2011 júliusi babák (beszélgetés)
szia:)
Még nem vagytok benne az új táblázatunkban.
Kérek adatokat meg képet ha szeretnétek bekerülni:)
a kicsinek is?
Azt csak nagykorú embereknek kell a gyerekeknek nem!
hát , komolyan mondom nagyon sokat fejlődött Vivike és nagyon szépen kigömbölyödött :)
hasonló mozgáskultúrával rendelkezik Nati is :)) csak ő a pihiszékben akar felülni :)
tudjátok mi jutott most eszembe?
Hát az hogy mi lenne ha születés kori képet meg raknánk a másik táblázatba?
Sziasztok!
Rengeteget írtatok, 10 oldalt kellett visszaolvasnom.
Ildi, tennél be Barniról is képet? Mindegy melyiket! :) Köszi.
Remélem mindenki jól van, mi igen. :) Most értünk haza kendőben voltunk sétálni és ügyintézni. :)
Megvettem a két Varró Dani könyvet, nagyon szupik, saját magam szórakoztatására is. :D
Barni nagyon mondja, megállás nélkül dumál, hulla fáradt, ma még csak 20 percet aludt, de nem sírt egyáltalán... nemértem :)
Kira, nekem forogni már midnenfele tud, kivéve hátról hasra, az még nem 100%. Tegnap este átbillent, de még gyakorolni kell. Kinyomni teljesen kinyomja magát. Kézben tartva tartja a buksiját, ha felhúzom még nem mindig.
megelőztél:)
képet mond meg honnan melyiket adatlap vagy napló és én megcsinálom
Szia:)
Vivike már szépen tartja a fejét mindig, hason emeli magát most már szépen, emeli magát ülni akar, ha fogom a kezét akkor felhúzza magát ülésbe sőt állásba is:)Forogni még nem forog csak próbálkozik.
Szerintem ne aggódj majd most már elkezdi ő is mondjuk a fejét már kéne tartania meg 45 fokba emelnie magát hason.
Ja és van egy új táblázatunk is:)
Kérek adatokat baba neve kell bele meg születési nap és kép:)
Pidiko:
Ha be lehet még kerülni a táblába, az adatok
Zsolt, 2011. július 21.
Képet hogy kell? Mit tegyek?
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Kinek mit csinál már a babája?
Kicsit félek, mert Zsoltikám nem igazán aktív baba.
Kíra pont az ellenkezője volt eddig mindenben :)
De ez a mozgásfejlődés?
HAson tartja a fejét, de nem támaszt ki a karjával.
Ha fölhúzom ülésbe, igen nehézkesen tertja a fejét, inkább lógatja, de van, h elég szépen húzza, de sztem nem tökéletes. A védőnő szerint sem, na, de a Mi védőnőnk, hm, inkább nem is mondok semmit. :-S
De akkor sem vagyok elégedett.
A forgásokkal nem is próbálkozik.
Kérlek írjatok, köszi! :)
Szia:)
Kellemes hétvégét nektek is:)