2011 februári babák (beszélgetés)
Történetem, kórházi és az első napok itthon minden meg megvan!!Kép Kevinről egy pedig most megy fel a naplómba!!
Szopi van de majd jövök még ma :)))
Puszi addig is!!
Gratulálok én is!
Hiányoztál innen a fórumról!
Alig van bejegyzés mostanában :)
Vannak kívánságaink, ugye?:D
Ennek örömére vágtázok és forralom a vizet a málnalevél teához. Nem tudtam mi hiányzik a mai napomból :S
Szia!
Elképzelni tényleg nem tudom, de elhiszem, hogy nagyon hosszú volt!
Szerencsére rendben vagytok mindketten, és végre otthon is, ez szuper:)
Már nem sokan vagyunk egyben, talán 4-5-en, a többiek mind babáznak! Nézd meg a fórum babáinak táblázatát, mia beleírogatta az adatokat:)
sziasztok mi is hazaértünk végre!
El se tudjátok képzelni, hogy milyen hosszú is volt ez a két hónap a korházban.de hála istenek Anna baba szépen növöget és már kész nagylány.ti hogy vagytok?
Szia!!
Köszönöm!!Még egyben vagy???Hogy vagy??
Szülésem története fent van mindent leírtam tisztán és lényegre töröen semmi mást nem hagytam ki!!Még egy bejegyzés és teszem fel a csöppömről a képet!!:))
Á:), dokimra vártunk 1 órát, mondtam is neki, hogy elfeledkezett rólam? A helyzet változatlan..mocorgás van, Nyuszikám jól érzi magát, méhnyak kezd rövidülni, gondolom, mert 2000, de hol van az még....zárt belső méhszáj, magzatvizet nem tudott nézni . Nevetgéltünk férjemmel, hogy Lilla nem enged a medencéjébe betekintést :)!
Szóval, ha vasárnapig nem szülünk, hétfőn reggel csomaggal megyünk ctg-re, kedden beindítják a szülést. Egy kismamával beszélgettem, azt mondta, második gyerekét szülte indítással, de az nagyon könnyű és gyors szülés volt.
Figyi csajok mindent köszönök!!!:)))A sok sok gratulációt!!Írok gyorsan a naplómba hogy hogy volt a szülés és nagyábból minden!!!!Naplóengedélyt adok de jövök ám vissza és válaszolok vagyis írok mizu!!
Képet is rakok fel :))
Már tegnap óta itthon de lusta voltam jönni!!:)))
Jól vagyunk!Pihengetek vagy nem ahogy összejön :)))
hello!
Otthon végre?:) Hogy vagytok mi újság?
igen-igen! én is, mi is drukk-drukk! :)
de most lehet elalszok. majd később leszek.
Pussz mindenkinek!
Még nem akar megindulni:)
Majd meglátjuk, hogy hat a front, vagy a köv. telihold:D Hátha:)
4 kiló felett?? te jó ég!
Szia! :)
sziasztok lanyok,
most ertem haza a korhazbol. hatalmas babam van, allitolag 4 kilo felett, igy holnap meginditjak a szulest. szurkoljatok nekunk :)
te 23-ra vagy kiírva? és? nem akar megindulni a frontok hogy jönnek-mennek? arra sem?
rajtam már lassan röhögnek! hogy milyen ügyes(?) babácskám van? :D