2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Kellemetlenebb tényleg.... nyugi! :D
Én most szerdán megyek nst-re, remélem még kiengednek, bár a dokim benyögte hogy lehet hogy a héten "megcsinálja" a program császárt, amúgy kedden reggel kell befeküdnöm és szerdán lesz a műtét.
én nem kaptam beöntést, vácon nincs hál isten.
de katéterrel pisiltem szülés után, mert nem ment máshogy olyan hamar.
de a katéter abszolút nem fájt.
Köszi Csajok aranyosak vagytok igyekszem túltenni magam ezen az ellenséges rossz hozzá álláson a hüle katéterrel szemben :-S
Hát tényleg nem hangzik biztatóan ez a méhátmasszírozás,de túl leszünk ezen is.
Kookai te mire vagy kiírva??
Felkelés elött néhány alkalommal... :(
A katéter 2 mp hidd el, gondolom nem elöször csinálják, szerintem sokkal türhetőbb mint a beöntés..... :S
De jó Neked.... irigyellek a 3 hét miatt. :)
Csajok de remélem nem tökölnek a katéterrel ugye??Pikk pakk felteszik?Mennyi idő kb?
Tudom tényleg gázos hogy ezen így pörög az agyam,de basszus annyira érzékeny az a rész ott alapban,és akkor még egy csövet is felnyomnak oda :-S BRRRR...
Köszi a választ:-))Igyekszem leküzdeni a katéter fóbiámat :-S
Most pénteken derül majd ki a pontos időpont,de nagy valószínűséggel 15.-én lesz vagyis pontosan 3 hét múlva.
Valóban ahány kórház annyi szokás :-(
Nálunk 6 óra.... :(
Hát nem tudom nem olyan rég volt egy másik mütétem ott kaptam katétert a mütét után mert nem ment a dolog, de egyáltalán nem fájt mikor feltették, szerintem ne félj! Amikor átmasszírozzák a méhedet, illetve a pocidat (ami ugye át van vágva :( ), hogy könnyebben összehúzodjon. Kérdez még, ha érdekel valami, de látod elég sok dolog kórházfüggő... :(
Mikor lesz a műtéted?
Sziasztok!
Zsu!Én egész jól viselem csak a múltkori meleg megviselt egy kicsit.De amúgy minden oké!Igaz,hogy néha úgy érzem magam,mint egy bálna és úgy is mozgok de ezt leszámítva nekem egész terhesség alatt semmi bajom nem volt.Még az elején se.:)
Te hogy viseled?
Én még nem voltam laborba,de 1 hét múlva megyek a védőnőhöz és megkérdezem tőle,hogy mikor menjek.Utolsó laborom még a cukorterheléses vizsgálat volt asszem 26 hetesen...
Sajna nálunk tuti a spinális előtt teszik fel,rákérdeztem :-(( A levételtől nem félek mert ott már kifelé jön a cső,és meg fogok tuti könnyebbülni.Mi az a méhátmozgatás??
Nálunk a spinális után 18-24 órát fektetnek.Nálatok?
Köszi Tikky hát ez elég tűrhetően hangzik...
Csajok más valaki??Aki átesett még rajta?
Kivi vagyok minél több véleményre.
Sziasztok!Engem spinális érzéstelenítéssel műtöttek, és csak az érzéstelenítés után tették be a katétert, a a kivételt meg meg sem éreztem, sem a csövek kivételét... úgyhogy szerintem ne izgulj! :D
Én a méhátmasszírozástól félek mint a tűztől, meg az első felkeléstől.. :(
Titeket hány óra után keltenek?
köszi Nomi:)
én csajok vas+ c vitamin , folsax, pezsgőtabit iszok, de semmi mást nem szedek. eszek sok gyümit, zöldséget.
nekem 3 hetem van még hivatalosan. de ha a várva várt 12.ét nézem akkor annyi se.
nagyon izgi. várom is már meg nem is.
olyan jó pocisnak lenni, meg Martinnal lenni. De kíváncsi vagyok öcsire nagyon. de úgy vagyok bírjuk ki addig, azért ki akarom Martinnal is élvezni az utolsó napokat.
Még fel se tudom fogni h két gyermekes szülök leszünk.