2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Aham értem, és akkor császár lesz...
Akkor te valószínű, hogy megelőzöl engem. :)
Sziasztok
Holnap lesz a nagy nap. Reggel fél 7-re kell mennem csinálnak NST-t és utána jöhet aminek jönnie kell. Remélem nem lesz telt ház. Tegnap nagyon csend volt.
Sziasztok!
Én is kíváncsi leszek h. mit mondanak. Remélem nem sokára kibújik a babád.:)
Én jól vagyok, ahogy közeledek a naphoz, annál jobban érzem magam.Két hete még több fájásom volt mint most.De nem akarom elkiabálni. az is lehet h. kivárja az időt.
Szerdán megyek ctg-re és lehet ha van hely ott is maradok, m. nem biztos h. lesz ki bevigyen ha beindul a szülés.
Sziasztok. :)
Noémi, de furi, ahogy ezt írod. :D Tudom, de mégsem lehet erre felkészülni. :)
Nem csodálom, hogy fáj a fejed, olyan frontok jönnek-mennek. :S
Mi jól vagyunk, hajnalban egyszer voltam pisilni, akkor a hasam is fájt, de ennyi. :) Most jól vagyunk. :)
Elég mozgalmas napom lesz... nemsokára viszem apát melózni, aztán takarítás, utána 1-re elmegyek mégegyszer védőnőhöz, aztán haza, és négyre doki. :)
Rolikám nem megy most oviba, jön velem. :) Szerdán viszi el ex több mint egy hétre.
Jó reggelt,
Nagyon várom mit mondanak neked ma Gabi!:))) Hátha már ma megérkezik Kingus.:))
Nekem annyira fáj a fejem, alig látok...nem vagyok vm jól...Panka mocorog, Ő jól van, ez a lényeg.:))
Bizony közeledik. :)
Holnap 4-re megyek dokihoz, szóval utána úgyis hírelek. :)
Köszönöm a drukkot!
Kátai Gábor Kórház, Karcag.
Amúgy ki hogy van? Vadcsibe? :)
Nekem jó kis mensis görcseim vannak. :( Meg fáj a hátam, és még nem beszéltem a még mindig tartó gyomorégésről, ami kikészít. :((((
Na Lányok, mára elbúcsúzom. Holnap megkezdem az utolsó munkanapjaimat végre :) már alig várom, hogy vége legyen!
Jó éjt mindenkinek!
közeledik az idő :)
holnap neked úgy is kiderül :)
drukkolok ezerrel! és várom az infokat! :)
Hol szülsz amúgy? melyik kórház?
:DD
Nekem is feszít odabenn, fáj a hasam, combon, derekam...ááá, minden bajom van... gyomorégésről ne is beszéljek. :D
Akkor ti megelőztetek minket. Én 29-én reggel kezdem a vajúdást, és másnap (30-án) 14:15-kor született meg Koppány.
Nektek mennyi idő volt hátra?
Azt hiszem egy napon szültünk :) 29.-én született Izabella, 12:45-kor.
Ha mindenki azon a véleményen van, akkor lehet, hogy lemerészkedünk mi is hamarabb. Nálunk túl sokat alszik a pici, képtelenség időnként felébreszteni, néha elég ijesztő. És Iza nem is eszik ilyen szép adagokat. Holnap hívom a gyerekorvost, mert én nagyon aggódós vagyok :(
Na nekem csak reflux szerű érzésem van néha, de már rájöttem hogy azért, mert a gyerek épp akkor fent van és nyomja a gyomrom az egekbe :)
ilyenkor ha iszom egy kis vizet az segít.
Amúgy nektek szokott hányingeretek lenni? Mármint úgy különösebb ok nélkül, nem azért mert esztek valamit, vagy ilyesmi.
Nekem sajna szokott, és ilyenkor parázok is rendesen, mert állítólag az is lehet a szülés egyik előjele...
Hú, akkor nagyon drukkolok!
Megadjam a telószámom, és dobsz egy sms-t ha valami alakul?
most már tényleg nem lehet sok hátra, és babázhatsz Te is :)
Mirti: gyönyörű a Fiad! :)
Jajj de jóóó! :)))
Szuper, bár azért megszenvedtél te drága. :(
De mindenért kárpótol a kis Picúrka! :))
Nézem a képeket! :)