2011 februári babák (beszélgetés)
Ez nálunk is jellemző, mekérem hogy vigyázzon rá, hogy végre nyugisan egyek vagy fürödjek egy jót, de pár perc után vagy próbálja letenni valahová, vagy jön a kifogásokkal, hogy neki most jajj de sürgős dolga van. Majd felnőnek. Állítólag ők lassabban érnek apává mint mi anyává.
Pfff ... Ti mindig beleszaladtok valami extra kiadásba. (vagy lehet, hogy most összekeverlek valaki mással ... akkor bocs)
Az a tehén nem tudom, milyen de mivel minden anyatej más (ez a lényege, hogy minden babának saját anyateje van gyakorlatilag)a tejük max. hasonló lehet. Amúgy meg Dániában egy cég azt állítja, hogy ők is tudnak anyatejet csinálni, én bennem az merült fel s mégis hogy a fityfenébe teszik bele az élő sejteket ??? Sehogy se nyilván.
Na alig aludt el Huncsi apa hzacsörtetett és felverte. + örömhír: az új kocsin le kell cserélni a gumikat, pápá 60 eFt. De jó!!!
Szia!
Szerintem azért 1,5 hó, mert a 6. hét környékén áll be az egész.Amúgy ügyes vagy te és a babád is.
bcsyllus@hotmail.com nekem is küld el légyszi. Mi még nem kaptuk meg, majd 5 hónaposan kapja vagy nem kapja..
Én is febr.1-re voltam kiírva.:-)
Bizti ez az emailcímed? mert a gmail kiírta, hogy nem ismer ilyen címet.
Amúgy Hunor is január 14-én született, kicsit hamarabb jött a kiírtnál, de vagyunk így egy páran. Februári cím alatt futó januári babók.:-)
Komolyan mondom a mai elírásokon szétröhögöm magam.:-))) tápszar, szopatás, nagyon tetszik.:-DDD
Abszolút egyetértek! Nem is követendő példaként hoztam fel:)
A másik: igen, Julcsimon is észrevettem egy kis étvágytalnságot amúgy ő szerintem genetikailag egy vékonyabb, nyurgább baba, az apja testalkatát örökölte, legalább valami emlékezteti rá...
Na most már megyek etetgetni. Puszi Marcipánnak is!:-DTesóm Martin, de neki is volt ilyen beceneve is!:-D
RR sosem szoptatott! A gyerekekre pedig a 3 dadus vigyáz, így nekem is lenne időm i 5-6 órát edzeni. Inkább vagyok dagi anyuka, de a gyerekemet én nevelem fel, nem egy aerobik órán ugrálog mikor éppen felül, feláll, elindul, megszólal stb.
Nálunk is azt várja Árpi, hogy mikor tud a gyerekkel tényleg játszani. Én akkor tudok kiakadni, mikor kérek egy órát valamire, de már 20 perc után lepasszolja a gyereket persze csak ha sír. Egyébként jól elvannak. Fürdet, etet, pelenkáz, sétáltat, öltöztet(bebújós ruhákon kívül.) És az elmúlt 2 napban olyan lett mint régen. Persze ehhez kellett 1 hónap veszekedés, és egy nagy elbeszélgetés is:)
Jó neked!Én nem tom mi van ma Marcipánnal!Fél óránál többet nem alszik,pedig jó alvó szokott lenni!!Enni viszont......azt igen!óránként kéri
közben végig is olvastam amit írtatok, most lépek, vár a házimunka
sziasztok
Holnap főzök, ma "szarfeleség" vagyok:), mert mondtam hajnalban a férjemnek hazafelé hozzon a mekiből kaját:)
Holnap viszont főzök vagy háromfélét. Rántott csirkemell párolt zöldségekkel, otthoni (falusi) primőr zöldségekből husileves, spenótos-sonkás-sajtos tészta, van egy elektromos grillünk, azon akarunk suvlakit sütni, ahhoz görög saláta. Asszem ennyi, occcsóóóó dolgok:))) de ma reggel le is tudtuk a bevásárlást, mire hazacügöltem mindent, de legalább Dorka aludt a babakocsiban.
rekordot döntünk, pedig 110-et evett csak...
Nálunk resztelt csirkemáj van rizzsel, gyors is, jó is, sok a vas benne!:-D
Hát, ha ez az egészség én kösz szépen nem kérek belőle!:-DDDD
Mi lesz az ebéd csajok?Adjatok vmi ötletet! Már úgy utálom kitalálni h mi legyen a menü:D
Pedig RR az egészséges életmód híve...:D
Dorka két hónapos korától vándorol, van mikor teljesen megfordult, most már nem tud, csak 90 fokban, mert nem fér el, és mindezt álmában, én meg hallgatom egész éjszaka, hogy mit matat!!! És hulla fáradt vagyok, Ő meg reggel vigyorog rám!!!:))))
Elég gáááz volt, hogy RR ott ült Norbika oldalán az élő show-ban háromhetes kismamaként. Na már most az egy egész estés énekshow volt (vége van már, ugye?), ki a tököm volt addig a gyerekével. Jah, meg egy hét után ment órát adni.
1. császárosként nem tudom hogyan (én természetes úton szültem, két nap múlva már rohantam a folyosón, le is guggoltam, pedig jó nagy vágásom volt, viszont a dokim profi munkát végzett, SEMMI sem látszik!!!)
2. ha mozog, izzad az ember, apad a teje (az elején meg főleg figyelni kell, hogy együnk, igyunk eleget, pihenjünk amennyit lehet egy baba mellett)
3. az én kislányom is 1,5 óráig szopizott, majd 1,5 óra szünet, és folyt. köv. vagyis napi tíz órát tuti szoptattam
4. minél nagyobb egy baba, annál hatékonyabban tud szívni, vagyis gyorsabban megszopja a magáért, jobban be tudja indítani a tejcsit, viszont RR babái sem voltak nagy súlyúak, így érdekes a helyzet
Ennyit RR-ről.
Lányok valaki beszél olaszul???Képzeljétek kiderült h a félig lengyel féltesóm olaszországban él,kinyomoztam:) viszont nem írt még vissza:( de megtaláltam az ő tesóját aki echte lengyel de viszont ő is olaszban él...megpróbálnék neki is írni..hátha:/
Nyugi! A legtöbb pasi így van programozva. 10 perc után már párom is csak totyog a gyerek körül mint a sz.ró galamb.:-D Nem nagyon tudnak még vele mit kezdeni, pedig én még szerencsés is vagyok, mert párom fürdet, pelenkáz, meg azért néha beszélget is a gyerekkel, de folyton azt hajtogatja, hogy azt várja mikor lehet már filmet nézni a gyerekkel, meg legózni. Én is ki tudok néha akadni rá.
További ajánlott fórumok: