2011 júliusi babák (beszélgetés)
A jav. az nem az hogy javasolt.
Szerintem javaslat lenne mert tovább nincsen a szöveg
nénikémnek 34-es lába volt és 149 cm volt :)
sectio cesarea az tuti az... és mi az a jav.? Javítva? Lehet a császár van javítva sima szülésre nem?
Hát mi meg pont, hogy nem. Párom kérdezte is, hogy akkor ki az apa? De csak viccelt. Az első lányunknak meg akkora a lába, hogy már most nagyobb mint a miénk, pedig még csak három éves. Állítólag az Ük mamája volt ilyen.
hát izé:S nem tudom rejtély. De inkább nagy legyen szerintem mint pici és veszélyben legyen.
Lányok nem értem most nézem a papírom amit kaptam az ortopédián és próbálom net segítségével lefordítani a latint benne és ahogy fordítom az jön ki hogy szülés sectio cezarea jav. amit lefordítva így dob ki a gép hogy császármetszés.
Akkor most mi van?
Azt mondta a doki hogy nem kell császár mért írta az ellenkezőjét vajon?
na de én hogy növesztek ekkora bébiket? nálunk mindenki kicsi, férjem meg átlagos...
Luca is 4 kiló fölötti lesz. Anno mikor Milut vártam az akkori fórumon csak Milu és egy másik baba lett 4 kiló fölötti, Milu 4400 cukor nélkül és egy kislány, akinek az anyukája cukros volt, ő 4850 volt asszem és természetes úton született mert 3300nak becsülték a súlyát... nem kicsit nézték be, valamilyen vidéki kórházban... nálunk plusz-minusz 100 grammokat tévednek csak...
Az ám 4 kg-ig meg sem állunk mi sem ha így haladunk. mondjuk volt kire ütnie én is és párom is nagy darabok vagyunk.
Az ám nagyon örültem neki és nekem profilt is csináltak az is tökéletes lett úgyhogy azt mondták valószínű valami olyat ettem a terhelés előtti napokban amiről nem is sejtettem hogy megnyomja a cukrot és ezért lett rossz az eredmény.
Neked is nagy babóca lesz akkor Vivi.
Köszi!
Hát ez tényleg jó eredmény!!!
Nekem 2 hét volt még eredmény lett és az volt a papíron:5,0 és ref. értékek:4,8-6,1
Hát én már félek ettől a cukortól, mivel az első terhelésem jó lett, így nem igazán vigyáztam.
Nem tudod véletlenül, hogy ez a hba1c milyen értékig jó?
Örülök hogy minden rendben:))
Tényleg szép nagy már Bíborka Vivi is ekkora volt 33 hetesen:)
A dalcin krémet sajnos nem ismerem de ha a doki azt mondta nem lesz baj tőle akkor ne idegeskedj.
Én is voltam a magas cukrom után ilyen hba1c-n ami állítólag tényleg 3 havi cukrot néz ebből nekem kiderült hogy a cukrom jó csak a terhelés lett valami oknál fogva rossz.
Sziasztok!
Megjöttünk UH-ról. Hát most vagyok 32+3 nap és Bíborka 2,5 kg. Hát jó húsban van. Mondta a doki, hogy, ha így haladunk számítsak 4 kg-ra. Majd lesz valahogy. Lényeg az hogy fejlődik. Lepény I. fokban érett. A babócával minden rendben. Csak sajna összeszedtem megint valami bacit. Írt fel dalacin hüvelykrémet. Használta már ezt valaki? Nem okoz ez gombát? Kérdeztem a dokit, azt mondta, hogy nem jellemző. De a papírján meg rajta van. Két hét múlva NST. Itt már 35 héttől mennem kell. Régebben a 36. héttől volt.
Hál Istennek a cukorterhelést megúsztam. A doki HBA1C-re küldött. Utánna olvastam ez 3 havi cukorátlagot néznek. Egyenértékű a kétórás terhelés eredményével. Azt nem tudom, hogy akkor minek kínozzák a kismamákat, ha ez is azt az eredményt adja ki.
Remélem Ti jól vagytok.
Az estére nekem is, de alig látható, csak a gyűrűből tudom, hogy olyan nehezen tudom levenni mindig.
Olyan furcsa, nekem a kezeim kezdenek elefántosodni. :)
Sziasztok!
Az én lábaim szerencsére még nem dagadnak, viszont rájöttem, hogy a lábzsibbadásra is jó a hideg borogatás, ha esetleg kínoz még valakit, próbáljátok ki))
Milyen jó neked, hogy még tudsz tornázni. Én a második trimeszterben minden nap tornáztam, de a harmadiktól már nincs energiám (se levegőm) hozzá.
további szép napot, Lányok! megyek hazafelé pihizek egyet még torna előtt, hátha elkészülök végre a macis keresztszemes képemmel is :) vigyázzatok magatokra!
sziasztok
jó sokat írtatok, bocsánat de mindenre nem tudok írni.
Anyuék nálunk is jönnek rögtön anyu azt mondta ott fog idegeskedni a folyosón még bent leszek a szülőszobán. Más meg hála égnek nem várható a kórházba max. anyósomék.
Kiskőrös, Kecskeméttől nem olyan messze.
naaa, és az alföld melyik részéről? mert én békési vagyok elvileg, vagyis anyáék ott vannak, és ott is nőttem fel :)))
Nekünk az egész családunk nagyon közvetlen, beleértve az unokatesókat, nagynéniket is. Szerencsére mindenkivel tartjuk a kapcsolatot. Olyan kis vidám nagy család vagyunk. :) Egyébként az Alföldről származom és az esküvőnk is ott volt. A párom egyik barátja, aki Budán lakik és már idősebb, mint mi, annyira jól érezte magát. :) Azt mondta, nálunk mindenki vidám, közvetlen, mosolygós és szép. :)))) Először nem értettem, de egyszer mentünk "haza" ebédelni anyuékhoz és beszaladtunk ott a gyógyszertárba. Na, akkor tűnt fel, hogy ott türelmesen, kedvesen és mosolyogva beszélgettek velünk és a végén kellemes hétvégét kívántak. :) Feltűnt a különbség... :)
Olvastam egy cikket a szobatisztaságról, már nem emlékszem, hogy neten, vagy újságban, hogy aki hamarabb beszél, az később lesz szobatiszta.
De szerintem gyerekenként változó. Nálunk már szobatiszta volt kétévesen viszont a beszéd az nem volt olyan fejlett, mint nálatok.
További ajánlott fórumok: