2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok Lányok.Tegnap voltam ultrahangon,21mm-es a gest.zsák,és benne 7mm-a baba.4mm es szikzsák,az nem tudom mi:)Szívhang van:):)
Három nappal elötte,15mm-es volt a gest.zsák,és 6mm-es a baba.:)sokat nött.
Még mindig nem mondta meg a doki,mennyi idős,2 hét mulva csak,de minden rendben van.
Nekem nagyon látszik a pocim..puszi nektek.
Sziasztok!
Szerintem a homeopátiás szerek nagyon jók. Van külön torokfájásra és náthára is. Lehet együtt szedni a kettőt. Én ha nem vagyok terhes akkor is ilyet szedek. Antibiotikumhoz csak akkor nyúlok ,ha nagyon beteg vagyok, de az ritka.
Nekem egyik nap van émelygés a másik nap semmi bajom. Ez így normális? Mindig úgy megijedek amikor elmúlik a rosszúllét.
Amúgy is hamar nő a pocim...
Botinál a 20.héten mindig azt hitték hogy már minden órás vagyok...
24. héten 106cm volt a körfogata.Szóval fel vagyok készülve!:)
Köszönöm! :) Gondoltam, hogy a gyógyszertárban rákérdezek, van e valami homeopátiás bogyó, amit szedhetek esetleg... Remélem rosszabb nem lesz, mindent megteszek, hogy ne legyen!
Hu akkor Te hamar pocakos leszel. :) De jó! Nekem ez a felfújódás okoz gondot, remélem ez enyhül majd, mert így rám is szűkek a nadrágok, emiatt... :))
Jó reggelt kismamik és leendő kismamik!:)
Nem lesz semmi baja a babának.Csak a gyógyszerekkel vigyázz,mert sok köztük az olyan amit terhesek nem szedhetnek!
Nekem úgy húzódik a hasam!Olvastam hogy a többedszer szülőknél hamar elkezd nőni a has.Hát ebben lehet valami,mert én már kényelmetlennek érzem a farmerjaimat,tegnap már a kismama gatyámat vettem fel.
SziasztoK!
Remélhetőleg nekem is lesz júliusra kisbabám,elvileg 4,5 hétben vagyok.Bár csinált a doki uh-t.Még csak sejthetően van petezsákom azt írt a papírra,de a teszt egyértelműen pozitív lett!Annyira örülök!Meg annak is ,h itt leírhatom,mert még titok.Addig várni akarok,míg teljesen biztos nem lesz!Mindenkinek sok sikert és boldogságot!
Hát én nem értek ezekhez a tesztekhez de a két csík csak jó lehet!!:)
Szerintem a nem várt napján is csinálhatsz egy tesztet!:)
Neked is megy a drukk!!+++++++++++++++++++++++++
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...