2011 februári babák (beszélgetés)
:)
sztem nagyon, nagyon ötletes
Nálunk is volt olyan hét, egészen pontosan a múlt hét, amikor csak 70 g-ot gyarapodott. Az volt az első kengyeles hét, nekem senki ne mondja, hogy a picurok vígan dalolva viselik. Nagyon nem volt étvágya, ő egy végtelenül mozgékony baba, személyes sértésnek vette, hogy össze lett "csatolva" :(. Bár a szakrendelőbe, ahova visszamentünk 2 nap múlva, mert kékre szorította a kis nyakát az öv, azt mondták, érdekes, eddig minden baba jól viselte, nem lehet, hogy nagyon féltem?? Kérdem én, ha bármelyikőtök azt látná, hogy du szunya közben kidudorodik az ér a nyakán, legyintenétek rá??
Mikor meg sikerült beszerezni külföldről a humánusabb fajtát, az volt a válasz, hogy majd a 8.-at nem fogom ennyire félteni. Szerintem meg az is megérdemelné a féltést és törődést...
Pedig te nem vagy új a csapatban:)
Mindenkinek vannak kérdései, amelyekre nem kap választ, mert hirtelen annyian vagyunk, hogy az ember nem is tudja fejben tartani, hogy melyikre is akar reagálni.
Úgyhogy ez nem az újaknak szól, nyugodjatok meg:) Egyszerűen ennyit bír megjegyezni az agyunk:D
szóval helge17.blogspot.com
Ha olvastátok, elmondjátok, hogy tetszett-e?
én is most jelentkeztem be fodrászhoz, ballagunk az oviból pénteken , szombaton meg a barátunk fia, bár annyira nem készülök, nehogy úgy járjak, mint a színházzal.
voltam turiba, de nem kaptam semmi jó ruhát rá, a régi ruháim is rámjönnek de nem egészen úgy állnak ahogy kell. de viszont találtam egy jó kis alakformáló új bugyit, cimkével 100 ft került :-)
sziasztok!
mi ma szürcsögünk elég rendesen, úgyhogy du. gyerekorvos, úgyis be kell adatnom a nagyfiamnak a kullancs ellenit.
iemma én is paraanya vagyok , de ha valaki megjegyzi megmondom, hogy bekaphatja az én gyerekem én szenvedtem érte. egyébként ha a kisfiamnál hallgatok másnál meg is hathatott volna, olyan kruppos rohama volt, hogy egy hétig kórházba tartottak anno, mert azt mondták ha még egy elkapja nem érek be vele, senkit nem megijeszteni akartam-ok, ha téged ez nyugtat meg, akkor így tedd.
Ma délután jönnek át a sógornőmék, hozzák át az ördögfióka kisfiukat... Pakolhatok el mindent, ami mozdítható...
Holnap meg megyünk dévényre, utána meg végre elmegyek a fodrászhoz! Úgyis aludni fog szegényke, szerintem kibírja azt a negyed órát az apjával a kocsiban.
Remélem, jobban lesz Huncsi, annyira parás a láz...
És szerintem nem szaranya az, aki aggódik! Ellenkezőleg!
Amúgy nálunk pont fordítva van, én vagyok a lazább általában, a férjem az aggódós. Persze a gyerekkel kapcsolatban mindketten aggódunk :)
Szia!
Tényleg ne izélj!
Mindig elolvasunk!
És az én kislányom sincs még 6 kilós 3,5 hónaposan! Kicsit aggódok is érte, múlt héten csak 90 g-ot hízott :( Szóval most "tömöm" szegényt tápszerrel, már amennyire engedi. Sajnos nekem is megy el a tejcim, bármit is csinálok, alig-alig tud már szopizni :'(
És ha írnál naplót, én biztos olvasnám!
:-) Akkor inkább mégse mondd:-)
De hogy inkább kínlódik az égetéssel és lemérgezi a fél utcát mint kifizessen havi 2000-et?
Dehogy ültetem etetőszékbe!!! Még nem is vettem. Állítólag még ha tud is ülni de elborul még akkor sem kell erőltetni az ülést és nem tesz jót a gerincnek ha kitámasztják. Majd ha magától stabilan megül.
Hordozóban vagy pihiszékben szoktam etetni, felkötöm a szakálkát és jobb esetben csak azt keni össze.
De ma nem terhelem a kis gyomrát és csak tejcsit kap.
Örülök, hogy jól viseltétek, engem az zavart nagyon, hogy nem is akart cicizni és nagyon szenvedő fejet vágott.
Azóta is van hőemelkedése? Vagy már teljesen lement?