2011 februári babák (beszélgetés)
Sziasztok Csajok!
Gyorsan bekukkantok, de nem tudok sokáig maradni, mert dolgozgatok 1000-rel, de gond 1 szál se, mert imádom!
Kata0104!
Üdv köztünk!
Kata06!
Gratulálok a jeles eredményedhez! Nagyon ügyi vagy! :) Ezért jár egy nagy ölelés!
Vigyázzatok magatokra, és a bébikre, talán este benézek! Sajna délutánra, annyira fáj a hátam, hogy nem nagyon bírok a gép előtt ülni.
Mi 28+2 naposan voltunk uh-an az akkori méretei:
BPD:74
AC:260
Fl:52
Akkor a doki nekünk azt mondta hogy 1 héttel idősebb a méretei alapján.
32+0
ezt írta a gép és pontosan ennyi a kiírt napom alapján is! :D
Persze!!!:)))De nekem egyik gyereknél se mértek AC-t ahelyett TAD-ot mérnek mindig!!
Már egyébként leírtam és el is írtam bocsánat érte!!!
30.heti:
BPD: 82mm
TAD: 78mm
FL: 58mm
Súly mérés doki szerint 2kg de remélem elnézte!!
32 hetes méreteink:
BPD: 80 mm
AC: 286 mm
FL: 60 mm
Cserébe beírod Te is a babád méreteit?
Manócska!
Köszi a jelet! :)
Nekem 3300 grammos várható születési súlyt mondott a doki, de azt mondta, ez még sokat változhat a 8 hét alatt.
Ja, és mindig mondja, hogy amit a gép kiad az BECSÜLT súly és elég durva mérési hibák vannak.
Mindjárt előásom a papírt és beírom a méreteket.
Zzzsch örülök hogy minden a legnagyobb rendben van!!
Volt egy sejtésem hogy nálunk elmértek valamit 30 hetesen súlyilag!!
Milyen adatokat mértek?BPD, TAD, FL méretek vannak?Bocsi de én igen aggódom a nagy baba miatt mármint hogy megint a lesz nálunk!!Ezért kérdezek mindent meg 100x :S:S
Sziasztok!
Most jöttem az orvostól a 32 hetes vizsgálatról.
A kisfiunk 1980 gramm, fejjel lefelé van, édes pufi babaarca van, korának tökéletesen megfelelő méretű, a gép a méretei alapján a kiskönyvemben szereplő dátumot dobta ki :). Doki azt mondta, minden a nagykönyv szerint halad.
Kérdeztem a koraszülésről. Azt mondta, betöltött 37 héttől teljesen jók a babák, akkor már nincs semmi gond velük, csak kicsit jobban kell őket takargatni, mert fázósabbak.
Azt mondta egyébként, hogy a tüdejük a 34-35. hétre kifejlődik, úgyhogy ha az után szülünk, akkor még kicsik a babák, inkubátorban melengetik őket, de a tüdejükkel nagy gond már nem lesz, lélegeztetőgépre, ha más baj nincs, már nincs szükségük.
Ezek felé az időpontok felé már nagyon közeledünk, szóval remélem, már senkivel semmi gond nem lesz.
Gratula a jeleshez!!!
Az előző félévben én is 4,5-ös átlaggal zártam, de most örülök, ha mindenből megkapom a 2-est. Csak le tudjak vizsgázni mindenből mire Hunor megszületik.
Én is lelépek egy kicsit!
Szép napot mindenkinek!
Leléptem én is.... megyek fözni.
Sziasztok