2011 júliusi babák (beszélgetés)
igen, első.neked második ugye?
kicsit rajtam van a félsz, meg úgy mindenen.hogy tudok-e szoptatni, mindent ellátni, stb.......
Húha, 39 hét az már nagyon a vége :).
Ti hogy bírjátok ezt a meleget?
Húha =) Akkor Neked nagyon esélyes... =)
Első baba?
sziasztok
nekem egyenlőre semmi jele, hogy mennénk szülni...se nyákdugó, semmi.hétvégi frontra leszek kiváncsi.
Jó reggelt lányok!
Ma végre megyek vizsgálatra... valahogy nem viszik nálam túlzásba a dolgot :S
Kíváncsi vagyok, hogy túl vagyunk e a 100mm-s BPD-n...
köszönöm, Lányok, aranyosak vagytok!
ezek a fájások meg nagyon furcsák, tényleg olyan erősebb mensi görcshöz hasonlóak csak közben nagyon fáj a derekam is...
Dóribrios: örülök, hogy szépen gyarapszik a kiscsajszi, meglátod minden rendben lesz!
Sziasztok!
Foxyról nem tud valaki valamit?
sziasztok Lányok!
csak gyors bekukkoltam, hogy kivel mi van, aztán megyek is a nagy ünnepségre, hogy doktorrá avassanak :D semmi kedvem hozzá, sok ember, meleg...
Aliz, örülök, hogy jól sikerült a süti! meg annak is, hogy nézed a blogomat :)
Jucka: jó sok mindent csináltál itt néhány óra leforgása alatt, azért remélem pihentél is kicsit.
nekem már most annyira fáj a derekam, hogy nagyon. soha nem érzetem ilyet. este mikor lefeküdtem, meg már éreztem rendes fájásokat, ott számoltam, hogy mennyi ideig tart meg milyen sűrűn jön. mondtam Editnek, hogy ezt az egy napot ugyan a kedvemért bírja már ki bent. nagyon furcsa érzés volt ez a fájdalom, de reggelre elmúlt.
36+6 :)
Megyek lányok, ma van az 5. évfordulónk, csinálok valami finomat!
További szép napot mindenkinek, majd holnap reggel benézek megint!
Igen, rohan az idő...
Tegnap megbeszélte a férjem Dorkával, hogy ha jól érzi magát, akkor 1-ig maradjon már bent, mert akkortól van hivatalosan szabadságon. De ha hamarabb jön, akkor is megoldható, de így lenne az igazi :-)
Kíváncsi vagyok, megfogadja-e az apukája kérését? :-D
Szia!
Nem semmi, mi mindent csináltál már ma!!!
Örülök, hogy jobban vagy, kellett ez a kis "felüdülés".
Jó reggelt.
Már kitakarítottam, rendet raktam, ebéd a sütőben, megy a mosógép :) Kicsit jobban haladok, mint Miluval, de már hozom haza, hiányzik a kis hisztigépem :)
Nálunk ez még nincs napirenden, de én is félek előre ettől.
Neked már tényleg bármikor jöhet a picur!!!