2011-ben születendő babák (beszélgetés)
Üdv az újaknak! Mielőbbi pocakosodást kívánok!
Rekag részvétem, szörnyű lehet...
Kinni neked is sok szerencsét!
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni.
Van egy 20 hónapos kisfiam akivel itthon vagyok, szeretnénk mellé kistestvért. Jó lenne ha az idén beköltözne a pocakomba. Ez lesz az első élesbe próbálkozós hónapunk. A kisfiam a második hónapban sikerült, remélem a második baba sem várat sokáig magára. Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. Van már egy kislányom, augusztusban lesz 2 éves, tesót szeretnénk neki. Márciusban született meg a kisfiúnk, de sajnos egy fertőzés miatt másnap meghalt. Most még 3 hónap szünet áll előttünk, de július-augusztus tájékán újra nekiállhatunk a bébiprojektnek.
Alina neked gratula a picihez a többieknek pedig mielőbbi babásodást. 2011 a mi évünk lesz! :)
Nekem meg le kéne fogynom.....de nem ilyen áron :(
Kitartást Neked!!!
Nagyon gáz, az biztos. Én is a jó nagy kajálások híve vagyok. Szegény lány is az volt, akiről írtam, most pedig kb 40 kg. :(
Nehéz lesz, kitartást kívánok hozzá!
Sajnálom :(
Van egy ismerősöm, ugyanebben a "betegségben" szenved már 2 éve. Neki azt mondták, hogy valószínűleg nem lehet majd babája sosem. Örökké diétáznia kell, elmondta miket ehet pff... hát nem irígylem. Szinte semmi jó kaját. Ja a lényeg viszont, hogy ennek ellenére most 3 hónapos a kisfia. Problémamentesen kihordta és megszülte. Úgyhogy ne add fel semmiképp!!
:( most olvasgatok utána, hogy mit is jelent ez...
itt valami metformin-kúrát emlegetnek, meg hogy pár hónap alatt "kigyógyítható". Bár nyilván az orvosod jobban tudja.
És ez azt jelenti, hogy emiatt a "betegség" miatt nem tudsz teherbe esni???
Szereti a tv-t, az állatos dolgok nagyon lekötik.
Mondjuk az élő állatokat jobban szereti. Imádja nézni a hangyák vonulását, szereti nézni hogy merre mennek a bogárkák, de legjobban a kutyákat szereti...legszívesebben mindegyiket megsimizné ha engedném. Nekünk nincs állatunk; nem akarok kutyát kínozni egy lakóparki lakásban, meg aztán ha visszamegyek dolgozni ki vinné le napközben szegény kutyit?!
Nálunk fura az idő. Egyik percben majd 30°C-os meleg a másikban meg azt nézünk, hogy a hatalmas szemű esőtől, vagy éppen a jégtől melyik ablak törik be...
És hogy bírja a gyerkőc? Szereti a tv-t amúgy? Hozd át hozzám, játszok én vele egy kicsit:).
Gyerekdalok című dvd - nagyon szuper régi népdalok vannak rajta mese illusztrációkkal.
Hinta-palinta, Hopp Juliska, Által mennék én a Tiszán, Elvesztettem zsebkendőmet meg ilyesmi. Olyan jó régi általános iskolai hangulata van az egésznek és a lányom is énekelgeti meg riszálja magát :)
Na majd akkor kicsit később megtudjuk hehehe
Drukkolok a jó időzítéshez :)
Csajok, olyan iszonyatos idő van. Napok óta szakad az eső és már nem tudok mit kezdeni a gyerekkel :(
Most betettem neki egy dvd-t - nem szeretem a villanypásztort, de sokszor feladom az elveimet...
Szia,
de Te csináltál már tesztet?
Hát én is reménykedem, hogy hamar kinövi mert óriás hassal nem tudom hogy fogom felvenni a versenyt vele :)
Mondjuk mi is felnőttünk valahogy és nem kerültünk a járművek alá (bár akkor még nem volt ennyi jármű és ennyi idióta száguldó vezető)