2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok.
Hétvégén elmentünk a nyaralóba. Nagyon féltem tőle de végül minden oké volt. Ott is aludtunk és Botikám ugyan olyan jól aludt éjjel mint itthon. Nappal végig kint volt és képzeljétek etetéstől-etetésig aludt egész nap 2 napon át.Húúú én is kipihentem magam.Gondolom a friss levegő miatt beájult.
Amugy elvagyunk, én minden nap pihenek egy kicsit mert egyébként nem bírnám 2 gyerekkel egész nap. Igaz hogy Regi már "nagy", de most van hiszti korszakban, ovi előtt és igen nehéz vele néha.Botira alig marad időm időnként. Hasfájás nincs,szerencsére.
Szerdán megyek tanácsadásra, csütörtökön meg a nődokimhoz, 6 hetes kontrollra. Igaz hogy már 7 hetes leszek de szabadságon volt a dokim.
Kersztelő: Nálunk csak jövőre lesz,májusban.Regit egy fodros ruhában keresztelték meg, ugy vettem h keresztelős ruha.Gyönyörű volt mint egy kis menyasszony.
Szia!
Nekem is azt mondták, hogy sok az egy hónap alatti 1 kg. De hát mit csináljak, mi is anyatejesek vagyunk. Azt szajkózzák, hogy igény szerint etessünk, akkor most hogy?
sziasztok,
Dóri (szőke), nagyon szupi a hinta :)
Orsi, sajnálom a pici Denizt, de a fő, hogy jobban van
Pidikó, Bekukk, még rajtam is van rendesen pár kiló, én is próbálok most jobban odafigyelni.
Mi szerdán megkaptuk a két hós oltásokat, elég mérges voltam, mert direkt megkérdeztem a doktornőt, hogy nem lenne-e jobb elhalasztani, hogy ne a 40 fokos kánikulában kapja meg szegény, csak annyi volt a válasza, hogy egyszer úgyis túl kell esni rajta, úgyhogy inkább beadja most neki, nem lesz baj. Hát persze, hogy estére belázasodott, nagyon sajnáltam szegényt, hogy abban a dög melegben még lázas is, de szerencsére a kúp szépen levitte éjszakára a lázát, másnap meg már csak hőemelkedése volt.
Képzeljétek, a pici Dénes meg túl sokat hízik, érdekes mert mindig azt mondták, hogy nem lehet az anyatejes babákat túltáplálni, hiszen ha igény szerint szopizik akkor is csak annyit fog enni, amennyi neki kell, ő meg nappal általában háromóránként eszik, éjjel pedig egyszer . A két hós státuszon már 6 kg volt, szóval több mint 1,6 kg-t hízott egy hónap alatt, azt mondták ez rentgeteg...:( De hát mit csinálhatnék?
Fiús anyukák, nektek a kuki húzogatásáról mondtak valamit? Ennél is mindenki mást mond, nekünk most mondta a doki, hogy kezdjem el neki fürdés után ameddig engedi kicsit visszahúzni, de nagyon sok helyről azt hallottam, hogy 1-1,5 éves koráig nem szabad hozzá nyúlni,mert több kárt okozhatunk vele, anyukám meg azt mondja, hogy az ő idejükben már születés után rögtön kellett. Na remek, megint egy téma amiről mindenki mást mond, mi meg legyünk okosak :(
Sziasztok!
Köszi mindenkinek.
Reggel 6-ig buliztunk, 2 szórakozóhelyen is voltunk és Luca aludt 8-4-ig, evett és visszaaludt és szinte ma egész nap aludt :)
Nagyon szuper volt :)
Na szuper, hogy ilyen jót buliztatok :) Nagyon helyes!!!!!!!!!!!!!! És milyen napja van/ volt Lizának? :)
Panka hozta a formáját, és a nem alvós napját :) Éjjel még fél 1-kor ordított :( és ma is extra nyűgös napja van. Látszik, hogy hulla fáradt, elalszik 15-20 percre és felébred sírni :( kész vagyok a fáradtságtól. Remélem ma végre jó éjszakánk lesz.
Jucka, utólag is Boldog Szülinapot! :) Remélem jót buliztál tegnap!
Mi is kimenőt kaptunk tegnap, hatalmasaaat buliztunk, 1 éve nem buliztam, olyan jó volt. :) A barátnőmék esküvője volt, letáncoltam a lábam. :) Liza Anyunál aludt. :)
Jaj, de sajnálom szegénykét! Még jó, hogy kiderült, mi a baj. Hihetetlen, hogy csütörtökön műtötték és már haza is engedték.
Aranyfalatka, végre jókat fog enni! :) Nagy puszit küldök Neki!!! Te pedig nyugodj meg!
Együtt érzek veled. Nálunk is a nagyobbik lányomat hat hetesen műtötték, három nap volt, de pokol.
A lényeg az, hogy már túl vagytok rajta. Gyógyulást kívánok neki.
Sziasztok!
Tegnap jöttük haza a kórházból. Kiderült, hogy azért hányt Deniz ,mert gyomorszáj szűkülete volt. Csütörtökön megműtötték és már sokkal jobban van. Nagyon örülök,hogy túl vagyunk rajta. Borzalmas volt az a pár nap a kórházban. Az újszülött sbészeten voltunk ahol a mi bajunk semmi volt a többiekéhez képest. :(
Rajtam alig van vm. Szerencsere..56-al kezdtem, 59 vagyok most..bar en latom a hurkakat, de a ferjem sokat dicser, hogy 2 gyerek utan is ilyen maradtam. Nem tudom min mulik ez. Bar nagyon sokat szoptatok, napi 12-14-x, de eszem is az edesseget rendesen en is. Csak arra figyelek, hogy ne egyek olyat, amitöl faj a baba hasa. ES rengeteg viz!
Majd lemegy, ne aggodj!!
Mi jol vunk. Kb ugy, ahogyan a ti babaitok..
Napközben nehezen, ringatva alszik, ejjel 10-5ig, szopi, aztan 7 kor ebredes. Szoval kopkopkop.
nem sir, sokat mosolyog, egy edii baba:)
62 cm, kb 5 kg.
A pihenes nagyon hianyzik, mas semmi:)
Szeretek ket gyerekes anyuka lenni:)
Sziasztok csajok!
Ti hogy álltok a kilókkal? Basszus nekem nem hogy lefelé menne, hanem jön rám rendesen. Előző kislányomnál szoptatásnál ment lefelé rendesen. De most csak rakódik, állandóan az édességet enném, ma elhatároztam, hogy próbálok ellenállni és jobban odafigyelni a dolgokra. Igaz most annyi vagyok mint szülés előtt, de van rajtam legalább 17 kg plussz. Ami nagyon sok.
Lefoglaltad, és nem tudott bekapcsolni a (hiszti órája a pocakjában) mindig mondom Pankának amikor percre pontosan ébred fel enni, hogy biztos egy vekker van a pocakjába rejtve, mert nem létezik, hogy ennyire pontosan fel tud ébredni :))
Esténként neki is van hisztizős rész, amit néha kifelejt szerencsére a napjából..akkor pedig azt mondom neki, hogy na elfelejtett jelezni a "hiszti vekker" :)))
Jucika Boldog szülinapot:)
Örülök az éjszakát végig alvó ügyes babáknak csak így tovább:)
Nálunk fél 10-től volt alvás háromnegyed 3-ig aztán fél 4-től megint fél 7-ig ez úgy néz ki állandósul mert mostanában mindig így van. Ma délelőtt nyűgös nagyon Vivi sehogy se jó se enni se aludni csak kézben:(
örülök az átaludt éjszakáknak :)
nálunk a menetrend ugyanaz, 9től 3ig alszik, aztán szopi után beájul még 6ig Editke. ma reggel jó korán vittem sétálni, már fél7kor úton voltunk, nem bírom ezt a meleget.
játszószőnyeg tetszik Editkének, nézeget rajta nagyokat. tegnap a hiszti óráját töltötte rajta (este7-8ig mindig nyügi), és semmi sírás nem volt. hogy ez a szőnyeg hatása-e, ki tudja, de örültem neki :)
nálunk is bónusz nap volt:) reggel 6-ig aludt , bár éjféltől..:)
mi is a pihenőszéken(hintaszékes) és játszószőnyegen filózunk,h melyik legyen...remélem kihasználhatóak és élvezni fogja őket.
már rám/ránk is férne egy kis kikapcsolódás....
Jucka boldog szülinapot!