2011 augusztusi babók (beszélgetés)
csajok én elkezdtem tágulni, nyákos véres cucc jött belőlem, bocsi. ....
húú izgulok, remélem még azért öcsi bent maradt 1 hétig. nem akarok még szülni. olyan jó pocisnak lenni. még nem vagyok felkészülve rá, bízom benne h nekem bejön most az h a nyákdugó után még akár hetekig egybe van az ember.
:)))
Ki hogy van? :)
Kingus majd kiugrik a pocimból, lehet látni a kis lábát, vagy kezét :D, hogy dudorodik a hasamból. :D
Ja szakad az eső. :S
Most mennem kell,de nagyon drukkolok Csicsunak!
:)
Szép kis poci.
Enyémhez képest:(((
Szerintem ez már nem fog elmúlni!:)
De kipróbálhatod a melegvizes fürdőt kádban,azt mondják ha jósló arra elmúlik.(De csak akkor szabad ha a burok még nem repedt meg!)Ha szülés akkor csinálhatsz akármit,nem múlik el semmitől!:)
Itt vagyok, folyamatosan olvaslak titeket, meg közben honfoglalózunk apával... :D
Már egymás után volt 3 db 5 percesem, remélem már nem múlik el, és mehetünk szülni... :)
Sziasztok!
Most olvastam Csicsut, van valakinek infója? tudja vki a telószámát vagy ilyesmi?
Nagyon vékony vagy. És a pocakod is olyan kis csinike, nekem kb 25 hetesen volt ekkora:)
Gondolom nem híztál semmit, mert nem látszik.
Micsoda véletlenek! :)))
Amúgy azt észrevettem, már a kisfiammal való terhességemnél is, hogy a két mellem között, a bordacsontom nagyon fáj (és fájt kisfiamnál is). :((( Annyira vészesen nem, de olyan kellemetlenül, hogy néha sírni tudnék. :(((
Akkor Csicsukaa utan Mirtillnek megy a drukk ezerrel!!!Egyebkent nem biztos hogy koze van az idojarashoz hogy igy beindultunk mert itt pl. 40 fok van otthon meg ugy tudom lehult a levego es sokat esik.
Nekem ma kezdodtek a hasam aljaban erzem oket es mar nagyon lent van a hasam...En is kedden megyek dokihoz,de itt nem hiszem hogy tudjak mi az az nst...