2011 februári babák (beszélgetés)
Na az én libidóm a béka hátsója alatt van:) Úgyhogy mi is talán júniusban voltunk utoljára együtt.
A párom szerencsére nem piszkál miatta, néha megjegyzi, hogy olyan lesz mint az öregemberek, és térdig ér majd neki, de elneveti.
Rengeteget dolgozik, a hét minden napján, úgyhogy ahogy este ágyba kerül, rögtön elalszik. (szerencsére)
Nálunk a rendelőben felhasználhatnád:) Bár kicsit messze vagy:D
Az én pindurom az x faktort élvezi nagyon, szinte táncol.
egy kicsit más téma! ti hogy álltok a szexel? és a párotok?
az enyém halálra aggódja magát, hogy megkopogtatja a baba fejét! :D
Amúgy minden nap 7-kor kelünk, van amikor már előtte felébredek:)...kis húslevest teszek oda, aztán kezdek is olvasgatni :)!
Szombaton voltunk a Madáchba a Józsefen, olyan szuper volt, Lilla is végigmocorogta, neki is tetszett a musical:)...ma megvettem a József Attila színházba a jegyeket a Szegény gazdagokra ( üdülési csekket májusig nem tudjuk másra elhasználni, így marad egy kis művelődés, most még belefér :).
köszi! jól néz ki! csak az a baj, hogy nekem 0-tól rugdalozók kellenének inkább meg bodyk, mert azok nincsenek! de szép! meg most nem merek licitálni, mert ha a másikat is megnyerem, meg ezt is, akkor aztán nem tudom már hová tenni a ruhákat! ezt én nem is láttam egyébként! amire licitáltam, azt megnézted? szerinted milyen?
neked mennyi ruhád van már? azt tudom, hogy te sokat vásároltál vateráról!
Én ezt néztem, de most nem licitálok rá, szerintem kezdj el alkudni, de azt az árat is megéri, és nincs benne előke meg zokni stb :)
igazad van! inkább több legyen, mint kevesebb! :D
overálunk még nincs, de azt kapunk! sapit kaptunk egy csomót, zokni, harisnya ilyenek vannak!
No, megjöttem:)...újabb főiskolai kiruccanás:), de már csak vizsgázni megyek be:).
Szép napot ebben a csúnya időben :)!
Szerintem nem lesz sok ezzel a csomaggal, pláne, ha újszülött méretből alig van pár darabod. Egyébként is, inkább több legyen, mint kevesebb, hiszen ki tudja, hogy fogunk boldogulni az első hetekben, hónapokban?!
És ez a csomag tényleg megéri, szépek a ruhák benne.
Nekem 56-62-es méretből már minden megvan, az overáltól a sapkáig, igaz, hogy én még terhes sem voltam, mikor már vásároltam, annyira szerettem volna ezt a Babust. Meg sokat is kaptam innen-onnan. De azért még mindig veszek egy-két darabot, de már csak a nagyobb méretekből! :)
Én is most böngésztem át az "Egyéb" címszót, és ez a csomag tényleg nagyon szuper.
Viszont egy csomó olyan dolog van, ami annak ellenére, hogy használt, elég drága, szinte annyiba kerül, mint ha új lenne.
Alaposan át kell nyálazni az oldalakat...
Egyébként azt írtad, hogy kevés ruhád van. Ez pontosan mennyit jelent?