2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
jobbulást nektek!! Kérdezz rá a dokinál a hányásra, h van e rá valami, szegénykém!!!
hát igen nálatok jobb volt a császár, ilyen esetbe én is simán vettem volna a császárt, mert szükség volt rá.
hát nyilván! huh szép nagy baba lett :)
de gondolom a gátvarrás is fáj azért pár napig... most kicsit megnyugtattál, anyának nem nagyon sikerült pedig ő szülésznő levezetett már párat :)
4 és fél kilós volt Milán (én 158 centi 64 kiló körül, szülésnél 80), meszes a derekam, nem voltak fájásszünetek, konkrétan a magzatvíz elfolyása után a falat kapartam, úgy volt hogy megnézzük tágulok-e, mert téraránytalanság miatt 70% volt a császár, nagyon hánytam, szegény kisfiam a fejét se tudta bedugni a medencémbe, aztán felment a vérnyomásom, Milán szívhangja meg le és akkor mentünk is császárra, beadták az injekciót, elmúlt minden fájdalom, mondtam is az aneszteziológusnak h köszönöm :) és utána minden tök jó volt, nem éreztem semmit, beszélgettünk közben. Másnap persze bazira fájt, kb 3 napig nagyon, de a lényeg, hogy nem lett baja a gyereknek, sok olyat hallottam h beszorult és oxigénhiányos lett, szellemi fogyatékos, úgyhogy szerintem 4 és fél kiló fölött inkább császár, nem érdemes kockáztatni.
teljesen egyetértek! amikor úgy volt h elmegy, nagyon szerettem volna h megmaradjon, de ha mégis úgy lett volna, akkor én is arra gondoltam volna, h jobb ez így mint h később kiderüljön h vmi baj van...
és most is nagyon izgulok, h mindent rendben találjanak a kromoszóma vizsgálaton
nem hangzik durván, biztos nem véletlenül gondolod így
Szia Icu :))) Olyan beteg vagyok, Milán is :S és továbbra is mindennap hányok
én 1 héttel utána kerítést ugrottam :) kutyaelzárós izé volt a 2 szoba közé felrakva, én meg átlépkedtem simán. Nekem megváltás volt a császár, lehet ezért is tudjam jól hozzáállni. Nem bánom hogy nem szülhetek most se természetesen, ez most tudom durván hangzik, de Milán szülése után így érzem.
sziasztok
Én Martinnál csak a 24 héten tudtam meg h kisfiunk lesz. Most már 15hetesen elmegyek 4 D re és remélem kiderül a neme :) én kislányt érzek !!!!
mostanába hál isten már csak délelőtt émelygek.
de még mindíg szenvedekh épp mit ennék, alig esik jól valami.
én is úgy gondolom h a vetélés nem függ őssze a rosszulléttel. és azt hiszem és gondolom h egy baba azért megy el mert beteg lenne.
gyorsan gyógyult vagy nem annyira? nekem nagy esélyem van a császárra de jobban félek tőle mint a természetes szüléstől
mi összesen 2-t terveztünk, ezért én örülnék egy kislánynak, de ha fiú az se baj, amúgy sem tudom elképzelni magam lányos anyának egyelőre :)
én is így voltam a fiamnál és olyan gyönyörű császáros varratom van, hogy nem hiszi el senki h valóban császárral szültem
hát ha az egyiket látják akkor a másikat is, csak nem mindig mutatják meg, van h úgy fexenek h nem látszik, de ki van már fejlődve a 12. hétre
én a 12.-en tudtam meg h fiú tutira. Lányokat még nem mondják 100%-ra ilyenkor úgy tudom.
nekem is ezt mondták és logikusnak tűnik, de nem gondolom h az igaz lehet h aki többet van rosszul annak kisebb az esélye a vetélésre, az én családomban sok nő szült már 1-2 gyereket, ebből csak egy hányt, és egyedül neki volt vetélése, a többieknek semmi bajuk nem volt és egészséges babát szültek, többször is
Kiprószálom a mandulát, köszi a tippet! :)
Nekem meg a sós keksz jött be eddig valamennyire
akkor nagyon szerencsés vagy. nekem is van ilyen kütyüm és annyira szeretném már itthon is hallgatni de én mindig csak a sajátomat találom meg :(
Kiváncsi leszek majd a képre ha kapsz:)Biztos addigra sokat nő a babó
Dr. Papp Csaba. Még az első baba idejében ismertem meg, amikor kiderült hogy gond van, egyből a szárnyai alá vett. Azóta nem is szabadul tőlem. : )
Fiút érzek, de lánynak is nagyon örülnék! :) Első gyereknél még szerintem nem fontos,hogy milyen nemü. Remélhetőleg majd lesz lány is fiú is. ;)
Te mit szeretnél?
Mit szeretnél, lányt vagy fiút?
Akkor nagyon szerencsés voltál!:) Én egy hét múlva megyek a 12. hetes vizsgálatra. Majd rákérdezek hátha mondanak valamit! Olyan jó lenne már tudni!:)
Én Máté Szabolcshoz járok, még 2 éve kezdtem el rákszűrésre hozzá menni a magánrendelőjébe és így most is oda járok, de most pl. a kórházban voltam nála bent és akkor nem kért pénzt...
Értem!
Én úgy voltam mindkét gyerekemnél hogy jártam rendesen a kórházba és nem fix pénzt adtam hanem ahogy éreztem .Szülésnél szintén.
Az én dokim csak meddőségre szakosodott a 20. hétig vállal aztán lead egy kollégának. Ha probléma mentes a terhességed és nem akarsz fizetni akkor a vecsési SZTK-t is tudom ajánlani a doki a Délpestiben dolgozik. Több barátnőm is szült nálla és megvoltak nagyon elégedve.
szia!
Pataki dr-hoz jártam nagyon szerettem de sajna már magánrendelésre hívott.Te kihez jársz?Pénzes?
Amúgy a kórház jó volt :)
Szia Vadi, üdv itt! :)
Úritök: én is a SOTE I-en fogok szülni, megírod nekem, hogy ki az orvosod? :)
Lehet, hogy alkati kérdés is. Ki tudja. Mindegy. A babáért elviselem az állandó rosszullétet. : )
Nekem mindegy, hogy este vagy reggel, kisebb nagyobb hullámokban, de kerülget a hányinger. A mandulát kipróbálom. Köszi! : )
Én Dr. Papp Csabához. Genetikus (is).
Én már a 11 hetes vizsgálaton tudtam, mindkét esetben, hogy fiúk. Persze, noszogatni kellett a dokit, hogy mondja csak, de mikor végül mondta, nem tűnt bizonytalannak a dolgában, és nem is tévedett (csak nem akarnak hamis reményeket táplálni az emberben). Azt hiszem, fiúk esetében szívesebben nyilatkoznak korábban.
További ajánlott fórumok: