2011 februári babák (beszélgetés)
Szia!
Hogy sikerült a vizsgád?
elvileg 32hetesen lehet már jóslófájás én úgy tudom :)
mi ugyan még nem tartunk ott és nincs is ilyen gondunk egyenlőre, de sógornőmnek már volt, és dokija mondta hogy ez bizony az :)
ok :)
mi csak most ebéd/vacsiztunk meg...jó kis nap volt.
szegény picúr biztos nem tudta mi van :)
23-án megyünk orvoshoz mert utána lelép és jan 10-én lesz először úgyhogy mielőtt lelép megnézi minden ok e :)
holnap meg a drága védőnő...
jó lesz túl lenni rajta az tuti.
Hú, ezek már tutira jósfájások? Nem korai még?
Nekem még nem volt, csak a lábdagadás ami új.
hú pedig most volt pár.
majd szólok ha találok :)
sziasztok
mindenféleképp vigyetek Wc ülökét, sőt mi még akik több ideig voltunk bent, pumpás domestost, vagy floraseptet is vittünk, mert főleg szülés napján a wc-t is összekenheted és az nagyon kellemetlen így egy picit le tudod magad után fertőtleníteni, meg hát én beöntés után is megtettem, még magamnál voltam:-)
vannak már valakinek jóslófájásai, mert szerintem nálam már azok kezdődtek, tegnap picit meg is ijedtem egy óra alatt 3* is görcsöltem mintha meg akarna jönni, de aztán elmúlott!
Most ebédeltek?:D
Én már az uzsonnán töröm a fejem, de nincs ötletem, lehet, hogy csak sima szendvics lesz.
Itt sincs meleg, meg még a hó is:S
Remélem ma eláll, mert ha holnap is esik, nem fogok tudni egyedül kiállni a kocsival és elmenni a klinikára. Mondjuk mások is megoldják, de azért persze egyedül más.
Nálunk egy deka hó nincs.
viszont iszonyat hideg van...elmentem postára,úgy gondoltam körbenézek páromnak valamit venni, meg anyumhoz felmegyek de siettem haza mert ígyis átfagytunk :(
Sikerült felébrednem, természetesen telefoncsörgésre. Amúgy ki tudja meddig aludtam volna...
Itt még mindig szakad a hó, fogalmam sincs, holnap hogy jutok be az ambulanciára, mert egyedül kellene kocsival mennem, de ahhoz ki kellene ásni:)
Mi jót csináltok?
óó anyukám most írt sms-t hogy most nézi a világ legszebb kisfiúját dvd-n és közben potyognak a könnyei :)
de édes :))
igen csak tudod én szept óta itthon vagyok és így nem valami sok a jövedelmem ami beleszámít.táppénz lenne kb nettó70.
most ugye tavalyi jövedelmem alapján 115öt kapok,nem mindegy azért :)
hú akkor lehet nekem nem is jó papír van leszedve.
Itt vagyok:) Épp most ettem két nagy tányér paradicsomos húsgombócot, desszertként pedig 1-2 töméskirántós toffifee-t:)
De lassan elálmosodok, végre aludhatok délután is.