2011 februári babák (beszélgetés)
8:53-kor kaptam meg a Down-szűrés eredményét (amit amúgy már neten/smsben is megkaptam), és 8:58-kor már kifelé tartottam a kórházból.
nem kell időpont. :)
semmi különös, vettek 3 kicsi kémcsőbe vért, aztán csókolom. még bazi nagy szerencsém is volt, mert nem volt előttem senki sem, így nem volt 3 perc az egész. :)
gondolom megkaptad már rá a papírokat.
enni ehetsz előtte, sőt, a védőnőm kifejezetten felhívta a figyelmemet erre, hogy egyek, nehogy rosszul legyek. nincs mitől aggódj! :)
nem, nem tudtam! :)
én mondjuk már csak rövid ideig leszek az... legalábbis tervezzük a költözést kicsit közelebb a szülővidékemhez. mert amúgy Vas megyéből származtam ide.
no tömegközlekedni mi sem fogunk. a kocsink meg viszonylag nagy. majd minden plusz enni/vinnivalót visszautasítunk, amit adnának. :)
az anyósülésre is talán lehet ezt-azt, utolsó megoldásnak...
Az tényleg jó babakocsi, és olcsó is, de ha sokat utaztok, akkor kalkuláljatok azzal amit írtam, hogy mivel sokfunkciós nagyon kényelmes babakocsi, így nem lehet olyan nagyon picire összecsukni, szóval csak lefele csukódik, a szélessége megmarad a babakocsinak. Ezt csak azért mondom, mert mi már megvettük, és én ajánlottam ezt az oldalt, nem szeretnék csuklani, ha valaki más is ezt veszi meg, és mégsem tetszik neki:-D
Szóval úgy kalkuláljatok, hogy a csomagtartót elfoglalja, azaz kinek mekkora a csomagtartója. Nekünk a felét elfoglalja teljesen, így majd ha utazunk valahogy ügyesen kell majd pakolni, mert hát gondoljatok bele miket kell vinni:
Babakocsi
A baba ruhái, ami rengeteg, a pelusai, játékai...stb.
Hordozható kiságya (na az sem picike)
A mi ruháink esetleg:-D
....sorolhatnám még:-D
ja értem. köszi!
és a baba látszik, ugye? :)
hát ha súlyzózol vele az már sport, nem? ;D
amúgy nem tudom miért az a neve...
én a melleimben nem nagyon érzek semmit. meg a gyermeket sem nagyon. :(
amikor a védőnőnél pisilni kell, akkor abból ellenőrzi, hogy minden oké?
Sziasztok!
Köszönöm a "kávés" tapasztalatokat.
Boglargica a babakocsi pedig fantörpikus :) Amúgy, mi az, hogy sportkocsi?
Tegnap óta valami furcsa bizsergés-nyilalgatás költözött a melleimbe, mintha valami történne odabent ??? Még nem tapasztaltam ehhez hasonlót. Esetleg valaki?
Tegnap röhögtem egy jót.
Mondja a védőnő, hogy 4 Kincső vért vesznek. Nézek mint a hülye, hogy honnan tudja a nevét a lányunknak? (Mármint ha az lesz a csöppség...)
Aztán, mikor másodszor monodta, akkor már kémcsövet mondott... :D
Lehet kicsit süket vagyok?