2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szia Aliz!
3-4 magne B6 az kb hány mg? mert nekem most a védőnő vmi schüssler-sót írt fel, ami magnéziumos, be is vettem, de ugyanúgy érzem a jobb vádlimat... a doki azt mondta, hogy 2000 mg kellene naponta, én azt sokallom, bár nem vagyok orvos, ezért is kérdezem, hogy te mennyit szedsz. mindig jobban hiszek a tapasztalatnak :)
a sütit csak hétvégén pótolom be, már ki is néztem egy receptet :)
Csajok mindenki megy uh-ra...irigykedek komolyan :) majd rakjatok fel fotókat, ha lesz rá 2 percetek, úgy szeretem nézegetni Őket :)
Nagyon meglepődtem, azon amit írtál hány kg is vagy...de biztos magas is vagy hozzá! Nem???
Sziasztok!
goldfish:Részvétem a fogad miatt, kellemetlen lehet. Nekem az elején az ínyem volt nagyon begyulladva, akkor nem is mentem fogorvoshoz, hanem elkezdtem szedni C-vitamint (1200mg-at), és az helyre rakott. Remélem hamar elmúlik a fájdalom, és nem lesz szükséged további kezelésre!
Kati:Tegnap a ki lurkónk is pörgött 1000-el, szerintem azt a hülye frontot érezhette, mert amikor délután kisütött a nap, ő is megnyugodott. A sütievést pedig tessék bepótolni! :-
Nekem a lábam még nem görcsölt, bár én minden nap veszek be 3-4 magneb6-ot.
Edina. Jó mozizást szombatra! :-)
Ildikó:Kitartást előre is a 27-i hosszú naphoz! Örülök, hogy végre azért "komolyan" vesznek, és nem csak pakolgatnak össze-vissza!
Dóri:Milyen volt tegnap a fodrászkodás? A múlt héten nálunk is befigyelt, igaz csak a férjem vágott a végéből kb. 10 centit. Azóta még kevesebbet hullik.
Catwalk75:Mufurc-klub :-)
sziasztok. tegnap delutan 4tol elkezdett fajni a lyukas fogam...eddig mindig abbahagyta maximum fel ora mulva, de most nem....mar a jobb fulem, es az egesz jobb oldala a fejemnek fajt, alig birtam aludni, sokszor felvoltam. Nagyon rossz volt. Elso utam a fogorvos volt ma reggel 8ra. Kaptam egy ideiglenes tomest, de nem sok joval kecsegetett, ket fogam is lyukas egymas mellett, fel oraig furta, faragta, de ha nem jo igy, akkor hetvegen mennem kell a Szentkiralyiba gyokerkezelesre, viszont ha nem faj annyira, akkor majd 26.an kicsereli rendes tomesre. Izgi:S
Szegeny Domi rugott jo nagyokat, mert hiaba kaptam erzestelenitot, fel ora furas faragas azert kellemetlen, es amikor mar idegig lefur....az ellen mar nem hasznal az erzestelenito.:(
Sziasztok Lányok!
Pidiko: örülök, hogy nem kell megjárnod még egy orvost, hátha az a diéta is használni fog, és akkor minden rendben lesz. most már biztos meg is nyugodtál, örülök, hogy elrendeződött a dolog!
Catwalk75: lehet, hogy tényleg nem alföldi, hanem vidéki szó :)))
4315erna: benne vagyok a fogyi fórum nyitásába :) én már érdeklődtem az edzőmnél, hogy miket lehet majd szülés után csinálni gyakorlatokat, hogy lemenjen a pocak, azt ígérte leírja, majd akit esetleg érdekel, szívesen leírom. nekem még azt tanácsolta, hogy vigyek magammal a szülőszobára egyből fogyi övet, a szülés után egyből tegyem fel, és az segít visszahúzódni a hasizmoknak. nekem mondjuk nincs ilyen övem, de majd nézek, aztán annyit megér, hátha nem leszek csüngő hasú :)
tegnap a nagy sütievésemből nem lett semmi, mert a picula olyan focizást rendezett a pocakomban, hogy minden kaja inkább kifelé kívánkozott belőlem, mint befelé :(
meg olyan görcs van a vádlimban napok óta, hogy kénytelen vagyok magnéziumot szedni. soha nem érzetem még ilyet, tegnap reggel úgy beállt a vádlim, hogy alig bírtam ráállni, és azóta egyfolytában érzem ilyen gyengén. valakinek volt hasonló?
Szombat délelőtt megyünk 4D-re kis pofikát csodálni a pocaklakóról :))
már nagyon várom. 27 hét+1 naposan már bizti édi képeket lehet róla készíteni.
tegnap összeraktuk a kiságyikóját :))
Sziasztok,
köszi mindenkinek a jo kivansagokat. Jobban vagyunk, tegnap sokat pihentem, delutan is aludtam. Ma a nagylany kirandulani ment, ebedem meg mindig van, a vasalast meg 7vegere hagyom.
Odafigyelek az etkezesre, egyfolytaban merem a cukrom.
Mindenki vigyazzon magara!
:))))
Bakki, ez aranyos! (Persze csak addig, amíg Olívia nem mondja. :)
köszi, imádom nagyon :) bár este a kádban leesett a kacsája és azt mondta h b@szki (bakkit mond, szerencsére más nem érti):((( ezt tőlem hallhatta sajnos :((
ezen kívül még 1et tanult a játszón... de már rájöttem, azért mondja mert rászólunk és neki tetszik h bosszankodunk, ha ráhagyom, abbahagyja
Sziasztok, rég nem írtam nektek! Nálunk minden rendben, jó lett a vércukrom és babóka sokat focizik.
Csak jelenteném, hogy a mufurc szót nálunk Somogyban is előszeretettel használják. Lehet, hogy ez egy vidéki szó?? :-)
Sziasztok:)
Megjöttünk a dokitól.
Azt mondta felejtsem el a pestet. Helyette 27-én néznek majd egész nap cukrot. /reggel fél8-ra kell menni és este 8-kor jöhetek majd haza és nap közben 5-ször nézik majd a cukrot vesznek vért./Ha ennek nem lesz jó az eredménye akkor majd beszélünk arról hogy hogyan tovább addig meg 180ch-s diétára lettem fogva.
Mondtam neki hogy a vizeletem sem tetszett a védőnőnek meg a belgyógyásznak arra pedig azt mondta hogy akkor egyúttal mikor a kórházban leszek csinálunk egy vizelet tenyésztést is.
Megnyugodtam kicsit rendes volt a doki most már minden rendben lesz tudom mert úgy kell lennie.
Kaptam diétás könyvecskét is ami alapján diétáznom kell nem lesz egyszerű de Viviért mindent.
Akkor meg nyugszom, hogy nem csak én küzdök a kilókkal :)
El se merem mondani, 95 kg-val kezdtem és most 100 kg vagyok :(
Nagyon vizesedek és jóformán csak a pocim nőtt, de halálra idegesít a mérleg.
Ja és a verseny súlyom 70 kg, csak meghíztam mert pizzériában dolgoztam :D:D
Ha meg vannak a júliusi babák, nyissunk egy fórumot hogy kinek hogy sikerül leadni :D
Kriszti nagyon megijedtem ahogy olvastalak. De örülök,hogy már minden rendben.
Lányok, olyan csinik vagytok mind! Ebből is látszik,hogy nem a kilók számítanak, hanem,hogy kin,hogy oszlik el.
Én ma voltam védőnőnél. 6 kilónál tartoki így a 28.hét körül. 82kiló vagyok, de a védőnő nem hitte el, 72-t írt, nekem kellett szolnom,hogy plusz 10:)))