2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még nem jártam utánna a témának. De több féle képpen hallottam. Az első,hogy elég 1 gyereknek levetetni azt a közeli hozzá tartozók is használhatják. (apa, anya, tesók , esetleg nagyszülők) A másik, hogy minden gyereknek le kell venni és csak neki lesz jó.
Ha az első verzió igaz akkor biztosan levetetem. Ha a második akkor még gondolkozom.
Sziasztok!
Tegnap voltam a kórházban és még van egy kis reményem. Az ottani doki látott egy 5mm-es szabályos petezsákot, benne 2mm embryo csomó. Az itthoni doki hétfőn meg csak egy ellapult petezsákot látott. Most feküdnöm kell, de még mindig vérezgetek. Reménykedem. Semmi gyógyszert nem kaptam egyébként.
Szia!
Szuper, nagyon örülök:). Jól megnőtt:)))).
Sziasztok.
Voltam uh-n,a tarkóredő tökéletes,1'80mm.
Minden okés a drágámmal.
Képet mellékeltem:))))
én gondolkodtam anno a fiamnál, de annyira bazi drága és 18 évig azt fizetni, mert ugye nem csak akkor lehet baj, ha megszületik... egy baránőm 20 évesen halt meg leukémiában :(
végül is mi azt a pénzt havonta a Milus bankszámlájára tesszük be, ami majd az övé lesz ha felnő.
Ha Milánnal lenne most vmi akkor persze tuti levetetném a tesójáét, de reméljük egészségesek lesznek
igen nagyon gondolkodom, mert még senkiről nem hallottam aki ezzel gyógyult meg!
mindenhol ódákat zengenek, h mennyi mindenre jó, de nem nagyon mutogatják a pozitív példákat, a fókuszban is csak azokat mutatták, akik próbálkoznak évek óta az őssejt terápiával, milliókat költve és nem sok javulást tapasztaltak.
viszont ha később kiderül h mégis jól jött volna ha ne adj'Isten baj van, akkor nem is tudom mit csinálnék magammal ha nem vetettem le
így van! de mostmár pasik is szedhetik egy némelyik exemmel simán beszedetném :))) hiihihihi, ááá nem, viccelek, senkinek nem kívánom a gyermektelenséget
de egy nem kívánt terhesség túl fiatalon ugyanúgy elrontott volna sokmindent mint most ez a harc a babáért, akár megtartom, akár nem!
igen, szertintem is van az ivóvízben is... meg még sorolhatnánk és aki nem figyeli magát annyira ma is biztos soxor előfordul egy kicsi teresség vetélése.
a dokik kitartanak amellett h nem hat a fog.gátló azután h nem szedik, mert kiürül, de én nem hiszem h ha vki évekig lenyomja a szervezete természetes működését (mert ugye olyankor nincs peteérés) akkor az nyom nélkül csak úgy hipp-hopp a helyére pattan!
Kár h erre is nem gondoltam előbb, bár nálam nem ez volt a fő gond, de ma már másképp csinálnám.
Csak ugye akkoriban meg bármit megtettem volna, h elkerüljek egy életre szóló döntést, minden módszerrel egyszerre védekeztem (illetve a legnépszerűbbekkel) nehogy besikeredjen
nem, nem akar, néha azt hiszem igen, aztán a 2. vagy 3. napon rosszabbul vok mint valaha és nekem a 6. hét után kezdődött (még jó h nem az elejétől)
nagyon sajnálom a sógornődet, meg h már te is átestél ilyesmin
ez neked is szól Rora!
Sziasztok!
Igen, az normális, de azért fordulj mindjárt úgy, hogy ne fájjon. Nekem is így van (és így volt minden babánál).
Na, ez nekem is van, kérdeztem is a dokitól, miért van ez. Azt mondta, sok minden lehet, semmi gáz, öregasszonyos mozgás javasolt:)
Kérdezd meg inkább a dokid, ő ismeri a körülményeid. Amúgy egy hete már nekem is elmúlt.:)
:(
Sajnálom ez annyira szörnyű.
Sajnos én is nagyon sok vetélésről hallok mostanában:(És ez engem is kicsit megrémíszt.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...