2011 februári babák (beszélgetés)
Nálunk is ugyanez zajlik és valóban csodaszép a bőre :)
Ó dehogynem.Már meg is van hogy mikor kezdjük kb a következő babaprojektet :)
De még az másfél év kb :)
Hát ez nálunk sokszor téma. Még nem tudjuk. A mostani lakásban még egy babával el sem férnénk.
Milyen az a gyógyszertáras popsitörlő?
"főztem a lányomnak" őszibarackot trutyiztam össze egy kis új répával:-) most várom, hogy felébredjen.
közben rendeletem egy csomó fényképet én is apa biztos örül majd nekem:-) ebéd után pedig csavargózunk, a nagy fiamnak kell igazolványképet csináltatnom a diákjához kezdjük szeptemberben az elsőt.
Lányok senki nem gondolkodik következő babán????
mi neogr-t használunk mindenbe, folyékony szappannal fürdetem egyenlőre , meg testápolozom, nappalra gyógyszertáras popsikenőcs éjszakára sudo.., mi nem kaptunk semmi ilyet ajándékba, hál istennek csak anyósomtól popsitörlőt 24 csomaggal , mert gyógyszertáras és akciós volt náluk meg is vette a készletet egyből, így még nem vettem azt sem fele még mindig megvan:-)
ÉN csak a hajlatokat olajozom, meg a hurkákat:) Fürdetőt sárga Johnsonst használjuk, már születés óta. Popsikrémet nappal Bepanthen, éjszakára Sudocream. Testápoló eddig a Neogranormon volt, de most kaptunk egy nagy Babe-t, úgyhogy az lesz. Naptejért meg elküldtem Árpit valamelyik nap, és a gyógyszertárban rábeszéltek egy Nivea 50 faktoros babáknak valót, majdnem 5eft-ért. Eddig bevált, nem égett le a gyerek:)
Jó reggelt!
Tegnap elmaradt, de utólag is boldog szülinapot kívánok!
Nálunk a füle mögött pirosodott, s a hajlatok is, tegnapelőtt nem olajoztam a hajlatokat, s elmúlt.
Mi a hónaalját, nyáron főleg jó, ha kicsit izzadna.
Akkor az anyukája gyorsan vegyen egy másikat. :-)
Nálunk is kelcsi lesz, jön a tízórai.
Mi fürcsi előtt olajozzuk és maszírozom meg mondókázok neki. A kenőcsöt már rég nem használjuk. Egy vegyi boltban vettünk neki Disney babafürdetőt (Baby bath foam) 750 ml és nem volt dárga és nagyon jó. Nem csíp és a bőre is bírja, semmi kiütés. Teljesen bababarát.
Utána pedig a hónaalját hintőporozzuk, mert előtte piros volt kicsit a bőre, azóta nem.
www.goldnerbaba.hu én innen rendeltem. ingyen kiviszik, és a legjobb áron van. Legalábbis ahogy én láttam.
Köszi. Árpi hajnal 2kor ért haza, úgyhogy sehogy. Én már aludtam, de arra emlékszem hogy nem győzött bocsánatot kérni, mondjuk nem az ő hibája volt, de akkor is bántotta. Ő még alszik én meg netezek. Tegnap megfogadtam ma csak magammal fogok foglalkozni, persze amennyit Zalán enged.
:-) Ők már csak ilyenek. Erre én is tudnék írni számtalan példát, hogy mi helyett mit hozott.
Én a gyógyszertárit hazsnálom, dokival mindig iratok fel, a gyógyszertár hazafele meg útba is esik vagy ha a férjem megy érte, receptre van, így nem lehet elrontani.
Lara is nagyon szereti de a hülye anyukája elrontotta:/
Én is a Vaterán vettem. Nagyon szereti.
Én nagyon utáltam a mosdókenőcsöt 1tubust használtunk el és utána már johnsonst használunk:) semmi baja a bőrének gyönyörű és selymes:)
Én minden fürdetés előtt beolajozom johnsons olajjal az egész testét:) nagyon élvezi:) fürdetőt is jonhsons haszálunk és fürdetés után johnsons tesápoló és jonhsons púder:)
Néha én is szoktam olyannal kenni, csak a Gabi-ssal:)
Többször akartam kérdezni, ti olajozzátok még a hajlatokat?
Milyen fürdetőt használtok, kezdem megunni a mosdókenőcsöt.
Jahhh képzeljétek kifogytunk a popsikrémből és apát elküldtem a dmbe h vegyen...mit vett?pelenka kiütés elleni krémet...babylove-s:/
Én is vaterázok neki 1et:)
Boldog szülinapot, tegnap nem is tudom, hányszor akartam írni, de aztán mindig elmaradt :)...végül hogy sikerült?:)
Húsvétra vettem másikat, első elromlott, apa még megpróbál javítani rajta, de sok reményt nem fűzök hozzá:)
MoreMilk kapszula gyógyszertárakban kapható? Ez nincs csepp formájában?Minta hallottam volna róla. . . hatásosan serkenti a tejcsit ezek szerint? csak a cici begyulladás nem kéne. . . és ha csak fél kapszulát vennél be?:) na most sok lett a kérdés:D
További ajánlott fórumok: