2011 februári babák (beszélgetés)
nem mondott semmit. :(((
Amúgy jó napom van, az éjjel tudtam aludni, és ez sokat javított a közérzetemen.
Nálad minden rendben?
Az igen!!Két hét alatt gyors vagy:))) Mit mondott a doki bácsi menny idő még azért?
Amúgy milyen napod van?:)
ááááááááááááááááááááá...percenként :D! lehet aludni kellene :D!
Sziasztok, most jöttem a dokitól. Minden rendben, méhszáj 2110. Két hete még totál zárt volt, persze ez nem jelent semmit.
Neked is jó pihit, én már többször pihizek, mert a kisasszony iszonyúan nyomja a vízhólyagom, 15 óránként járok wc-re. Mindjárt megyek a háziorvoshoz a leletekért, hogy fogok így sétálgatni? :)
Szegény , beteg :D, és te képes vagy zavarni a pihenését :D!
kicsit lefekszem.. jók legyetek. sziasztok
értem, köszi. mondjuk én is patikára gondoltam, ráadásul itt van egy a szomszédban, szóval jó eséllyel akkor nem is megyek máshova. :) csak gondoltam van tippetek, hogy ti hol mennyiért. :)
Nekem is volt már ilyen esetem de akkor még nem voltam ilyen hasas!Éppen most sincsen nagy hasam de azért nehézkesek ezek a műveletek :)
szerintem érdemes több helyen megnézni, mert patika és patika között is óriási különbség lehet, én ilyeneket inkább patikában szerzek be nem tom miért!
szétszedtem persze az elem begurult a számítógép asztal mögé, megpróbáltam bebújni, szerintetek sikerrel.....
de legalább felvidult a napom, már nem sokáig tart ez az állapot, tényleg jó lesz visszagondolni, bálnakorszakunkra:-)
Lacryé. Nem is beteg annyira, épp most vesztem össze vele.. mert minek porszívózok meg ilyenek.. pff pasik:)
Sziasztok Lányok! Lenne egy kérdésem. Hol olcsóbb a Ten*Lad* vastag betét? Ha patikában, vagy ha multinál veszi az ember?
Vicces lehet :DDDDDDDDDDDDDD
közben mosok vasalok, csak néha libbenek ide a géphez:-)
turiztam ma egy édes kis játszószőnyeget azt mostam ki, de volt benne egy zenélő valami,ami a víztől 2 órája dalol, azt hittem ha kiszárad abba marad, most azt szedtem szét...nagyon jópofa 200 Ft-ért vettem:-)
nekem is a kádra csináltatott apácarácsos fürdető van, hogy ne kelljen hajolgatni , 2 van az egyikre a fürdőkádat teszem a másikra egy vastag türcsit azon öltöztetem a babát, az első kisfiamnál nekem is állványos kádam volt én megmondom őszintén nem szerettem ,nekem ez így praktikusabb, ha végeztünk lelet állítani a két rácsot a fal mellé nem foglal el helyet is. De mindenkinek magának kell kitapasztalni mi jó neki.
Nekem mennem kell,Csajok!Estefelé benézek. Legyetek jók!
Adával mi újság??Mióta nem írt?
Legfeljebb ha nagyon gáz lesz, veszünk egy állványt és valahogy megoldjuk a benti fürdetést.
Mi most beérjük a kissé "tákolt" megoldással is piskóta káddal.
Tényleg nagyon klassznak tűnik, de még látni sem láttam ilyet itthon...
Itt is így van:)))Hazahozós cucc és kész!!
Egyébként van olyan szerkezet, amit a kádra lehet tenni, és kád is meg pelenkázó is. Csak mondjuk nem olcsó, meg helyet is foglal, ha éppen nem használod.A geuther gyártja.
Nekem 2 fürdőszobám van, hálistennek. Én anyuéktól kaptam egy állványos babakádas pelenkázót.:)
Annyira örültem neki, mert ez volt a vágyam, csak nagyon drágállottam így utolsó gyereknek.
Tettem is fel róla képet.
Pedig nagyon fullos a kórház és mégis...
Nekem az ég világon semmit sem kell vinni a babának, csak a hazahozós ruhát!
szinte sejtettem! nekünk pedig elég nagy a zuhanyzó is, állványostól elfér benne a gyerek, mármint a kádban, és mi is úgy gondoltuk, hogy ott fürdetjük, ott pacsálunk meg minden! de az én anyukám szerint is a szobában szoktak fürdetni, mert nehogy már rohangáljak a gyerekkel! szerintem felesleges hűhót csinálnak belőle!
További ajánlott fórumok: