2011 júliusi babák (beszélgetés)
Ezt másfél hónapja hajtogatom.
akkor nem tudom mire várnak tapsra?ha sokat eszik és mégsem hízik ott valami van:(
Hát én mostmár nem tudom(
Két hónapos kora óta. Két hétig nem hízott semmit, aztán két hét alatt 30 dekát. Azóta pedig most két hét alatt 10 dekát. És rengeteget eszik, csak anyatejet kap.
hm, de akkor ezek szerint semmi komoly? vagyis nyilván a vérszegénység is elég komoly, de na, szóval akkor orvosolható a dolog. tök jó, hogy nem erőltetik a tápit.
mióta nem hízik rendesen?
Mert hátha addigra beindul a baba súlygyarapodása. Sajnos nem én beszéltem a gyerekorvossal, hanem a védőnő.
Szóval a védőnő szerint szedjek vasat, a gyerekorvos szerint várjunk még, és két hét múlva ad beutalót a laborba a bébinek.
Az alsó szemhéjamat nézte meg))
nekem is úgy rémlik de nem vagyok benne biztos.
petra mondta nem?
na de honna vette le rólad h te vérszegény vagy? lesápadtál?
:(
Sajnos ebben nem tudok segíteni.
De valaki mintha mondta volna csak nem tudom ki:(
Sziasztok!
Voltam tegnap a védőnőnél, aki szerint egyértelműen vérszegény a baba is, meg én is.
A doki szerint viszont még mindig várjunk, bár a bébi két hét alatt tíz dekát hízott.
Volt már valakinek vérszegény a babája?
szerintem nekünk sem lesz komp
Játszani jó de másra nem a járás segítő. keresztfiamnak van
Én is komp ellenes vagyok. A másik, ami nekem hülyeség a járássegítő. Még nem is tud menni a gyerek, de már járókerete van kb :D:D:D:D
ilyeneket én is hallottam már meg hogy meggörbülnek meg a lábuknak nem jó meg ilyenek.
Ez nekem is furcsa volt csak azért írtam mert "szakember" beszélt róla , és ez nagyon megmaradt!:)
hát az én öcsém meg keresztfiam megtanult esni komp mellett is:)
Tettem fel egy új képet!
Beteszed a táblázatba?:)
A kompról azt hallottam egy műsorban ,hogy nem tanulnak meg esni a kompos babák! Valami nem jó hatással van az egyensúlyukra!
Vivi is így szokott csinálni ő most aludt el reggel óta ő is csak 20 percet aludt max fél órát.
Barni világraszóló hisztit rendez, csak visszaüt az, hogy egész nap csak 20 percet aludt. Azt hiszi nagyfiú, közbe meg nem...
bocsi felébredt,megint egy óra se.sziasztok.
:)
Az enyém rezegtetni nagyon tudja a hangját és tetszik neki:)
tettem fel egyet születéskori elnevezéssel, betennéd akkor légyszike? köszi :)
figyeljetek, az én lányom meg nyávog, de komolyan, mint egy macska. ezt csinálja tegnap óta, és láthatóan örül neki :)
hát ja sajnos sok helyen nem tartják az egyházjog előírásait.
jöhetnek a képek akkor lányok a születés kori babákról és pakolom be a másik táblába:)
hm, akkor minket lehet átvertek :) mindegy, veszett már több is...
További ajánlott fórumok: