2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szia!
Nekem volt, illetve most bébiőrként használjuk a kislányomnál és az ikreknek is vettünk légzésfigyelő+bébiőrt egyben. A kislányomnál AngelCare AC301, az ikreknek meg az újabbat, azt hiszem AC401 típusút vettünk.
A kislányom alatt volt a kórházban is, mert kicsi szívzöreje megmaradt. Miután hazahoztuk, megmondom őszintén én nyugodtan mertem aludni, pihenni, esetleg kimenni a kertbe teregetni míg aludt. Egyszer riasztott, akkor sem tévesen, de a kislányom felébredt az éktelen hangra és elkezdett újra lélegezni... Igaz, ő sokat, vagyis mindig hason aludt, még a kórházban is, mert hasfájós volt nagyon.
Szóval én csak ajánlani tudom. :o)
Sziasztok!
Hát velem ugyanez a helyzet, már félek az éjszakától. Mindenem fáj, egyik oldalon sem aludhatok, mert a kisasszony olyanokat rúg belém, hogy majd szét szakad a hasam. Marad a háton alvás, amit mindíg is utáltam. Ja és háton nem enyhén horkolok, így a párom is kivan. És még csak 31 hetes vagyok. Hol van még a vége?
Sziasztok lányok:)
Most értem haza a suliból:)
Gyereknap volt nagyon élvezték a gyerekek volt minden féle játék nekik. Ma voltam utoljára már nem megyek majd csak a ballagásra és az évzáróra.
Egyébként jól vagyunk Vivi mocorog ezerrel csak ezt a nagy meleget nehezen bírom.
Szia:)
Sokunknak a naplónkban van a kép néz be oda:)
Sziasztok! Szandus de jó ilyen jó híreket hallani rólatok!!! :) Nagyon örülök!
Ismét szörnyű éjszakám volt, nem értem miért, napközben semmi bajom de éjjel minden... Keményedik a hasam, fáj, sehogy nem jó feküdni, minden porcikám fáj... És alig bírok forgolódni. :D Most egyik átfordulásnál álmomban felkiáltottam, mert úgy belenyilallt a hasamban alul, mintha kb ketté szakadtam volna... Nem tudom mi volt az de szegény férjem szívrohamot kapott :DD Ja és fél óránként pisilni járok... Katasztrófa! :D
De ma este megyünk le a nyaralóba Balcsira és hétfő estig ott leszünk. :) Már alig várom...
Nagyonjóóó!!!:D:D:D
Eredmény a naplómban!:)
Köszi, én is nagyon bízom ebben :)
Egyik nap ki akartam venni a kocsi forgalmiját a pénztárcájából, és megláttam, hogy az iratai közé be van tűzve Panka legutolsó 4D-s fotója :-) olyan jól esett...nem is kérte el a fotót, csak "ellopta" és mindig Nála van :) nem említettem meg neki, hogy megláttam, de azért feljegyeztem pozitívumnak a szívemben :))
Azt akartam kérdezni, hogy kinek hogy változott a családjával a kapcsolata (szülők) amióta babát vár?
Nekem sajnos soha nem volt túl jó a viszonyom apukámmal, de amióta Pankát várom, van, hogy felhív telefonon hogy mi van Velem :-) Vesz dolgokat neki, vagy mondja anyumnak, hogy adjanak pénzt erre meg arra :-) soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ilyen lesz!!!!! Anyukám meg a föld felett van 2cm-el :D első lány unokája. Nővéremnek 2 nagy fia van. És főleg, hogy az Ő második nevét kapja a pici lány (Anna)... mondjuk ez nem volt szándékos, nem hízelgés képen választottuk ezt a nevet :-) hanem mert az oviban, volt a csoportomban egy kislány akit imádtam. Tudom nem szabad senkivel kivételezni, de ez a kislány olyan volt velem mintha a sajátom lett volna :-) és akkor eldöntöttem, ha egyszer lesz egy kislányom az is Panka lesz :-)
én is örülök neki. :-)
veletek mi a helyzet? lecsillapodott már a párod?