2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Nekem is állandóan alsó határon van, vagy még lejjebb picit. Gravida mellett még rosszabb volt, mint mióta nem szedem. Olyan kajákat kell enni, amiben sok a vas, főleg húsféléket! Mióta odafigyelek erre, egyre jobb a vasam és nem szedek semmi pluszt!
Nekem nem mondta a védőnő h. szedjek vasat. Remélem nem baj h. nem szedtem. Most meg már hülyeség lenne elkezdeni. Esetleg veszek pezsgőtablettát.
A c vitaminnal nincs bajom, m. nagyon sok gyümölcsöt eszek.:)
Nekem a 28. héttől csak vasat kell szedem, napi 1 szer.
De én 3 naponta beveszek c vitamint és heti 1-2 egy Elevitet is.:))
Nektek milyen lett az utolsó véreredményetek? Nekem a vasam alsó határon van.Nem szedek semmilyen vastablettát, csak nagyon ritkán beveszek egy elevitet.Ti szedtek valamit?
A méhnyak 2 cm-es és a külső méhszáj 1 ujjnyira van nyitva.Bár azt mondják hogy elég pár óra hogy teljesen kitáguljon minden.
Bocsi, nem tok számolni.Csak 5 nap van köztünk.:)
Én anno végig 3000 voltam és mikor elfolyt a magzatvíz, beértünk szűk egy ujjnyi és 8 óra múlva 2 adag oxi után is csak tág 1 ujjnyi, az semmi...így lett császár.
De attól, h most zárt van, az egyáltalán nem biztos, hogy nem fogsz rendes ütemben tágulni ha eljön az idő.
Én csüt. töltöm a 35-öt.:))
Kismama fotózásra. Egy ismerős Lány, aki most tanulja a fotózást, mondta készít rólam pár Kismama képet.:)) Anno Amival a Nővérem is készített pár szép képet.:) Jó visszanézni néha.:))
[link]
Itt megtalálod a választ! :)
Egyébként van olyan, hogy azért lesz császár, mert még mindíg semmi változás a méhszájamnál? Vagy ez első babánál normális lehet? egyre jobban aggódom emiatt. :(
Én múlthéten még mindíg 3000-es voltam... :(
Mi az a 2100-as?Az mit jelent?
Hát én kaptam, elég nagy adagot. Egy nospa és egy
aspirin injekciót.De nem ment el tőle a baba.Ezt 5 hetesen adták be, lehet akkor még nem olyan veszélyes.
Szerintem mindenki be van tojva a szüléstől.Mi ma voltunk dokinál és már a vizsgálat is fájt.Sajna még mindig 2100-as vagyok.De remélem a fiatalúr meggondolja magát és hirtelen rájön hogy milyen jó lenne neki is már ide kint.
Akkor egy hét és két nap.Ki tudja lehet egy napon szülünk.:)
Te hogy vagy?Hogy viseled?
Nekem is görcsölt a hasam amikor az első mensinek meg kellett volna jönnie.De nagyon!!!!Gyógyszert meg nem mertem bevenni hátha .....és még jó hogy nem vettem be. :D
Mi pont ma töltjük be a 35. hetet!:)
Akkor csak pár nap van köztünk!
Azt mondták normális, van akinek a beágyazódás ilyen fájdalmakkal jár. Sajnos.:(
Nekem sima mensis görcseim voltak, de nem volt vészes. Azt hittem meg fog jönni..
Jujj, ez nem semmi.... :((( és normális volt, hogy ennyire görcsöltél??
Hát nem egyszerű, de a Picúr kárpótol mindenért. :)
A terhesség elején nekem is voltak mensi-szerű görcsök,de mondjuk ennyire durva azért nem volt,mint neked.Olyan érzés volt,hogy mindjárt megjön.De akkor még nem tudtam,hogy terhes vagyok,az csak utána derült ki amikor a görcsök ellenére sem jött meg.
Szerintem inkább pihenj amíg így görcsölsz,ne csinálj semmit!:)
Most is így kezdődik. Nyilván az én szervezetem szereti a fájásokat. Ma délelőtt már kettő fájásom volt. A második most múlt el,erősebbnek éreztem mint eddig. Szerintem az idő miatt. Tegnap alig volt fájásom.Neki szeretnék kezdeni valami munkának, d nem hagyják ezek a görcsök.:(
Volt valakinek ilyen a terhesség elején?Vagy csak én éltem ilyet át?
Nekem a terhességem úgy kezdődött,h. menziszerű fájásaim voltak. 10 percig tartottak, de ahogy múltak a napok egyre erősebb lett.Azt hittem meg fog jönni.vártam-vártam de nem jött meg.Egyszer szintén nagyon erős görcseim lettek, kimentem vécére, vissza már úgy jöttem h. azt hittem meghalok úgy görcsölt. El kezdem izzadni.Mondtam a páromnak h. hívjon orvost, vagy menjünk az ügyeletre, m. meghalok. Alig bírtam felkelni, kócos voltam, szabadidő volt rajtam,amibe aludtam. Felkeltem kicsit megfésültem a hajam nagy nehezen és bementük. Kezdett múlni, ahogy beértünk és a várakozás közben lassan elmúlt.Kaptam injekciót, de az orvost hiába kérdeztem nem mondott semmit h. mi ez.Ja és közben rosszul lettem az injekciótól, nem volt vérnyomásom. A páromnak annyit mondott az asszisztens ha legközelebb ilyen lesz azonnal menjünk kórházba, m. lehet méhen kívüli terhesség. Szerencsére később már csak enyhém görcseim voltak, és utána elmúlt. És persze kiderült h. babát várok. Gondolom ilyen erős fájás lesz a szüléskor is, csak akkor már tudni fogom miért fáj.:)
Sziasztok!
Nem is kicsit félek a szüléstől!!!Nem tudom hogy fogom bírni ezt a fajta fájdalmat,mert azt mondják nem hasonlítható semmihez.Talán a mensis görcsre csak sokkal-sokkal erősebb!
Hát ez az!Én azokat se nagyon bírtam,mindig vettem be görcsoldót.
Ki fog közületek EDA-val szülni?Én nagyon gondolkodom rajta,de a dokim nem nagyon szereti...
További ajánlott fórumok: