2011 februári babák (beszélgetés)
Kata, te mint vatera mester, szerinted létezik az, hogy az avent mellszívók kb. 5-6 ezer forinttal olcsóbbak vaterán, mint az üzletekben? Újnak írják, bontatlan dobozban...
Ez olyan hihetetlen!
Rajtad ennyi?? a képek alapján 5-6 kg-t nézek ki belőled :)
Én sem zabálok, csak hát előtte mocorogtam (mert intenzív sportnak nem nevezném :D) és odafigyeltem mit eszem. Hát most nem, minden jöhet, kenyér, tészta, krumpli minden ami hizlal és előtte nem ettem. De majd szoptatás után megint nem eszek ilyeneket.
Ja és nem kívánom az édességet. Mi lenne ha kívánnám :)))))
jajj ne, az a kedvenc kajám a tepsis krumpli füstölt husival... pff jövő héten kell csinálnom :D
én sem pehely súllyal indultam, nem írnám itt le, hogy most hány kiló vagyok, mert kimondani is szörnyű... még az a szerencsém, hogy nem nézik ki belőlem ezt a súlyt. De szülés előtt mikor lemérnek, biztos elpirulok majd :S :D még van 4-7 hetem, az meg nálam legalább 3-6 kg...
Én is 14-nél tarok, s nem pehelysúllyal indultam :D!
Nálunk tepsis húsos krumpli volt ebédre :)s húsleves.
Ebben voltak szép darabok, de mondom volt olyan is, ami kuka és el sem ajándékozok. Nekem nem lenne arcom feltenni ilyet eladásra, de nem foglalkozom vele, mert a 15 db volt 2000 Ft, úh mind1.
Az fincsi. Én rakott krumplit csináltam ma, lehet mindjárt eszem is belőle, v egy kis melegszendvicset... nyamm :D
Ja és 2 hete voltam védőnőnél és 17 kg-nál tartok szerinte. Szerintem csak 14-nél, de már nem idegesítem magam. Mondtam apának, h úgy dolgozzon ha már kint van, h ha hazajön megyek edzeni minden nap :))))
Én fölsőkkel jártam meg, igaz olcsón jutottam hozzá a csomihoz, de mikor itthon kibontottam, este vettem át, nem nyerte el a tetszésem, de átválogatom, s szerintem odaadom valakinek:) vagy fölteszem vaterára :D!
Kíváncsi leszek ezekre a darabokra, mert darabárban nagyon jól jöttem ki, s hibátlan, újszerűnek írta.
Mindjárt pizzacsigát sütök, levelestésztából. Persze még rakódni fog rám pár kiló :(! Másfél hete voltam védőnőnél, normálisan eszek, viszont azóta nem híztam.
én meg most vasalom kisrucikat :D :D
annyira cukik. Én is a héten vateráztam össze két csomit elég jó áron, mondjuk én pizsinek való rugikat akartam, de volt benne más is. És a 25 db-ból csak 3-ról gondolom úgy, h soha nem fogom ráadni, de a többi elég jól néz ki.
Én már a nagyobb méretű ruhákat vadászgatom a turiba is, mert pici ruhám az rengeteg van!!!
Lassan elköszönök, mert meccset kell néznem_kézilabda- és még a nagyfiamnak is szüksége van rám- feladatozni szeretne, teljesen rákattant a matekra, nem tudom kitől örökölte.
Eseménymentes éjszakát mindenkinek:-)
Eléggé őszülök:), s a szőkén, bár már lassan mogyoróbarna lesz :D, nem látszik annyira:). Mennyire cukik ezek a pici bébiruhák:), most válogatom át őket újból:)!
Közben még összevateráztam 11 rugit és egy 20 csomagot ugyanattól az eladótól 1400-ért :), és állítólag hibátlan , újszerű darabok, mondjuk a képek alapján én is úgy nézem.
nem tudom:-( tegnap vagy ma betöltöttem a 38. hetet, így jöhetne már!!!
Bár a dokinőm szerint kedden leszek, de hát én voltam ott mikor fogant és az uh is engem igazol:-)