2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Sziasztok... Még mindíg itthon,és már most fáradtan, sajnos nem tudok pihenni, mert mikor a legjobb lenne, akkor jön egy újabb fájás. :(
Még mindíg semmi változás, csak 11-4 percesek vannak, összevissza. A fájdalomtól meg már hányingerem is van... De rájöttem, hogyan lehet kibírni a fájdalmat... Ha meg sem mozdulok, csak levegőt veszek, akkor gyorsan elmúlik.. :D:D Apa meg szegény itt toporzékol indulásra készen. :) Na most megyek, ledőlök még egy kicsit, remélem már nem sok van... :(
Jó éjt neked is, tessék pihenni sokat! Én is igyekszem. :)
Holnap jövök. :)
Puszi!
És mindenkinek jó éjt! :)
Hát igen, most már nekem is kicsit vissza kell fognom magam. De a lányom jelez is időnként, hogy "anya, menj már aludni" :) olyankor mindig sokat rugdos :)
most is kezdi, úgyhogy szerintem búcsúzom :)
holnap valamikor majd jövök.
Ha nem talizunk addig, akkor jó bulizást, szórakozást a lagzihoz.
Hát igen, korán szoktunk kelni, pedig sokszor tudnék aludni vagy délig. :D Amúgy meg én is kb. 11 körül szoktam magam vízszintbe helyezni, miután már nem érzem a fenekem. :D Szóval még vagyok kicsit. :)
Holnap viszont jó lenne sokáig aludni, mert délután megyünk lagziba, és hajajj, reggelig kéne bulizni. :D
hát ma nem leszek túl sokáig, elég fáradt vagyok.
Amúgy általában úgy 11-ig vagyok :) csak nem mindig írogatok
Remélhetőleg éjszaka beindulnak nála a dolgok :)
Ma az én Kislányom is nagyon beindult, bezzeg szerdán a ctg-n úgy kellett imádkozni neki minden egyes mozgásért....
Nem tudok róla semmit... lehet, hogy már babázik. :))
Kinguskám meg annyira izgága, hogy csak na! Nem is értem, most mi a helyzet, a hasam csak úgy hullámzik, a hólyagomon táncikál. :DD Imádom! :)
Sziasztok Lányok!
Csicsuról van valami hír?
Én délelött teljesen fel voltam pörögve..olyan érzésem volt, hog ma jön a kis csaj. Tegnap fájt a pocim, ma ttávozott valami nyákos dolog de nem sok és nem véres.Össze pakoltam véglegesre a csomagom.
Apa hazajött én teljesen felpörögve magyaráztam neki mi hol van mit kell majd csinálnia...erre ő egy kicsit kiakadt. Engem meg teljesen lehangolt. Úgy érzem most hogy nem foglalkozik velem.
holnap pakolunk, vasárnap költözünk.
Négy óra?? hála még beleférünk.
De igen, én is azt hallottam, hogy a végén már nem nagyon mocorognak, ezzel is tudatva, hogy jönnek lassan. :)
Nekem is alig mozog az elmúlt két napba. Barátnőm mondta ez szülés előtt normális mert előtte már nagyon lustik.
Nekem a dokim azt mondta ha 4 óráig nem érzem a mozgást irány.Nekem tegnap este volt nagyon csendbe..eltelt 4 óra..ettem..dinnyéztem fagyiztam semmi...elmentem megfürödni és nagy csobogásokra ébredt fel..de az is olyan nesze neked hagyj békén mozgás volt.
semmi fájás, meg keményedés.
Martinnál se volt az nap, csak másnap este éreztem valamit, és harmadnap este lett meg Martin ugye.
én most pánikolok, remélem öcsi marad még bent.
most házas élet nuku:( ááááááá