2011 júliusi babák (beszélgetés)
de jó neked, hogy olyat eszel, én is úgy imádom :) amúgy még az is finom, ha kicsavart és kicsire összevágot olajbogyót teszel bele plusz reszelt sajt, nálunk az a kedvenc, csak azt csigába szoktam, majd ha engedi a blogger felrakom azt is :)) de örülök, hogy megsütötted :)
nekem a cseresznyés süti van kész :)
Fotók alapján tényleg én is nagyobb babának gondoltam Annát :) olyan kis szépség!!!!!!!
5kg van rajtad, nagyon szépen lementek akkor a kilók, azért meg külön irigy vagyok, hogy beleférsz a régi holmikba :)
Tényleg jó nagy csaj lesz Nati :) 2 nap van köztünk a kiírás szerint és ahhoz képest Panka törpe súlyilag :))) bár butaság így összehasonlítani, de érdekes azért :)
Egyébként ámulok bámulok mindig a súlyodon amikor kiírod, olyan csinos vagy a mostani fotódon is amit feltettél!!!!! És nagyon tetszik a hajad is :)
Sziasztok,
Ma voltunk uh-on és képzeljétek Nati 3600 gramm már most, pedig csak holnap töltjük be a 37.hetet. te jó ég!! :)még akkor is ezt mondom ha plusz/mínusz 10%-ot nézem, hiszen van még hátra pár nap.....
a magzatvizem bővebb és a lepényem 1-es fokban érett, g:2100 .
amúgy minden okés.
Bolha11, Nekünk a fogadott (pénzes,magán) doki sem kér már lóvét a 35.héttől semmire.
Mpetite, ezek szerint nem ma szülsz :)
én nekem egyfolytában ég a gyomrom, jön fel a gyomorsavam, viszont a hűtőt is megtudnám enni :)
jöhetsz hozzánk is vasalni, ha így belelendültél :)Koktél,jégkrém itt is van :) a fronttól félek.nem szeretnék előbb szülni. tudod , én júl04 vagy júli14-én szeretnék. kis boszink, mit látsz a gömbben ?
Dóriszőke, pizzát holnapra terveztem sütni, jönnek tesóm gyerekei .imádják. ketchupot-ketchuppal.a csíkokat nagyon sajnálom,de hátha visszahúzódnak később.ettől még szép vagy!nem érdemes most a régi önmagaddal foglalkozni. később , ahogy mások írták átalakulunk fogyi fórummá :)tudod, h a mi franciaágyunk alja tele van kinőtt ruháimmal, kb.30 kg-ot kell leadjak, h jók legyenek.most járok 102-nél.szóval no para.
ja és örülök, h jók lettek a vizsgálati eredményeitek!
Kati, azaz alias korosirubinréka :)csini vagy nagyon a képen!
Judit, Na tessék , most már lehet izgulni :)
Ildikó, örülök, h minden okés volt az nst-én. nekem könyörögni kell Natihoz, h az isler után kezdjen el végre mocorogni, mert ott fekszünk a melegben még vagy két órát:) hál Istennek szót fogad mindig :)
Jucka, köszi a tanácsot. mi nők sok mindenre tudunk figyelni ugyan, de ilyenkor:)
Bekukk, én úgy tudom, h a 37.héttől nem az. de a méretétől is függ. a babótok neve eredetileg is Ő róla lett volna elnevezve ?
Alíz, örülök, h nálatok is minden okés volt a vizsgálatokon.hát szabi alatt más lenne intézni a dolgokat az biztos :)a meleget én is csak az itthoni klímával viselem el. alig vártam, h hazaérjünk a hűvösebb lakásba. tettem fel egy friss képet. ma reggeli, nst előtti :)
Orsi, grt. az évfordulóhoz.
Szandus, még jó, h nincs hiányod. van mit bepótolnotok a horti kilengés után. :_)
Erna, ne ijesztgess minket,örülök, h elmúlt, pihenj sokat.vigyázz magadra.
Kriszti, ez így igaz már nemsokára mi is puszilkózhatjuk a kis feneküket. már várom. a cucid kenegetés után tuti jó lesz, azt mondják, h minden szoptatás után hagyni kell rászáradni egy kis anyatejet.
hirtelen ennyi, most megyek hamikázni egy kis citromhabos babapiskótát
pusz mindenkinek
Sziasztok,
3310 gr, 51 cm. Szüles elött 10 perccel az UH-on, 3800 gr-ot mertek:-o
Szoval ez csak egy sacc/kb.
Nagyon szepen telt az ejszakank. Ma reggel szopi utan voltunk nehany hivatalos dolgot intezni, Anna jol birta. Most a hasan alszik, kiprobaljuk..
Keves a tejem, hozza kell taplalnom, fogyott tegnap ota. Ma kezdek el egy olajmasszazst a cicimre, remelem az segit. Ma marcsinosnak ereztem magam, belefertem a regi farikba. 5 kg + van meg rajtam, de ez normalis.
Birjatok ki lanyok, nem tart mar sokaig es ti is babaztok, es puszilhatjatok a picike popojukat:)
puszi
Mennyit írtatok atya világ :D
De látom jól van mindenki!
MPetite: Köszi az infót, szóval túl élte :D:D kár hogy nem láttam az utolsó része volt!
Hjajjj képzeljétek ma olyan rosszul lettem délben, haza felé jövet az oviból, hogy nem tudtam mi lelt.
Nem fájás volt, hanem szúrt a hasam, mint mikor anno futottunk suliban és az oldalam szúrni kezdett. Na most ez volt alul jobb oldalt, 12. héttől már voltak ilyenek azt mondta a doki hogy nyúlik a méhem és a szalagok, de ez valami iszonyatos volt. Azt hittem le esik a hasam. Az 5 perces utat hazáig 30 perc alatt tettük meg a lányommal. Szerintem az előző császár miatt van, ott ugye heges a méhem.
Aztán 1 órás fekvés és elmúlt, persze nem tudok most sem csinálni semmit, mert azonnal nehezedik a hasam.
Nagyon meleg van itt, nincs kedvem semmihez. Zalánnal zenét hallgatunk és müzlit eszegetünk :D
Jó sütést, és majd étvágyat! Meg ne égesd magad!!!
Puszi!
Na de a Balatonnál azért több mindent lehet csinálni, és azért nem olyan kicsi, mint H.szoboszló :-)
2 hete mentünk rajta keresztül, a keletihez, gondoltam is Rád!
Én meg meglepődtem, hogy nagyobb, mint amire számítottam :-)
Holnap majd teszek már fel friss (tegnapi) pocakos képet. Én elég nagynak látom, de ezek szerint Dorka miatt :-)
Amúgy ha gond lenn, biztos szólnának, ne aggódj!
Nekem a 32 hetesen volt valamivel több. Azóta meg átlagos megint...
Igazából el is mérhették...
Én is remélem, hogy "arányosan" fog majd visszahúzódni, nem pedig lóg majd.
Hátha 2. babások majd írnak erről is...
Remélem is, hogy tényleg nem baj :)
Egyébként én már nagyobbnak képzeltem Őt :) főleg amennyit nőtt mostanság a pocakom :)
Nincs mit, tényleg nagyon jól néztél ki!
Balaton...de jó is lenne most ott lenni!
Irigylem azokat a kismamákat, akik Pesten, vagy a környéken laknak, mert onnan már nincs messze. Bezzeg Debrecentől :-(
Örülök a jó eredményeknek!
Én csak a THQ-t nem tudom mi lehet, nekem olyan nem szokott rajta lenni.
Csinos kis csajszi lesz Panka, arányos a méretei alapján!!!
A kevesebb magzatvíz (főleg ha picit) ennyi idősen nem hiszem, hogy baj lenne...
Akkor sorstársak vagyunk! Örülök, hogy nem csak én gondolkozok így!!!
Szerintem azért "teher" most már a pocak, mert igazán megnőtt, és sok mindent nem lehet tőle csinálni. De a hasszorító majd biztos csodát tesz vele, és hamar a régi formánkat hozzuk majd. A férjem szokta mondani, ha már megszületik a pici, nem ezen fogok végre agyalni...