2011 júliusi babák (beszélgetés)
Igen, eddig minden rendben van szerencsére :-)
Elég intenzíven mozog, szoktam nézni a hasam, mert már annyira látszik. Elszórakoztat a kis drága!
Én is tapasztaltam, hogy ha valami szorosabb van rajtam, pl. ülök nadrágban, akkor ott mocorog addig, amíg nem változtatok testhelyzetet. Na meg éjszaka, ha fordulok, akkor is jobban szokott. Bár olyankor csak olyan, mintha belülről simogatna, hogy nyugodjak meg, aludjak végre :-D
Itt lehet kerni a csaszart. De en 1000 km rel vagyok töletek odebb.
Az elsö szülesem elött en is csak annyit tudtam, hogy faj. De nem paraztam. Bementem, beöntes, borotva, es szüljünk. Hosszu volt, fajt igen. De az en döntesem nem azert van, mert annyira fajt, hogy en azt soha többe nem..Igen, mindent megteszünk a gyerekünkert..
nekem az volt a baj, hogy a dokim egy allat volt, es nem csak testileg, hanem lelkileg gyötört meg inkabb. 2 eves depi jött utana, egy allandoan ordito baba (mara tudom, ö azert sirt mert erezte, hogy en kivagyok).A mai napig nem felejtettem el a bunko szavait, hogy milyen bena vagyok stb stb. tenyleg ne feljetek..fajt mar valakinek napokig ugy a foga, hogy azt hitte ottmarad, es aztan mikor elmentel a dokihoz es beadta a szurit, el is mult? Na ez olyan lesz! Csak epp a vegen kapsz egy babat is:-))) Van egy kepem a szülesem utanrol, mikor a kezembe adjak:-) Felteszem..Csodas volt..ramnezett azokkal a nagy szemeivel, es azt kerdezte velük? te vagy az anyukam?? Soha eletetekben nem voltatok olyan boldogok meg...Es nem is lesztek. Sokat leszünk egyedül a gondokkal, sokszor leszünk magunkra utalva es döntenünk kell. Sokszor fogunk sirni, a faradsagtol az "elegemvanebböl" sirasbol. De annak is vege lesz..
Megis ök adnak nekünk a legtöbbet a vilagon.:-)))En rohadt kemeny melokat tudhatok a hatam mögött, közgazdasz diplomaval is, de az anyasag a legkemenyebb. De en IMADOMMMM!!!
:) köszi, próbálom élvezni :)
veled minden rendben? picula mocorog sokat?
tegnap velem olyan vicces dolog történt. csinosba kellett jönnöm dolgozni, és már csak nem kismama harisnyám volt kimosva, hát mondom mi baj érhet, felvettem azt. először a hasam alatt hagytam a harisnyát, máskor is így hordom, eddig nem volt vele probléma. és miközben ültem az előadáson, éreztem, hogy a babuci böködi a harisnya gumiját a hasam alatt. mindig ezt csinálja, ha valami nyomja egyébként. hát mondom jó, ha zavarja, felhúztam a harisnyát a pocakom fölé, nem is nyomott, gondoltam jó lesz ez így. visszaültem az előadásra, hát elkezdte felül nyomogatni a gumiját :) utána egész egyszerűen fogta, és kitámasztotta valamelyik testrészével a gumit, és úgy feszítette a guminál a pocakomat egész addig amíg haza nem mentem és le nem vettem :) elég határozott elképzelései vannak az öltözködést illetően már most :) de amikor levettem a harisnyát, akkorákat rúgott, gondolom örült, hogy végre nem korlátozza be az ő kis helyét semmi :)))
Én meg már inkább most nem nézném...pont, hogy már csak 3 hónap van hátra.
Kezd tudatosulni bennem, hogy lassan itt az idő (ami nem is olyan lassan lesz itt), és ettől néha bepánikolok. Ezért is vetettem fel a témát tegnap, mert kíváncsi voltam, hogy csak én érzem ezt, vagy vannak "sorstársaim" is...
Ezek szerint pedig vannak :-)
A vajúdást nekem rosszabb volt nézni. A kitolás már gyorsabb folyamat.
Szülésfelkészítőre jársz, ugye? Ha jól emlékszem...
Ott nem volt még vetítés? Vagy kihagytad?
Szerintem ezt te fogod úgyis eldönteni. És az úgy lesz jó, ahogy te akarod!
Engem érdekelt, hogy is megy ez, mennyi idő alatt bújik ki, igaz, látni én sem fogom. Volt olyan, amelyiken meg is hatódtam...
Ha nagyon rettegsz tőle, ne erőltesd magadra!!! Nem kötelező! :-)
Ja, és az egyik csatornán, azt hiszem zoneclub/zonereality, volt régen egy születések című műsor.
Ebbe még akkor néztem bele, amikor tervben sem volt a picurkánk...
Szia!
Én már néztem párat a youtube-n, nem hosszút, inkább csak a kitolásról, és nem vette el a kedvem a szüléstől. Bár szerintem ez attól is függ, hogy sima szülésről van szó, vagy olyanról, ahol azért történnek "dolgok"...
Írta itt valaki, hogy van egy dvd szülés címmel, azt még én sem láttam.
Sziasztok Lányok!
jó sokat írtatok az este, én emg mindig csak reggel tudok bekapcsolódni :)
Jucka: lehet naiv kérdés, de a hasizmodat átvágták a császár alatt, vagy csak félretolták és úgy csinálták a műtétet? nálam még nem került szóba a császár, de ettől tartok a legjobban, hogy tönkrevágják a hasizmomat... persze, nem létkérdés, csak érdekel, hogy neked hogyan csinálták és utána hogy volt. bababörzére én megyek, csak valszeg szombaton később vagy vasárnap, legalábbis azt hiszem két napos lesz.
a szüléstől én is nagyon félek, de azt hittem ez csak az én parám, hát látom, hogy nem :( nekem az a bajom, hogy még csak elképzelni se tudom, hogy mire számítsak, és így felkészíteni se tudom magam. de azzal biztatom magam, hogy sokan kibírták, csak én is ki fogom. van aki nézett szülésről videókat? nekem barátnőm ajánlotta, hogy nézzem meg, adott is egy dvd-t, de még csak a tokját nézegetem :S
Jó reggelt mindenkinek!
Úgy látom, este beindultatok :-)
4315erna:nagyon kemény lehet így "egyedül", és ilyen tragédiával mögötted, de nagyon becsüllek, amiért így tudsz gondolkozni és érezni!!!
kakadu2009:remélem hamarosan jobban jobban leszel, és sikerül megoldanod, hogy ne csak egyedül rohangálj a gyerek után!
Jucka1984:nincs mit, komolyan gondolom, mert nekem ott van anyukám, mi 3-an vagyunk testvérek, és neki sem volt mindig könnyű...
ndorcsi, Orsi86:kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek, és annyi gyereketek legyen, amennyit csak szeretnétek! Kellenek az ilyen anyukák!!!
doribrios:nagyon szép a kép rólad, igazán aranyos pocakod van! Ha nem jönnél már addig, akkor sok boldogságot, és jó bulit szombatra!
Szia!
Minden elismerésem a Tiéd!
Szia!
Hát segítség az nincs, de majd valahogy megpróbálom átszervezni a dolgokat.