2011 februári babák (beszélgetés)
Én is dolgozni szerettem volna míg nem lesz olyan az idő, hogy nem engedi ,mert sokat kell buszozni azt a hóban inkább kihagytam volna!de így alakult! Most már nem bánom csak a férjem akinek mindig mondom, hogy ezt is azt is a baba érkezése előtt át szeretném alakítani!
6 éves nagyfiam van és tavalyig úgy volt, hogy a párom nem akart kistesót igazából indok nem volt rá csak egyszerűen nem! Így berendeztük a szobáját igazi kisfius szobának, most hogy mégis így alakult- nem véletlen baba lett tudatos!!!!!most rendezhetjük át.
Nektek külön szobája lesz a babának , vagy együtt alvás? Én a testvére mellé szeretném tenni, hogy ne érezze magát teljesen kirekesztettnek! Biztos nehezebb lesz így de majd én átköltözöm a z éjszakai kelések miatt egy kis időre:-)
de jó neked, te akkor legalább találkozol több emberrel! körülöttem mindenki dolgozik, így nekem hiába van tengernyi időm, másnak nincs! :D
egyébként a végzettségemnek megfelelően, nekem is irodai munkámnak kellett volna, hogy legyen, de egyszerűen nem találtam semmit! így átmenetileg bevállaltam a felszolgálást! a férjem meg nem akart már tovább várni, így jött a baba! :D
Persze! a terhesség elején a sárgatestes hormonok egy tömlőbe gyűltek össze a méhfalon kívülről! ez egy 5 centis dolog volt! azt mondták ritkán előfordul! de mivel az első 3 hónapban ezek a sárgatestes hormonok tartják meg a terhességet, fontos volt, hogy ne emeljek nehezet, meg ilyenek, mert akkor kifakadhat, és elmehet a baba! ilyen tünetekkel kerültem be a kórházba a dokimtól! mert ugyanis vendéglátásban dolgozom, és bepakoltam legalább 50 teli rekeszt mielőtt elmentem volna a vizsgálatra, hogy megállapítsák, hogy mennyi idős terhes vagyok! a dokim meg épp hogy hozzám észrevette, hogy valami nem stimmel, de abban a pillanatban ki is fakadt a tömlő, úgyhogy azonnal a kórházba kellett mennem, infúzió meg hormonok, amik segítették újratermelődni a sárgatestes hormonokat!
hála az égnek azóta ez már felszívódott, de most meg már a baba növekedése miatt nem megyek vissza dolgozni!
huh! remélem nem untattalak vele! :D
végül is igazad van! mindennek a jó oldalát kell nézni! :D
Szia! Meglehet kérdezni hogy mi miat vagy veszélyeztetett terhes?
Az tényleg elég nagy kiadás lesz mire mindent meg tudtok venni, viszont így válagathattok hogy miből milyet szeretnétek. Mi akik sok mindent megkapunk már adott hogy milyet hozhatunk el.
Sziasztok!
olvasgatom a fórumot, és látom, hogy mennyien kapnak kölcsön cuccokat! csak irigyelni tudlak titeket, mert az én környezetemben, akitől esetleg kaphattunk volna valamit, mindenkinek most született meg a második babája! :D úgyhogy nekünk mindent meg kell venni! :(
jó kis kiadás lesz!
én sem dolgozom már június közepe óta, mert a veszélyeztetett terhesség miatt kiírtak táppénzre! de jobb lett volna, ha még dolgozhatom, pénz miatt is, meg az embernek telik a napja! takarítani sem lehet mindennap! de hála az égnek, most már lassan nekilátunk a bébiholmik vásárlásának, és ezek rendezgetése azért lefoglal!
anyum kabátjára már én is gondoltam :)
nálam valahogy a kismamanadrág válik be (bár egyelöre csak egyetlen darabom van), engem a teljesen kigombolt, kicipzárazott nadrág is szorít a hasam alján :) persze lehet ez is individuális...
Dolgozom, de nem baj, legalább gyorsan telik a nap :)
Ma már jól vagyok, csak kicsi nátha van és be van dugulva az orrom...
Remélem a pici engedi még, h dolgozzak, én szeretnék december közepéig, sok még a tennivaló és befejezetlen ügy a munkában, ja és még be is kell tanítanom egy embert, na az sem lesz könnyü...
Hétvégén otthon is elkezdtem (már amennyire a torokfájás mellett volt kedvem) a szobánk kiürítését, tele van minden, egy csomó kacatot kell kidobnom, sajnos, egy kicsit gyüjtögetö vagyok, nagyon nehezen válok meg mindentöl...:)
tőlem is vettek vért mindenfélére pajzsmirigy működésre is.
én már nem dolgozom, mert sajnos olyan a munkaköröm ami miatt nem lehet ,de egyenlőre jó itthon lenni, mindig van mit csinálni ilyen olyan vizsgálat legalább nem kell szabit kivenni rá.
Én már elkezdtem megvenni a babaholmikat , mert az első terhességemmel 4 hónapot feküdtem kórházban és elég kellemetlen volt hogy mindent mások szereztek be- mondjuk a babakocsit én választottam .
kisruhák megvannak csak egy bundazsák hiányzik , mert nem tudom hogy fiú-vagy lány lesz-e. és sok mindent kapunk ajándékba is.
Pont ma reggel gondolkodtam, hogy te jó ég, mindjárt félidősek leszünk:-D
Ti mikor álltok neki vásárolni a kicsinek? Én decemberben gondoltam, de most sokan azt mondják, hogy biztos a téli hidegben, hóban, akarom járni a bababoltokat? Hááát, nem is tudom.