2011 februári babák (beszélgetés)
Nincs jogod?na megnézem mindjárt :)
Még márciusban küldtem be képet nekik:)ott a címük.és most tették őt be :)
Hellóka!Nálunk nagy vihar van, dörög is kicsit, Póki fel is ébredt rá és sírt keservesen, szegényem, de visszaaltattam. Látom vitaminok volt a téma. Én már kb. 2 hónapja nem adok neki K vitamint, pedig most már szinte csak szopizik. D vitaminnal napi 1 csepp, van amikor én is kicsit elcsúszva adom be- szaranyák tartsunk össze!:-DDD
A pasik meg...jobb nem is beszélni róluk!De ami igaz, igaz, az életünk nagy részesei:-D
Kata, mi az a babtorna?
Igen, értem. De szerintem a kettő együtt hatásos igazán. Mert a gyógytornász lelazítja masszírozással az izmait, ezért olyat is meg tudok csinálni vele itthon, amit eddig nem tudtunk!
És igen, le tudom rakni a fejét oldalt.
Tegnap voltunk megint Dévény-tornán. Szerintem attól nagyon sokat javult.
Meg itthon is tornáztatom rendületlenül.
Kénytelen letenni a fejét, mert elfárad, és akkor figyelni kell, hogy a vállát ne emelje föl.
Lilla is hason alszik:)
Közben ömlik az eső.
Nagyon helyes! Meg kell nevelni a férjeket :)
De pszt! Csak halkan írok, mert Emili torna közben HASON! elaludt a pléden! Nagyon jó az a torna! Születése óta nem aludt soha hason!
Ja, a férjemet szentté fogom avattatni :)
Este borzasztóan fájt a hátam, de úgy, hogy éjszaka (asszem 3-kor) még éppen hogy meg tudtam szoptatni Emilit, majd visszatenni a kiságyba, de amikor nem tudott elaludni, már nem bírtam kivenni újra :( Szóval felébresztettem, és megkértem, hogy kicsit ringassa már álomba, vagy 20 perc után sikerült is, majd 5-kor megint felkelt hozzá, tisztába tette, visszaaltatta! Hát nem egy tündér?
Sziasztok!
Bekerültünk a Baba magazinba :)
Kis Drágám :))
Hello csajok. Vizsgáztam. egyesre:( vagyis elmentem,de mivel előtte Árpi úgy felidegesített mint állat,mire odaértem olyan fejgörcsöm lett,hogy le kellett állnom a kocsival az út szélén.ÚGyhogy bementem az egyesért,mert ha nem jelensz meg nem lehet újra menni. Amúgy meg csak ezért,fent voltam egész éjszaka,ő dolgozott,mondta hogy jön 8ra haza,hívom 8.20kor,hogy mi van,hát sok volt a dolga,elfelejtette,hogy jönnie kell. Pff.. Bezzeg ami neki fontos,azt sosem felejti el. Na mindegy. Bánatomban elmentem a Mekibe és jól bereggeliztem,aztán irány haza,hogy le tudjon feküdni.
Nekem azt mondta a védőnő,hogy ha már kap csak egy adag tápszert is,nem kell a K-vitamin. Zalán tápszert nem,de tejpépet kapott,felhivom az orvost,hogy akkor is kell e. Nekünk még van itton 2, a 4 hósat nem adtam be,akkor 5 nap csúszásban vagyok vele,ha mégis kellene.
Kiscica jobbulást!
Stikone tényleg nagyon jó ez az idézet,lehet lelopom a mienkre:) És a kiscsaj,hát TÜNDÉRI:) Nekünk szeptember 11-én lesz.
Mindegyik tescoban akciós az inka? Jah én is inkázok egy ideje, de úgy tűnik van olyan jó, mint az alkoholmentes sör.
Szerencsére a kedvenc herbáriámban mindig van inka, és nem sokkal drágább mint az auchan-ben, és itt van a belvárosban.
Köszönöm a tippet az inkára egyébként!
Nekem kétféle tea vált be, ezekből iszok egy-egy adagot naponta: hippes és a laktoherb. Iszom az inkát, meg nyomatom a sok szénhidrátot. Így van elég tejcsi. (én meg hízok... de hát ez most x. rendű dolog). Ha valami miatt még úgy érezném nem elég, akkor szoktam görögszénamagból inni teát, de az valami förmedvény.
Szeretni szeret már egy bő hónapja (igaz mi már négy hónaposak vagyunk), de azért állandóan nem tud hason lenni - nem bír. Le-leteszi a kis fejét (most már, ezért járunk Dévényre, mert eddig nem bírta letenni, ugye neki íjban volt a kis gerince), megpihen, majd vissza megemeli, de ez max. fél óra, a legjobb esetben. Most már nyúl hason is a játékokért, begyűri a szájába úgy is a csörgőt, két napja!!! így tovább bírja. Elfárad, akkor jön a sírás, visszagörgetem, vagy megpróbálja magát visszarúgni. Mivel már elég erőteljesen emelgeti a csípőjét, próbál fordulni, oldalfekvésig eljut, így amikor fennt van nem adom már rá, meg ha sétálunk, akkor sem, de napközben alszik kétszer hosszabbat, akkor ráadom, meg éjszakára.
Szóval akkor nem mondott hülyeséget a gyerekorvosunk. Elég nagy koponyának tűnik, sok más körzetből is hozzá járnak a gyerekek...
Azt hallottam én is, ha tud hason aludni a gyerkőc, akkor nem kell a terpeszpelus, mert automatikusan jól tartják a lábukat. De Dorka csak háton tud aludni, de mondjuk ez nem is véletlen emiatt a merevsége miatt, ami a kis gerincében van.
Képzeljétek, tegnap voltunk konduktornál, mert a doktornénink, azt mondta Áronra, hogy szerinte egy kicsit kötött baba és nézessük meg, mit mond egy szakember. És csupa jót mondott! :)
Azt mondta, hogy Ő nem érzi, hogy a jobb csípője még kötött lenne, de hogy tornáztassam tovább. Mutatott másfajta tornát, hogy az arcszimmetriájának és a csípőjének mi használna. Egyszóval nem kell hozzá járnunk csak kontrollra megyünk. Úgy örülök, hogy nincs már semmi komoly baja! :)))))
Sziasztok!
Igen, nekem is ezt mondta a védőnő.
Pontosabban, hogy ha nagyobb részben tápszert adok a babának, akkor nem kell neki a K vitamin.