2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Lányok, mindenki becsülettel kivárja a 6 hetet a házasélet újbóli gyakorlásával?)
Jo, hosszu, csöndes, kellemes, hüvös, csokolozos estet magunknak!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Én is megrendeltem Pankának a Novolac Allernovát. Viszont azon akadtam ki, amikor mondta a patikában a nő, hogy nem érti miért nem úgy írta fel nekünk receptre ezt a tápszert a doktornénik, hogy problémás a gyerek bőre, és azért kell. Nem tudom a pontos megnevezést amit rá kellett volna írnia. De a lényeg az, hogy így simán felírva nincs rá támogatás a 3600Ft-os tápszerre, ha viszont indokoltan van kiírva, akkor féláron lehet megvenni. Holnap megyünk is intézkedni :)
Kecsketej egyenlőre nagyon bevált!!! De annyira nem szeretném elkiabálni. 80-100ml eszik Panka kb 4 óránként ebből 10ml a kecsketej a többi tápszer, és úgy alszik két etetés között mint akit lelőttek :) sokat mosolyog, nincs hasfájás, gyönyörűen kakil, és rengeteget pukizik. :) Pöttyünk még mindig van 1-2 de nem vészes.
Ma panaszkodtam a páromnak, hogy kezdek besokallni, hát megkaptam a magamét. Hogy mit gondoltam én, könnyű buli egy gyerek??? És, hogy milyen csúnyán beszélek a gyerekről mintha nem is szeretném. Igen ha fáradt az ember, és más se tölti ki a napját, csak a pukizás, büfizés, gügyögés, és még így is sír a baba, van, hogy az ember szerintem megbánja még azt is hogy megszületett. Csak én hülye...pont jó embernek panaszkodtam :S
Anyukám aktívan dolgozik, könyvelő. Talán tovább nem is kell részleteznem mennyi a szabadideje :( Hétvégente mindig Balcsin vannak a nyaralóban ha jó az idő. Ha szólnék neki biztos segítene, de múltkor is amikor szóltam, hogy kimennék hétvégére, éreztem rajta, hogy Ő pedig menne inkább apummal Balatonra, és rábeszéltem, hogy akkor menjen. Így maradtam végül tök egedül itthon. Mind1 túl vagyunk ezen is.
Sziasztok lányok:)
Nagyon rég nem volta:(Először szerdán egyedül maradtam Vivivel majd elmentünk anyósomékhoz ahol nincs gép azután meg elmentünk anyumék után nyaralni kicsit a hétvégére tegnap jöttünk haza. Velünk minden a régi hol jobb nyugisabb napjaink vannak hol meg nem. Ma lettünk 6 hetesek:)Meztelenül 3810g a drágám:)bár anyum szerint ez kevés:(Holnap visszük őt vissza kontrollra a szívével szerdán meg én megyek vissza 6 hetes kontrollra.
Most találtam ezt hascsikarás ellen babáknak !!!
GRIPE_WATER_hascsikaras_elleni_viz_150ml_angol_viz
Most jöttünk a dokitol, nem beteg. csak a sirastol berekedt:)
Hal Istennek!
Sziasztok.
Luca 4530 g, ma 4 hetes, 4 hét alatt 830 g-t hízott :) Még mindig csak anyatejes. Pocak fájogat, de nem vészes, főleg ha Milánhoz hasonlítom :)
Ma még Milán se hisztizett kopp-kopp :)
Tegnap a nyaralóba voltunk.Hát mindenki pihent csak én nem :( Regi és Apa elment a strandra és meg Botiztam.Igen ám de Boti baba csak akkor alszik a babakocsiba he megy.Ha megáll akkor felébred :(, így én lejártam a lábam. Estére hulla fáradt voltam.Regi viszont jól érezte magát.Boti egyre ügyesebb, már magától elalszik az ágyában.Egyre többet figyel stb...
Szerdai méretek:
4,5 kg
55 cm
Azt mondta a doki hogy ha fele ennyit hízott volna is jó lenne.Kis hurkás ám !!!
sziasztok
ma is kinnt volt nálunk a dokinő, hát a mi babánk náthás, azért vette türtyogva a levegőt, amit mondtam is neki a héten,....na mindegy.szívni kell az orrát, és nasivin orrsprayt, és tengervizes orrsprayt kell használni.ezért is megy nehezen az evés.de azért nocolac ac tápit beszerzünk, nekünk holnapra meghozzák.