd, mi?) aztán a szülés közben rájöttem, hogy nagyonis kellett volna, akkor talán elkerülöm a metszést.
Sziasztok :)
Voltam bent a barátnőmnél a kórházban, annyira szép a kisfia. Mondtam is neki, ha hiszi ha nem sok kisbabát láttam már de olyat aki ennyire tetszik talán még soha :) Annyira kis formás, meseszép a bőre, nem deformált a feje, picike kis szája van. Majdnem elbőgtem magam amikor megláttam, annyira meghatott...Főleg, hogy tényleg 3 hónap van a babáink között, és annyira mindenen együtt mentünk keresztül, legjobb barátnők vagyunk ovi óta :) szupi élmény volt tényleg :)
Szerencsére én is csak hasra híztam. Meg egy kicsit oldalra a derekamra, de nekem mindig az volt a kényes pont.
A gatyáim nekem is jók lennének, ha a hasam beleférne.
Nekem +10kg-t mért a védőnő, de ebben azért kételkednék.
Akkor én a teljesen ellentéted vagyok. Igaz hogy túlsúlyosan kezdtem a terhességet, de a hasamon nem látszik olyan szép formás nem zsíros. Ma voltam a védőnőnél és jól le lettem szidva hogy a mérleg plusz 5 kilót mutat, de nagyon nagy része víz. Amikor pedig meg kérdezte mit eszek nem hitte el, mert attól nem kéne vizesnek lennem, a vizeletből pedig meg állapította hogy tényleg nem eszek zsírosan. A ruháim jók rám comb fenék persze hasnál nem, de ezt csak mércének használom. A felsőim nagy része is jó rám. Szóval igaz hogy túlsúlyos vagyok de úgy néz ki hogy a konkrét hízásom max 2 kiló és a többi víz.
A szülés előttire gondoltam konkrétan.
Ami pl segít felpuhítania méhnyakat, hogy könnyebb és rövidebb legyen a vajúdás. Ehhez már a szülésznő késő lesz.
Megpróbálom a védőnőnél majd ha megyek. Végülis a 36.hétig még van 9 hetem. :)
Marmint mit? A szülesre valo felkeszitest homeoval, vagy a szülest? Mondjuk mind1. Mert egyedül nehez belefogni, nekem ez a nöci segit.Ha jo szülesznöd lesz, beszelj vele, kerdezd meg engedik e a korhazban az alternativ modszereket.
Többféle lehetőséget is találtam, ami nagyjából fedi egymást, de mégis hogyan lehet eldönteni, hogy melyiket kezdjem majd?
megint csak azzal jövök, hogy itt mi van..több baratnöm el itt, nem elsö szülesek vannak mögöttük. Az un Hebammek azok, akik minket egesz terhesseg+szüles+gyerekagy alatt vegigkisernek. Aki siman szült, ö is mondta, de aki csaszarral az is, hogy elö ill utokezeleskent es alatta is (kabitas, hüvelytagitas, sebgyogyitas, fajdalom stb)hasznaljak. Söt csak azt. A dokik szorosan együtt müködnek a Hebammekkal es csak ha baj van, akkor szolnak bele a szüles menetebe.Szoval en mar most hasznalok nehany dolgot, es föleg az elejen volt hasznos.(hanyinger..szorulas)
Itt, Nemet-honban hamarabb kezdik. Nalam meg kethetente azt is nezik mekkora, a cukor miatt. Igy lesz kitalalva mikor szülünk. De kerek baba, van amelyik testresze 2 hettel nagyobb. Legalabbis a monitoron lattam, mikor megnezte a combcsontjat, kidobta hogy 30 het 1 nap:-O
További ajánlott fórumok: