2011 februári babák (beszélgetés)
mibe következek Kata? :)
nekem is alig alszik Levi napközben.vagyis alszik csak 15-20-max30percet addig meg csináld amire van időd :S
Méri valaki hetente a babáját? Ha igen mennyit nő a babátok hetente?
Ma mértük és 270g-ot nőtt. Ez most rekord.
Először is nyugodj meg. Zalán is féloldalasan tartotta a fejét, én is nagyon megijedtem. Nekünk szabályos a nyakizmunk, de mi is járunk Dévény tornára. 5000ft/alkalom, tényleg nem olcsó. DE! Ha elviszed a gyereket neurológushoz, vagy ortopédiára és ő is megállapítja hogy baj van, javasolja a tornat és ingyen megcsinálják a klinikán. Nem emlékszem pontosan te hol laksz, de nagyvárosokban így van. Csak én még nem tudtam elvinni Zalánt, mert oltást kaptunk
A férjeddel ne is foglalkozz, egysszerűen egyik füleden be, másikon ki. Kiváncsi lennék mit csinálna ha csak 1! napig kellene ellátni a gyereket egymaga.. Anyósodnak meg mondd meg, hogy köszönöd szépen a jó tanácsokat, de nincs szükséged rá. Hallgass a megérzéseidre és nem lesz baj!
Én is sokszor magamalatt vagyok, mindig van valami. Most például, Zalán bal nagylábujján belenőtt a húsba a köröm. Erre jól lecseszett anyósom, hogy miért nem vágtam neki. De ha nem volt mit?! Persze szaranyának érezetem magam. De senki nem az!
!!!Itt mindannyian mindent megteszünk a gyerekeinkért, és mindannyian jó anyák vagyunk!!!!
Nem tudom pontosan mire gondolt az aszimmetriánál, talán azt nézte, amit a sebész nálunk Domi nyaka miatt.
Lehetséges, hogy nálatok is az van, hogy egyik oldalt jobban szereti Márk, és arra fordul gyakrabban, ezért a másik oldalon lévő izmai nyúltak meg, ilyenkor ha megfigyeled pl. tükör előtt, lehet, hogy picit ferde a szája is, a nyaktartás miatt.
Próbáljátok meg azt, amit nekünk kell, azt a váll-lefogóst, és nyakforgatóst, elég hatásos izomnyújtás tekintetében, na és persze ordításban is. De inkább ordítás pár hétig, mint ferdenyak.
Megvettem az utóbbit:D
Megvarrja nekem a csaj, és nemsokára küldi. De most megyek, végre elaludt Domi.
Amúgy nem szereti a cumit:( Egyszerűen kilövi, de a hűtőrágókával elvan. Ejj, mi lesz ha tényleg elkezd kibújni a fogacska...
Acyre,
ne mondj ilyet! Te biztos mindent megteszel, es szerintem mindenki kozulunk, ne hagyd magad. Nehez ez, az en babamnal mindenki azzal jon, h el van aludva a feje, az egyik oldal laposabb, pedig en tenyleg annyit forgatom, forgattam, tamasztgatom es annyit volt mindig is kezben, az agyon minimalisat, hisz napkozben csak 3,5 honapos koraban kezdett aludni rendszeresen(sajnos)...szoval nem tudom, megis lapos szegeny fejecskeje...
amugy ami a mozgast, tartast illeti, szerintem annyira nem vilagosit fel minket senki...erre az asszimetriara hogy jottek ra? nalunk szerintem ezt nem figyelte senki legutobbi kontrolon, legalabbis nem emlekszem...
Ritusom soha nem szeretett hason, de legalabb a fejecskejet mar szepen tartotta, na most abszolut elengedi a fejet, meg csak meg sem mozditja a talajrol, viszont a feneket folnyomja a magasba es a labaival probal forogni, mintha mar at akarna fordulni az oldalara...de aggaszt, h a fejet annyira elhagyja vagy ez normalis, most az atfordulas nala a fontosabb?
ezen mit ertettek, h ne nezzen felfele Márk, meg ne feszitse magat? Ritusnak most az a szokasa tegnap ota, h orulten emelgeti a fejet, mellkasat, mikor haton fekszik, mint aki mar ulni akar...
Erre megoldás a cumi is, azzal is súrolja az ínyét :)....ökle benn van már régóta, valamelyik reggel úgy aludt el, hogy rágta a kisujjam:)!
Mei-tai- döntés?:)
ritka romantikus éjszakákhoz:) most is éppen mindjárt szétrobban a fejem, a gyerek ma összesen 40 percet aludt, meg is jött, tej sincs elég, adtam neki tejpépet de akkor sem akar aludni:S ÁRpi meg hazaért 4kor, 10re megy vissza dolgozni, átment a dolgozó szobába aludni..
ennyit a romantikáról.. de még a számvitel beadandóm sem lesz kész...áhhhh...
Pálinkát adjon valaki!! :)
Én vagyok, csak mosogattam és teregettem. Levi alszik, majd 5 fél 6 körül kel szopi is utána séta.
Milyen fotó akció? Hol?
Mindenki eltűnt... Gondolom elmentetek sétálni... Lehet, nekünk is azt kéne...
De félek, hogy Emili akkor kezd el ordítani, amikor a legmesszebb vagyunk, mert nem evett eleget...
Asszem feladom, és megint nyomok bele tápot...
Na rendeltem én is fényképeket. 200 db-ot!
Tök jó ez az akció :)