2011 júliusi babák (beszélgetés)
Nekünk ma volt az első szívhang vizsgálat. Jó lett az eredmény, bár 2X kellett megcsinálni, mert nem nyomtatta ki a gép az istenért sem, így kb másfél óráig tartott az egész :S Panka úgy beindult a végére biztos elege volt már :D
Aztán a nő aki csinálta, kifigyelte a kis könyvből, hogy a 30. héten volt utoljára uh, úgy hogy oda is átküldött, ennek nagyon örültem!!!!!!!!!!! 2900gramm Panka, bpd 92mm, THQ 95mm, FL 67mm mindjárt utána nézek mik is ezek kíváncsi vagyok :) egyébként még mindig lent van a feje, jól van. Viszont picit kevesebb az átlagnál a magzatvíz ennyit mondtak :)
Alíz engem is az zavar, hogy hiányoznak a megszokott ruháim. Irigykedve nézek minden csinos nőt, akin divatos cuccok vannak és arról álmodozok közben mindig, hogy lassan véget ér a bálnaságom, és muszáj lesz nagyon összekapnom magam, hogy csinos mamája legyen Pankának :)
Az az érdekes, hogy eleinte imádtam a pocakomat, most meg már nagyon zavar, legszívesebben lecsatolnám :D
Nagyon csini képeket tettél fel!
Hol készültek? Gondolom nyaraláson :-)
Jó vasalást, de azért ne ess túlzásba!
Bár ha még mindig ma akarsz szülni...:-)
Az a 3 dolog, amit nem szeretsz, nálam is bejátszik.
Engem az zavar a külsőmben, hogy nem tudom felvenni a megszokott régi ruháimat, és hogy olyan kis fakó vagyok (kivéve a karomat és az arcomat, amit ér nap).
A pocak biztos fog hiányozni, de azért csak jobb lesz már karban tartani a picurt...
Na lányok én elköszönök, elvonszolom magam a védőnőhöz és a gyerekorvoshoz... :-)
Jó csacsogást addig is :-))))
Aranyos vagy! Az a szerencse, hogy a férjem is így gondolja, pedig Ő aztán nagy kritikus!
De azért valamilyen szinten én csak sokként élem meg ezt a változást...
Írtad, hogy már te sem szereted ezt az állapotot. Amikor nyűgös vagyok, sajnos én sem :-( És tényleg nehezebb már minden. De majd csak túl leszünk rajta!
Akkor az más, megnyugodtam! :-)
Ilyenekről én is hallottam, sőt, egy ismerősünk is 4600 grammos kisfiút szült januárban, természetes úton.
Nálunk is régen feledésbe merült a dolog :-(
A párom féltett a második harmadban, utána meg én nem voltam már elégedett a kinézetemmel...
Te legalább mered nézegetni...
Én nagy ívben kerülöm a dolgot. Gyáva vagyok, nincs mese. Elég, ha magam elé képzelem az 5 évvel ezelőtti kinézetemet...:-(