2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nem erre gondolsz? ez mostanság a trendi, ahogy itt elnézem Nálunk a milliomos anyucikat :)))) Na meg persze Rubint Rékáéknak ilyen van :D
Igen, ezt már a védőnő is mondta előre.
Aztán remélem ez így is marad, és nem kell majd csalódnom benne!!!
Ez így van sajnos:(
Nem értem én nagyon ezeket a dokikat. Elvégre arra esküdtek fel hogy a betegeket gyógyítsák mindig minden körülmények között és akkor ilyeneket csinálna na meg sír a szájuk hogy kevés a pénzük mikor alapjáraton sokkal többet keresnek a kisembernél és ha a magánt is hozzá vesszük ott meg aztán egy rendelésen megkeresik az ugyanannyit mint a fizujuk hanem többet.
Nem tudom mit szólnának ha pl én is úgy csinálnék mint ők és azt mondanám hogy ez a gyerek nem szimpi és nem vagyok hajlandó tanítani vagy nem tanítom meg a gyerekeknek ezt meg azt mert mindek azt tudniuk.
Akkor tényleg szerencséd van.
Nálunk sztk-s rendelésen annyi a dolog hogy gyors vizsgálat és bejelenti hogy 4 hét múlva kontroll meg ha úgy van elmondja hogy akkor labor is lesz előbb menjek és ennyi:(
Akkor neked alapból stresszes ez a téma :-(
Legfeljebb ha nagyon nem bírod majd, lerúgsz valakit! :-)
Amúgy meg lehet, hogy gyorsan túl leszel majd az egészen!
A fájdalmat én eddig bírtam (bár mindenki azzal jön, hogy ezt nem lehet egy fájdalommal sem összehasonlítani), inkább izgulok, nehogy bepánikolja, ha valami nem úgy alakul majd, ahogy kellene.
Jó kis környék...:-(
Még szerencse, hogy már nincs sok hátra. Remélem sikerül "túlélned" addig!!!
a másik doki sem jobb itt:(
Máshova meg nem igazán tudok/akarok menni:(
Ez egyébként semmit sem segít pedig először jónak tűnt igaz akkor magánon voltam nála de hát annyi pénz nincs hogy mindig magánra járjak hozzá hogy foglalkozzon velem rendesen:(
Ó az én párom ettől az egy gyerektől is kivan :))) már most olyan féltékeny rá, hogy minden pénz Panka holmijainak a beszerzésére megy el mostanában, és nem Rá+Rám mint régen. Úgy viselkedik sokszor mint egy durcás kisgyerek....Az a baj sokszor hangot is ad neki, hogy nem pont a legjobbkor érkezik ez a gyerek, de hát istenem a halál és a gyerek sosem jön jókor...... Sok olyan párt ismerek a közvetlen közelünkben, akik nagyon jól élnek mindenük megvan a világon, de a baba nem sikerül több éve..na Ők hallanának meg egy ilyen mondatot, keresztre is feszítenék Őt érte :))) Mindig jól a lelkembetapos ezekkel a mondatokkal, de tudom, hogy világ életében körülötte forgott minden, és nem lehet könnyű megemészteni a dolgot :) viszont amikor pedig rátör a másik véglet, akkor beszél a pocakomhoz, és szövetkezik a lányával :)) meg puszilgatja :)
Fene igazodik ki a pasikon!!!!!!!!!!!!!!!!!
És nem lehet másik dokihoz menni, elkerülve a magánt?
Mert ha ennyire trehány, azzal aztán nem fog segíteni téged sem a felkészülésben :-(
Előre is boldog szülinapot! :)
Mi is szombaton megyünk 11-re. :) Úgy várom és olyan kíváncsi vagyok, hogy mekkorák már a kis törpék. Most már folyton mozog, kívülről is lehet látni és egyre nagyobbnak érzem magamat. Kezd bálnatestem lenni. :) Persze a férjem azt mondja, hogy nem, de igeeeeen. És egyre rondábbnak látom a hajamat, testemet, mindent. :) Úgyhogy csütörtökön megyek fodrászhoz, hátha kapok egy kis önbizalmat. :)