2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Az jó.:)
Én nem tudom mikor fogant így a dokira kell hagyatkoznom...
Na majd jövőhéten ez is kiderül!:)
Én a nana honlapján néztem.A szerint most 8+1 hetes vagyok.Doki szerint meg 7 hetes.Na akkor ki tudja???
Dec.9én van vége az első trimnek!
2. trimeszter:2011.01.11.
3. trimeszter:2011.04.26.
Várható születés:2011.07.19.
Terhesség hete:4. hét
Na akkor rosszul is tudtam. Én beírtam a google-be, hogy terhességi kalkulátor és kiadott egy csomót... :)
Nézelődni én is szeretek!Olyan édesek ezek a pici cuccok!:))
Én nem tudom Nekem mikor lesz vége az első trimnek...
Na mindjárt megnézem.Ti melyik kalkulátort nézitek?
ááá eszemben sincs vásárolni idén, csak nézelődök mert az olyan jóóóóó :)
dec.30-án vége az első trimeszternek
Hú csajok szóljatok apáknak hogy csak óvatosan,mert bizony egy elsőbaba nagyon sokba kerül...
MI a negyediket várjuk(vagy 4,5et:)) )
De már most fogom a fejem miket kell majd venni...
Plusz azért érdemes várni a 15-16. hétig.
Én ma voltam vérvételen meg vizeleten...Szerdán UH...alig várom már annyira szeretném már tudni mi újság odabent!:))))
Nekem kicsit jobbak lettek a tüneteim.Már nem egész napos a rosszul lét csak reggeli.
Vettem magamnak a teszen egy kismamafelsőt.Olyan klassz tülrkiz színű oldalt húzott.:))
Majd meglátjátok ha nagy lesz a pocitok sokkal csinosabbnak érzi magát a nő!Legalább is én mindig így voltam és olyankor vettem a legjobb cuccaimat!:)
Kváncsi vagyok, milyen lesz a 6. hét! Nekem még plussz egy hetet kell várnom :-((
A férjecském is már nézegeti az ikeás bababbútorokat :-))) De még ő is butos, mert még nem tudja mennyi minden kell :D
egyébként semmi tünetem, mellem kicsit feszül, mellbimbó kicsit érzékeny de csak úgy mint mensi napján mondjuk.
Nincs semmi egyéb se émelygés semmi, és a 6. hétben vok! eleinte én is aggódtam h nem baj-e h semmi tünet, de mióta láttam UHon kicsit megnyugodtam, bár nagyon várom a jövő hetet h legyen szívhangja.
2x2 Utrogestan hüvelytabit kapok, ezt a 12. hét végéig kell, meg Rutascorbin-t 3x2-t naponta, és én a Femibionra esküszüm, az összes többit kihánytam még a próbálkozáskor.
Nem vagytok buták, én tegnap a férjemet elcipeltem a Baby centerbe megnézni a bútorokat, babakocsikat, férjem nagyon élvezte a babakocsit csakis ő választhatja ki!!! :) a legdrágábbra szavazott hihihihihi kis buta, nem tudja még mennyi minden kell, majd ha meglátja a listámat a 12. hét végén átértékeli :-D
nekem is meggyőződésem h a fog.gátló nyomta le a szervezetem természetes működését, mert csak éppen a határértékig vastagodott a méhnyálkahártyám és a petécskék sem lettek vmi hú de nagyok, viszont nekem így is úgy is inszemi kellett volna a műtétek miatt.
A fogigátló miatt ne aggódjatok, ha nem ürült ki akkor nem is tudsz megtermékenyülni, ha igen akkor azt jelenti már nincs veszély, és ha nem vastagszik a m.ny.h. akkor az nem fog 3-4 hónap múlva sem, én másfél évig hiába vártam h helyreáll!
hát persze, valamelyest vártam már, hogy Én is rosszul lehessek, mert az azt jelenti, hogy babát hordok a szívem alatt :-))) Most ez a lényeg és a boldogságomat semmi nem veheti el :-))))
Mind1 fiú-e, vagy lány, az a fő, hogy egészséges legyen :-))))
Jaj de örülök, hogy elmúlt a vérzés. :)) Akkor kicsit megnyugodhatunk. És még a hányingernek is örülni kell. :D Mondom én, akinek még nincs, majd nem így fogom gondolni, ha lesz... :D
Mi is kislányt szeretnénk, illetve én, Páromnak mindegy. :) Aztán a végén mind kis kukacokat fogunk látni... :))
Foxy neked milyen tüneteid vannak?? Van már valami émelygés, szédülés, gyengeség???
Ja és amúgy szedsz valami vitamint?
Sziasztok!!!
Nekem a vérzés teljesen elmúlt :-)))) húhh megnyugodtam!!! Viszont naon émelygek és carul vaok :-(((
Dori az anyagcserém nekem is felgyorsult :-), amúgy ne aggódj a tünetek miatt, még egy hét és szépen lassan jönni fognak :-), ha nem, akkor meg szerencsés vagy és örülj neki :-)))
Niki már olyan kíváncsifáncsi vagyok+++++++++
Orsi mi is naon kislányt szeretnék és körülöttem mindenki szerint leányzó is lesz :-))) Vicces lenne, ha végül kinőne a kukaca :-)))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...