2011 júliusi babák (beszélgetés)
köszi, remélem gyorsan meggyógyul!
amúgy én adnék már 3 hónaposan egy ilyen étvágyú gyereknek gyümölcsöt, vagy amivel kezdeni kell a hozzátáplálást, régen is így csinálták. mondjuk én örülök, ha Edit 100-t szopizik, szóval egyelőre ezen nem kell agyalnom, de tényleg sokat eszik Barni, és 3 hónaposan már mi is ettünk szilárd kaját.
Esetleg kérdezd meg az orvost vagy a védőnőt a tejpépekről, ezek között van olyan amit már négy hós kortól is lehet adni. Amúgy én nem értek hozzá, ez csak egy ötlet, hátha az sűrűbb és jobban eltelik vele? Bár gondolom ezekkel is várni kell még egy kicsit.
Egyébként Déneske is ilyen "jó" evő, bár ő csak anyatejet kap még.
köszönjük, aranyos vagy! :)
mi sem vagyunk összeházasodva, sőt az uram meg sincs keresztelve, mégis megkeresztelték Editet. bár én evangélikus vagyok, ott kicsit lazábbak, mint a katolikusoknál, szerencsére :)
nyilvan nem tejszinhabbal, csak proba volt hogy reagal ha kanalat lat, de nem ette meg.
10 hetes volt egyebkent tegnap. Tobb orvossal is megnezettem, nem all szervi gond a hattarben, de nekem nagyon ijeszto az, hogy megeszik 300 mlt es sir amikor elfogy, majd fel ora mulva lazan benyom meg majd 100 ml vizet vagy teat, szerintem ez mar nem egeszseges igazan, inkabb valasztanam hogy par kanal taplalobb dolgot eszik mint ezt igy es nem az anyagiak miatt mondom ezt, mert azt leszarom:)
Mennyi idős most Barni? Nálunk anno ugyanez volt, 5 hónaposan egyszer 400ml!!! tápszer sem volt neki elég, na akkor döntöttem úgy, hogy hozzátáplálunk =)
És ő a sok tápszertől jó husi baba volt, meg a szilárd kajcsiból is annyit evett, ami a mai adagjának a 3szorosa (most 3 éves), de nem tudtam neki nem annyit adni, amennyit kért...
Mára szép formás kiskrapek lett =)
sziasztok!
Jobbulast a szorcsogo baboknak!
Mi jol vagyunk, bar a gepem meg mindig szervizben. Bari is alszik ejszaka kb 8tol reggel 6-7ig. Semmi gond nincs vele, csak egy: az eves..
Tudjatok mindig irtam hogy nagyon sokat eszik es mi ugye hibrid modon taplalkozunk tejcsi, tapival egeszitve. Nem is lenne ezzel gond, ha legalabb 3-4 orat ellenne a fiatalur kaja nelkul, de van hogy a ketto es feletse huzzuk ki, pedig neha megeszik 260 mlt de van hogy 300at is es utana meg neha sirdogal ha elfogy.. Egyszeruen en ugy latom hogy nem elegiti mar ki a csak tejalapu folyekony taplalas. Valamelyik nap apukam viccbol eletette a tejszinhabot reggel kiskanallal hat ugy rakapott a gyerek hogy ugy kellett elhuzni elole hogy nehogy megegye mar. Jot nevettunk az eseten, de engem azota aggaszt ez a dolog. Mert ugyesen kanalazunk hiszen ugy adom neki az espumisant es a c vitamint is es nem loki ki a nyelvevel hanem ugyesen lenyalja rola szoval ezzel nem is lenne gond de ugy tudom hogy a korai hozzataplalas elhizashoz es allergiahoz vezethet. A vedonot meg se kerdezem mert o mindig a szoptatassal jon de ha en lennek harry potter akkor se tudnek napi 4 dlnel tobb tejet varazsolni a mellembe pedig mar herbariat nyithatok kb itthon es en mar ennek is orulok. Csak attol felek nek lesz e baja ha ennyi tapit kap, tudom nagyon jok a mai tapik, de a gyumi megiscsak egeszsegebb. Ha csak az osztoneimre hallgatnak mar hetek ota adnam neki a gyumit. Azert megkerdezem a gyerekorvosunkat csutortokon. Ti mit gontoltok?
Mindenki csodaszép :)
Jobbulást a betegeknek! Sok-sok gyógypuszi!
Megnyugtató, hogy nem csak Áronbaba az egyedüli, aki ébred éjszaka :) egészen kétségbeestem, hogy már az összes fórumbaba alszik, csak mi nem.
Kinek mennyi idős lesz a babája mikor elkezditek az uszit? 3 hótol ajánlják, de nem is tudom...
majd rákérdezek telefonon, h mi a trendi mostanság..
amúgy elég nagy a választék 62-68-as méretben is:)
Nálunk egy babán sem volt. (mondjuk nekem fiam van, már csak ezért sem adtam rá) =D
Van már ilyen pindur fürdőruci?? =))
Hű de durva... nem is tudom, hogy mit lehet ilyen esetben tenni... =( Ha meg nem megy, ugye akkor meg az a baj, hogy legközelebb még annyira sem akar majd...
Nálunk Domcsi imádja az ovit, hála istennek, pedig most kezdte, féltem is a beszoktatástól, de símán ment... Mondjuk ő már nagyon unta magát itthon, egész nyáron velünk volt.
ti viszitek a törpét usziba ?
novemberre tervezzük, mikorra minden oltást megkap.
szerintetek fürdőruhába vagy csak úszóbugyiba ?
Sziasztok.
Mindenkit beengedtem a naplómba, köszönöm az érdeklődést.
Boti is jól alszik éjszaka.Most este 9-5-ig aludt.Egyébként nagyon nyugodt baba, csak akkor sír ha éhes vagy álmos.Regi sírósabb volt.
Egyébként most nagyon kivagyok Regi miatt.Egyszerűen nem akar oviba menni, de ha már ott van akkor beadom valahogy, de nem tudom elvinni.Tudom hogy nem tudtok tanácsot adni mert nektek még az első baba, de tanácstalan vagyok.Nem szabad megengedni hogy hiszti miatt ne menjen, de ma ez történt sajnos.Férjemmel lefogtuk, de nem tudtuk felöltöztetni.Felhívtam os ovit hogy mit csináljak, de azt mondták valahogy próbáljam meg elvinni.Ma már tuti nem bírom, de holnap most már ha kell akkor pizsamába, de elviszem.